Werkwijze

Wat maakt het werken met zorgdesQ zo leuk en aantrekkelijk voor jou? Bij ons sta jij als persoon centraal want jij hoort bij ons team en we zijn er altijd voor je! Dat merk je door het persoonlijke contact en oprechte interesse in wie jij bent en wat jou bezig houdt. Daarnaast geven we elkaar de ruimte om elkaar en elkaars belangen te begrijpen, deze ruimte ontstaat door tijd en aandacht. We zijn een club die blij wordt als we jou je mogelijkheden zien benutten. Als jij groeit.

Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, flexibel werken of een tijdelijke opdracht en of je nu als ZZP’er wil werken of in (flexibele) loondienst, wij helpen je graag verder. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we met je meedenken, begeleiding en (bij)scholing bieden als je dat nodig hebt.

Werkwijze:

  • Meld je aan via ons sollicitatieformulier op de website of beter nog neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085-273 22 50.
  • Vervolgens plannen we een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jou toe als dat handiger is.

In het kort: Het kennismakingsgesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen. We halen graag bij je op wat jouw wensen en behoeften zijn, maken afspraken over onze samenwerking, nemen ons aanbod met je door en vertellen je wat je van ons kan verwachten.

  • Na jouw goedkeuring word je bij ons ingeschreven* en gaat jouw vaste contactpersoon met jouw wensen aan de slag. Je wordt met je CV, beschikbaarheid en wensen voorgesteld bij onze opdrachtgevers. Dit alles gebeurt in goed overleg.

Benodigde documenten zoals ID-bewijs, diploma’s en VOG etc. worden door ons gescreend voor aanvang van werkzaamheden.

  • In geval van een lange opdracht bij een opdrachtgever of bij bijvoorbeeld direct een vast dienst verband: Er wordt, naar wens, één of meerdere kennismakingsgesprekken georganiseerd bij de opdrachtgevers (dit zijn de zorginstellingen waar we mee samenwerken). Als je het fijn vindt gaan we graag met je mee tijdens deze kennismakingsgesprekken. Je kunt ook flexibel werken bijvoorbeeld door het invullen van losse diensten. Je wordt dan opgenomen in onze flexpool. In dat geval word je kort cyclisch ingezet bij één of meerdere opdrachtgevers.
  • Wanneer het een match is tussen jou en de zorginstelling maken we goede afspraken over bijvoorbeeld; je uurloon/tarief, het aantal uur dat je in de week gaat werken, het type dienstverband of werken op basis van ZZP, de planning etc. etc.
  • Alle afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst en/of opdrachtbrief met alle partijen.
  • Als je via ons aan het werk bent, blijven we natuurlijk bij jou en bij jouw werk betrokken. Je vaste contactpersoon zal regelmatig contact met je opnemen om te vragen hoe het met je gaat en hoe het op het werk gaat. Dit gebeurt zowel telefonisch of door het maken van een persoonlijke afspraak met bijvoorbeeld een lekkere bak koffie of thee erbij.
  • Een paar keer per jaar zullen we samen met jou en eventueel de opdrachtgever(s) waar je werkt evalueren hoe het gaat. Maar als je eerder ergens tegenaan loopt, bijvoorbeeld als je behoefte hebt aan (bij)scholing of je hebt vragen over het werk dan kun je altijd bij ons terecht.
  • Via je persoonlijke portaal voer je gemakkelijk alle gewerkte uren in. Wij verlonen wekelijks voor uitzend- en detacheringskrachten. Voor ZZP’ers bieden wij een heldere factoringoplossing met keuze aan jou voor een betalingstermijn van 14 of 30 dagen.

*De screening die we doen voor jouw inschrijving is afhankelijk van jouw functie en soms specifieke richtlijnen van de desbetreffende zorginstelling. We zullen deze duidelijk met je bespreken voordat we de screening in gang zetten.

Mocht je nog vragen hebben of aanvullingen wensen over onze werkwijze of andere zaken neem dan gerust contact met ons op.