Referenties


Bekijk hier de referenties die zorgdesQ van een aantal klanten heeft mogen ontvangen.


Manon Reijnen, algemeen directeur Kooilust

Wij zijn een kleinschalig beschermd wonen voorziening voor complexe meervoudige diagnostiek. Vanaf januari 2022 zijn wij de samenwerking aangegaan met zorgdesQ. Omdat onze doelgroep pittig is, stellen wij best wat voorwaarden aan de zorgmedewerkers die wij inzetten. ZorgdesQ begrijpt dit, en houdt hier rekening mee. We kunnen er altijd op vertrouwen dat we de juiste medewerker op de juiste plek krijgen. De lijntjes zijn kort, de samenwerking prettig.


Wil van Gastel, locatiemanager ECR Sibelius Oss.

ECR Sibelius werkt sinds een aantal jaren prettig samen met ZorgdesQ. We maken regelmatig gebruik van de inzet van verpleegkundigen, verzorgenden-IG en/of helpende voor ons thuiszorgteam. ZorgdesQ werkt met gekwalificeerd personeel dat flexibel inzetbaar is. Er wordt snel geschakeld en goed gecommuniceerd.


Elly Smulders, P&O adviseur Stichting Schakelring.

Al vele jaren maken wij bij Schakelring gebruik van de diensten van ZorgdesQ via Joris de Vries. Joris is een gemakkelijk te benaderen persoon die snel meedenkt en het bijna altijd lukt om een oplossing te bedenken en een geschikte persoon voor de werkzaamheden te benaderen. Dit jaar waren er in een aantal locaties tijdelijk wat personeelsproblemen waarvoor Joris is benaderd door de teamleiders. Joris en zijn collega’s zorgen dan dat er snel geschikte ZZPérs kunnen worden ingeroosterd of geven tijdig dat dit niet gaat lukken en denken mee voor een andere oplossing.


Saskia Kreijveld, Coördinator Joris Zorg

Onze samenwerking met zorgdesQ ervaren wij als persoonlijk en toch heel professioneel. De lijntjes zijn kort en men houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ook onze ervaring met de Zzp-er is heel positief, van beide kanten wordt het als zeer prettig ervaren.


Esther Spijkers – Vivent

Het kennismakingsgesprek vond ik erg prettig. Ik was toch vrij chaotisch, maar ondanks dat hadden we direct een klik. Ik vond en vind de communicatie altijd prettig. Ervaar deze als erg open en gelijkwaardig. Het laatste gesprek over de tarieven verliep naar mijn idee ook prima. Kortom de samenwerking ervaar ik als zeer positief!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details