Kosten werving en selectie in de zorg


Ben jij als zorginstantie op zoek naar hulp en advies bij je personele vraagstukken? Dan ben je bij zorgdesQ aan het juiste adres. Ons team is opgeleid om jou goed te kunnen adviseren met vragen rondom personeel en de invulling daarvan. Al meer dan 10 jaar bouwen we aan ons netwerk, waardoor we continu de juiste mensen om ons heen weten te verzamelen. 

Wanneer je samenwerkt met zorgdesQ, profiteer je van een breed pallet aan diensten. Maar hoe ziet die samenwerking er dan uit? Op deze pagina krijg je een indruk van de verschillende samenwerkingsvormen die mogelijk zijn bij het afnemen van onze diensten.

No cure no pay

Goed om meteen te weten: wij werken op basis van ‘no cure, no pay’. Dit wil zeggen dat wanneer het ons niet lukt om jou van geschikte nieuwe medewerkers, uitzendkrachten of ZZP’ers te voorzien, je niet voor de gepleegde inspanningen hoeft te betalen. 

De huidige arbeidsmarkt is erg krap, zeker in de zorg- en welzijnssector. Dit maakt het, zelfs voor de recruiters van zorgdesQ, soms een uitdaging om de juiste mensen tegen de juiste condities aan ons en onze opdrachtgevers te verbinden. Maar natuurlijk gaan wij deze uitdaging graag aan! 

Er komen pas kosten in beeld wanneer wij een match voor jullie hebben gevonden en deze persoon ook daadwerkelijk voor jullie organisatie aan de slag gaat. Invulling geven aan deze kosten kan op verschillende manieren. De precieze tarieven worden op maat voor de specifieke behoefte van onze opdrachtgever samengesteld. 

Benieuwd naar de tarieven voor jouw zorginstelling? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Verschillende vormen van samenwerking in de zorg

Op urenbasis

Samenwerken op urenbasis is de meest gekozen vorm van samenwerking wanneer een opdrachtgever vast of flexibel personeel wil inlenen. 

De kosten voor onze werkzaamheden worden gefactureerd naargelang een uitzend- , detacherings kracht of ZZP’er via zorgdesQ bij jouw organisatie werkt. Het uurtarief bestaat dan uit de kosten die wij maken voor de kandidaat en een fee voor de werkzaamheden van zorgdesQ. Op deze manier kun je de kosten voor jouw organisatie spreiden en worden er alleen facturen gestuurd op het moment dat er een kandidaat bij jouw organisatie heeft gewerkt. Oftewel, op het moment dat jouw organisatie er daadwerkelijk profijt van heeft gehad. 

Deze tariefstelling, op urenbasis, kan worden toegepast bij het inlenen van uitzend- of detacheringskrachten en bij bemiddeling van ZZP’ers. Bij ZZP’ers kan daarnaast ook nog worden gekozen voor twee stromen facturatie. 

Daarnaast is het belangrijk om te weten dat zorgdesQ optreedt als werkgever voor alle uitzend- en detacheringskrachten en de daarbij horende risico’s van het werkgeverschap op zich neemt.

Werving en selectie fee

Heb je toch liever iemand direct in dienst? Dan kan dat uiteraard ook! In dat geval is de samenwerking op basis van een werving en selectie fee. Ondanks dat er wat verschillen zijn met een samenwerking op uren basis, geldt bij deze samenwerking ook het no cure, no pay principe. 

Nadat ons recruitment team een goed beeld heeft van de medewerker die je zoekt, gaan we direct op zoek naar de kandidaat die volgens ons perfect matcht met jouw organisatie. Zodra we deze hebben gevonden, faciliteren we de sollicitatiegesprekken met de meest geschikte kandidaten. Natuurlijk staan we daarna klaar om met jou te klankborden over het proces en de te nemen besluiten. 

Zijn zowel jij als de kandidaat enthousiast en komt het tot de onboarding van een nieuwe medewerker? Dan is de tariefstelling, bij deze vorm van dienstverlening, vanaf 20% genomen over het fiscale bruto jaarsalaris (o.b.v. fulltime). Dit bedrag is te betalen in twee termijnen, 50% bij aanvang en 50% na het succesvol doorlopen van de proeftijd.

Kwaliteit in samenwerking

Als intermediair in de zorg- en welzijnssector hebben wij de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel staan. Kwaliteit op het gebied van selecteren van de juiste en gekwalificeerde mensen, maar ook kwaliteit bij het begeleiden van onze kandidaten en opdrachtgevers tijdens onze samenwerking. Onze betrokkenheid reikt nu eenmaal verder dan het maken van de goede match.

Zo houden wij ons ook bezig met het binden, boeien en behouden van zorgpersoneel. Benieuwd hoe we dat doen? Download dan onze gratis whitepaper.

We gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om te kijken hoe wij met onze dienstverlening op jouw organisatie kunnen aansluiten. Heb je interesse? Neem dan gerust contact op met onze sales consultant!

Roy van Nuland - kosten

Roy van Nuland

M: 06-28507949

E: roy@zorgdesq.nl

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details