Werkgevers  Van ZZP’ers tot Flexkrachten

  Of je nu op zoek bent naar werknemers met een tijdelijke of langdurige inzet of naar meer continuïteit en een permanente oplossing voor je personeelstekorten: ons team werkt graag samen met je aan de oplossing. Als specialist in arbeidsbemiddeling voor de zorg- en welzijnssector maken wij de juiste verbinding tussen potentiële medewerkers en ZZP’ers en organisaties.

  De juiste match

  We matchen uiteraard op hard skills, maar belangrijker nog op soft skills. Daarvoor is meer kennis nodig dan een cv, daarvoor moeten we elkaar allemaal goed kennen. Dat is wat wij faciliteren, want zowel kandidaat als organisatie heeft baat bij de juiste match. Het belangrijkste bezit van een organisatie zijn namelijk niet de mensen maar de juiste mensen.

  Tevreden opdrachtgevers en kandidaten, een goede relatie waar sprake is van wederzijds vertrouwen, dat vormt een basis voor de lange termijn. Daar doen wij het voor! Vertel ons in een persoonlijk gesprek waar jij op zoek naar bent.

  We maken graag een afspraak met je voor een nadere kennismaking en inventarisatie van je (aan)vraag.

  Vrijblijvende afspraak plannen om te sparren over flexibel personeel? Laat je gegevens achter,
  dan bel ik je terug!

   Onze werkwijze in 4 stappen


   Persoonlijke afspraak

   We maken graag een persoonlijke afspraak met je voor een nadere kennismaking en inventarisatie van je (aan)vraag.

   Samenwerkingsvoorstel

   Je ontvangt een samenwerkingsvoorstel met onder andere uitgebreide informatie over onze werkwijze en tarieven.

   Overeenkomst

   Bij akkoord van het samenwerkingsvoorstel stellen wij een raamovereenkomst op, deze ontvangen wij graag ondertekend retour.

   Voorstel met kandidaten

   Binnen besproken deadline ontvang je het voorstel met potentiële kandidaten, het CV en beschikbaarheid

   Wat wij belangrijk vinden


   Wij vinden het belangrijk om zelf in verbinding te staan met al onze relaties. Hierdoor zijn we in staat om op te treden als verlengstuk van organisaties en kunnen wij met onze expertise van het personeelsvak, het binden, boeien en begeleiden van mensen en social marketing en -recruitment echt toegevoegde waarde bieden. Onze opdrachtgevers leggen met een gerust hart diverse personele vraagstukken neer bij ons team van ervaren en betrokken medewerkers. We hebben gemerkt dat openheid en betrokkenheid van onze relaties ook cruciaal is voor de samenwerking en het te behalen succesvolle resultaat.

   Bij zorgdesQ hebben we kwalitatieve dienstverlening hoog in het vaandel staan. Hoe mooi is het dat dit jaarlijks wordt bevestigd door de Inspectie SNA, met het certificaat NEN 4400-1.

   In verband met transparant werken tonen wij ook op deze website steeds een actueel exemplaar van onze WKA-verklaring. Dit is belangrijke informatie om jezelf over te verwittigen op moment dat je als opdrachtgever personeel inleent. 

    

   Diensten


   Opleiden en scholing zorg

   Jij kent als geen ander het belang van scholing in de zorg. Ontwikkelingen binnen de zorgsector gaan razendsnel en als zorgprofessional ben je nooit uitgeleerd. Wij investeren daarom in goede begeleiding en indien nodig (bij)scholing voor onze zorgmedewerkers. Ook zijn we hard bezig met het ontwikkelen van onze eigen opleidingsacademie.

   Alles over (bij)scholing

   Werving en selectie zorg

   Werving en selectie neemt veel tijd in beslag. Ben jij op zoek naar dé perfecte match, dan is het screenen van een cv simpelweg niet meer genoeg. Wij nemen deze taak graag uit handen! In overleg bepalen we de wervingsstrategie en de vereisten waar kandidaten aan moeten voldoen. Denk aan hard skills, maar vooral ook aan soft skills.

   Werving en selectie partner nodig?

   Uitzenden en detacheren zorg

   Wees altijd verzekerd van gekwalificeerd zorgpersoneel. Zo kan jij je focussen op het bieden van goede zorg. Als detacheringsbureau voldoen wij aan de norm NEN 4400-1 en hebben we ons SNA keurmerk behaald. Zo ben je verzekerd van gecontroleerd betalingsgedrag wat betreft omzetbelasting, loonbelasting en sociale premies.

   Uitzendkrachten of detacheerders nodig?

   Bemiddeling ZZP zorg

   Als zorgorganisatie moet je snel kunnen inspelen op een stijgende zorgvraag. Helaas blijft het vaak een uitdaging om geschikt zorgpersoneel aan te trekken. Het resultaat: een stijgende werkdruk. Een bemiddelingsbureau voor ZZP'ers in de zorg kan uitkomst bieden. Lees meer over de voordelen voor jou en wat je van ons kan verwachten.

   Ik zoek ZZP'ers in de zorg

   Vrijblijvende afspraak plannen


   Sparren over flexibel personeel? Laat je gegevens achter, dan plannen we een afspraak!


    Referenties


    Beste zorgdesQ, wij zijn met jullie gaan samenwerken in de drukste periode: de coronatijd. Een tijd dat wij als planners niet snel zullen vergeten, maar ook een tijd waarin wij hebben gemerkt dat samenwerking met andere planners erg belangrijk is. De samenwerking met zorgdesQ was prettig: wij hoefde maar te mailen of te bellen en er werd meteen actie ondernomen. Dit was erg fijn, want jullie hebben ons zo uit de ‘brand’ geholpen!

    Wij willen Guillaume Deux in het bijzonder benoemen. Guillaume, we hoefde je maar te bellen en je stond ons te woord. De samenwerking met jou is als prettig ervaren. ZorgdesQ, wij hopen dat we nog veel kunnen samenwerken met jullie en ooit elkaar kunnen ontmoeten als corona voorbij is. Wanneer we allemaal de vaccinatie hebben gehad plannen we dit in.

    Robbert & Jamy – Planners Mijzo (Riethorst Stromenland)

    Sinds 1,5 jaar werkt de Wever naar tevredenheid samen met zorgdesQ. Onze ervaringen zijn positief. De lijnen zijn kort, de medewerkers van goede kwaliteit en eventuele aandachtspunten worden snel en adequaat opgepakt. We hopen vanuit Plan en Flex de Wever deze samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.

    Plan en Flex – De Wever

    Het kennismakingsgesprek vond ik erg prettig. Ik was toch vrij chaotisch, maar ondanks dat hadden we direct een klik. Ik vond en vind de communicatie altijd prettig. Ervaar deze als erg open en gelijkwaardig. Het laatste gesprek over de tarieven verliep naar mijn idee ook prima. Kortom de samenwerking ervaar ik als zeer positief!

    Esther Spijkers – Vivent

    Onze samenwerking met zorgdesQ ervaren wij als persoonlijk en toch heel professioneel. De lijntjes zijn kort en men houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ook onze ervaring met de Zzp-er is heel positief, van beide kanten wordt het als zeer prettig ervaren.

    Saskia Kreijveld – Coördinator – Joris Zorg

    Al vele jaren maken wij bij Schakelring gebruik van de diensten van ZorgdesQ via Joris de Vries. Joris is een gemakkelijk te benaderen persoon die snel meedenkt en het bijna altijd lukt om een oplossing te bedenken en een geschikte persoon voor de werkzaamheden te benaderen. Dit jaar waren er in een aantal locaties tijdelijk wat personeelsproblemen waarvoor Joris is benaderd door de teamleiders. Joris en zijn collega’s zorgen dan dat er snel geschikte ZZPérs kunnen worden ingeroosterd of geven tijdig dat dit niet gaat lukken en denken mee voor een andere oplossing.

    Elly Smulders – P&O adviseur – Stichting Schakelring

    We zijn positief over de samenwerking vooral de snelle, professionele en persoonsgerichte service. De zorgvuldigheid naar zowel onze organisatie als naar de medewerkers die ZorgdesQ inzet wordt gezien en erg gewaardeerd. De administratie loopt goed. Ik werk nu al drie jaar met ZorgdesQ samen en hoop onze samenwerking te continueren.

    Karin Bos-Hertroys – Hoofd Zorg en Welzijn – Stichting Teresia van Miert

    ECR Sibelius werkt sinds een aantal jaren prettig samen met ZorgdesQ. We maken regelmatig gebruik van de inzet van verpleegkundigen, verzorgenden-IG en/of helpende voor ons thuiszorgteam. ZorgdesQ werkt met gekwalificeerd personeel dat flexibel inzetbaar is. Er wordt snel geschakeld en goed gecommuniceerd.

    Wil van Gastel – Locatiemanager – ECR Sibelius Oss.

    We ervaren de samenwerking met zorgdesQ als een fijne samenwerking, ze zijn goed benaderbaar, meedenkend en hard werkend om de juiste personen te vinden.

    Simone Klein Hesselink – Manager Bedrijfsvoering – Bernhoven Ziekenhuis

    ZorgdesQ werkt met trots voor de volgende werkgevers


    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details