Werkgevers

Of je nu op zoek bent naar werknemers met een tijdelijke of langdurige inzet of naar meer continuïteit en een permanente oplossing voor je personeelstekorten. Ons team werkt graag samen met je aan de oplossing. Als specialist in arbeidsbemiddeling voor de zorg- en welzijnssector maken wij de juiste verbinding tussen potentiële medewerkers en ZZP’ers en organisaties. We matchen uiteraard op hard skills, maar belangrijker nog op soft skills. Daarvoor is meer kennis nodig dan een CV, daarvoor moeten we elkaar allemaal goed kennen. Dat is wat wij faciliteren. Want zowel kandidaat als organisatie heeft baat bij de juiste match. Het belangrijkste bezit van een organisatie zijn namelijk niet de mensen maar de juiste mensen.

Ook vinden we het belangrijk om zelf in verbinding te staan met al onze relaties. Hierdoor zijn we in staat om op te treden als verlengstuk van organisaties en kunnen wij met onze expertise van het personeelsvak, het binden, boeien en begeleiden van mensen en social marketing en -recruitment echt toegevoegde waarde bieden. Onze opdrachtgevers leggen met een gerust hart diverse personele vraagstukken neer bij ons team van ervaren en betrokken medewerkers. We hebben gemerkt dat openheid en betrokkenheid van onze relaties ook cruciaal is voor de samenwerking en het te behalen succesvolle resultaat.

Tevreden opdrachtgevers en kandidaten, een goede relatie waar sprake is van wederzijds vertrouwen, dat vormt een basis voor de lange termijn. Daar doen wij het voor!

Bel dan direct met 085-2732250