Werkgevers  Van ZZP’ers tot Flexkrachten

  Of je nu op zoek bent naar werknemers met een tijdelijke of langdurige inzet of naar meer continuïteit en een permanente oplossing voor je personeelstekorten: ons team werkt graag samen met je aan de oplossing. Als specialist in arbeidsbemiddeling voor de zorg- en welzijnssector maken wij de juiste verbinding tussen potentiële medewerkers en ZZP’ers en organisaties.

  De juiste match

  We matchen uiteraard op hard skills, maar belangrijker nog op soft skills. Daarvoor is meer kennis nodig dan een cv, daarvoor moeten we elkaar allemaal goed kennen. Dat is wat wij faciliteren, want zowel kandidaat als organisatie heeft baat bij de juiste match. Het belangrijkste bezit van een organisatie zijn namelijk niet de mensen maar de juiste mensen.

  Tevreden opdrachtgevers en kandidaten, een goede relatie waar sprake is van wederzijds vertrouwen, dat vormt een basis voor de lange termijn. Daar doen wij het voor! Vertel ons in een persoonlijk gesprek waar jij op zoek naar bent.

  We maken graag een afspraak met je voor een nadere kennismaking en inventarisatie van je (aan)vraag.

  jordykoffiezorgdesq
  Vrijblijvende afspraak plannen om te sparren over flexibel personeel? Laat je gegevens achter,
  dan bel ik je terug!

   Onze werkwijze in 4 stappen


   Persoonlijke afspraak

   We maken graag een persoonlijke afspraak met je voor een nadere kennismaking en inventarisatie van je (aan)vraag.

   Samenwerkingsvoorstel

   Je ontvangt een samenwerkingsvoorstel met onder andere uitgebreide informatie over onze werkwijze en tarieven.

   Overeenkomst

   Bij akkoord van het samenwerkingsvoorstel stellen wij een raamovereenkomst op, deze ontvangen wij graag ondertekend retour.

   Voorstel met kandidaten

   Binnen besproken deadline ontvang je het voorstel met potentiële kandidaten, het CV en beschikbaarheid

   Wat wij belangrijk vinden


   Wij vinden het belangrijk om zelf in verbinding te staan met al onze relaties. Hierdoor zijn we in staat om op te treden als verlengstuk van organisaties en kunnen wij met onze expertise van het personeelsvak, het binden, boeien en begeleiden van mensen en social marketing en -recruitment echt toegevoegde waarde bieden. Onze opdrachtgevers leggen met een gerust hart diverse personele vraagstukken neer bij ons team van ervaren en betrokken medewerkers. We hebben gemerkt dat openheid en betrokkenheid van onze relaties ook cruciaal is voor de samenwerking en het te behalen succesvolle resultaat.

   Bij zorgdesQ hebben we kwalitatieve dienstverlening hoog in het vaandel staan. Hoe mooi is het dat dit nu wordt bevestigd door de Inspectie SNA, met het certificaat NEN 4400-1.

   In verband met transparant werken tonen wij ook op deze website steeds een actueel exemplaar van onze WKA-verklaring. Dit is belangrijke informatie om jezelf over te verwittigen op moment dat je als opdrachtgever personeel inleent. 

    

   Diensten


   Opleiden en scholing zorg

   Jij kent als geen ander het belang van scholing in de zorg. Ontwikkelingen binnen de zorgsector gaan razendsnel en als zorgprofessional ben je nooit uitgeleerd. Wij investeren daarom in goede begeleiding en indien nodig (bij)scholing voor onze zorgmedewerkers. Ook zijn we hard aan het werk aan onze eigen opleidingsacademie.

   Alles over (bij)scholing

   Werving en selectie zorg

   Werving en selectie neemt veel tijd in beslag. Ben jij op zoek naar die perfecte match, dan is het screenen van een cv simpelweg niet meer genoeg. Wij nemen deze taak graag uit handen! In overleg bepalen we de wervingsstrategie en vereisten waar kandidaten aan moeten voldoen. Denk aan hard skills, maar vooral ook soft skills.

   Werving en selectie partner nodig?

   Uitzenden en detacheren zorg

   Wees altijd verzekerd van gekwalificeerd zorgpersoneel. Zo kan jij je focussen op het bieden van goede zorg. Als detacheringsbureau voldoen wij aan de norm NEN 4400-1 en hebben we ons SNA keurmerk behaald. Zo ben je verzekerd van gecontroleerd betalingsgedrag wat betreft omzetbelasting, loonbelasting en sociale premies.

   Uitzendkrachten of detacheerders nodig?

   Bemiddeling ZZP zorg

   Als zorgorganisatie moet je snel kunnen inspelen op een stijgende zorgvraag. Helaas blijft het vaak een uitdaging om geschikt zorgpersoneel aan te trekken. Het resultaat: een stijgende werkdruk. Een bemiddelingsbureau voor ZZP'ers in de zorg kan uitkomst bieden. Lees meer over de voordelen voor jou en wat je van ons kan verwachten.

   Ik zoek ZZP'ers in de zorg

   Vrijblijvende afspraak plannen


   Sparren over flexibel personeel? Laat je gegevens achter, dan plannen we een afspraak!


    Referenties


    Een aantal maanden geleden werd ik door Ellen benaderd met de vraag of ik misschien interesse had om bij zorgdesq te komen werken. Eerst in de teststraat en eventueel later bij de vaccinatie.
    Na een prettig gesprek werd ik al snel ingedeeld en kreeg leuk contact met collega’s. De begeleiding is top, zowel door zorgdesq als bij de teststraat. Prettige samenwerking. Ook is zorgdesq persoonlijk betrokken bij je werk. Ik hoop dat ik nog lang kan samenwerken!

    Helma Pulles – Verzorgende IG

    Ik ben sinds juli 2020 zzp’er geworden in de zorg. Na paar maanden werd ik benaderd door zorgdesQ met de vraag of hun wellicht iets voor mij kunnen betekenen. Hier was ik op dat moment naar op zoek en ben er daarom op in gegaan. Ik had een afspraak met Myrthe Nijst voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek was heel ontspannen en prettig. Er werd geluisterd naar wat mijn wensen waren qua opdracht en werk. Na 1 week werd ik gebeld dat er match was en of ze mijn gegevens mochten door geven voor een koppeling. Ik werk nu inmiddels al 3 maanden bij deze opdrachtgever, waar ik het erg naar me zin heb. Ook word je goed begeleid tijdens je opdracht en wordt er regelmatig gevraagd of je ergens tegen aan loopt. ZorgdesQ is persoonlijk betrokken.

    Paul Onclin – Verzorgende IG

    Mijn naam is Geert en ik ben verpleegkundige van beroep. Sinds juni 2020 ben ik ingehuurd via zorgdesq voor de teststraten van de GGD Hart Voor Brabant. Hier werk ik met plezier en voel een warme connectie met zowel de GGD als zorgdesQ. Het is een werkplek waar je creatief moet omgaan met de cliënten, de omstandigheden en het team waarmee je werkt. Zowel de planners van zorgdesQ als de informatiewisseling met het bureau waar ik voor werk verloopt geruisloos. Als werkgever kan ik zorgdesQ aanraden!

    Geert – Verpleegkundige

    Ik ben in juni 2020 via zorgdesQ aan het werk gegaan bij de GGD Hart voor Brabant in de teststraat. Een leuke uitdaging waar ik op de dag van vandaag nog steeds met plezier werk! Fijne communicatie en samenwerking tussen zorgdesQ, GGD Hart voor Brabant en mijzelf!

    Bianca Vorstenbosch – Verpleegkundige

    Sinds juni 2020 ben ik als verpleegkundige/ afnemer in de teststraat via zordesQ aan het werk. Mijn kennismaking is van begin af aan persoonlijk, positief en productief geweest. Vooral de menselijke maat spreekt mij erg aan. Je vindt er steeds gehoor voor vragen, wensen en onduidelijkheden, wat ik heel prettig vind. Vooral de persoonlijke benadering wat je beleefd, dat je als werknemer gewaardeerd voelt, is hartverwarmend. Ik draag zorgdesQ een warm hart toe.

    Lies von Meyenfeldt – Verpleegkundige

    Mijn ervaring met zorgdesQ ervaar ik als zeer prettig. Er is snel contact en alles wordt goed geregeld, wat heel erg fijn is!

    Pleun van de Wouw – Ondersteuner teststraat

    Vanaf het moment dat ik benadert werd via Linkdin door zorgdesQ om in covid-teststraten te gaan werken, is tot vandaag de begeleiding en zorg voor mij op en top. De communicatie is goed, afspraken worden na gekomen. Een betrouwbare en fijne partner!

    Hans Breuer – Verpleegkundige

    Ongeveer een maand geleden ben ik via zorgdesQ aan het werk gegaan binnen verschillende verpleeghuizen. Ik ben zeer te spreken over het contact wat ik heb ervaren met de medewerkers van zorgdesQ. Vriendelijkheid en behulpzaamheid staan hoog in het vaandel bij dit bureau. Ze bieden een luisterend oor en ik voelde mij dan ook zeer gehoord met het contact wat er nu is en hoe dit verder wordt opgebouwd. Ik hoop dan ook dat deze fijne samenwerking zo door blijft gaan. Bedankt zorgdesQ!

    Esther Noijen – Verzorgende IG

    Vanaf het begin, en ik werk er nu al een aantal maanden, ben ik heel tevreden met zorgdesQ. Wederzijdse waardering. Als er een probleem is, wordt dat ook gecommuniceerd. Sanye, Ellen en Jordy zijn alle 3 toppers. Met alle 3 vaak contact gehad, soms zelfs buiten werktijden om. Altijd aardig, goed en professioneel. Na een tijd bouw je ook een band op met elkaar en dat is wat zorgdesQ zo goed maakt!

    Mouhsine Afasas – Begeleider / Helpende

    ”Via zorgdesQ ben ik een maand geleden aan het werk gegaan bij verpleeghuis LuciVer. Via LinkedIn werd ik benaderd op een professionele maar ook persoonlijke manier. Na mijn inwerkdiensten bleef de recruiter betrokken op het reilen en zeilen op de werkvloer. Hierdoor weet ik dat we met elkaar (de zorgorganisatie, zorgdesQ en ikzelf) gaan voor een goede samenwerking.”

    Willemieke van Leeuwen – Verzorgende IG

    ”Ik vind het fijn om met zorgdesQ gewerkt te hebben. Top ondersteuning! Fijne samenwerking en communicatie. Misschien kom ik nog eens terug als ik ga verhuizen. Bedankt voor alle steun!”

    Ivonne Weekers – Verzorgende IG

    ‘’Ik wil zorgdesQ bedanken voor alle fijne hulp en harde inzet. Dankzij zorgdesQ heb ik een 24 uurs contract en is alles geregeld bij Ananz. Al mijn vragen werden altijd snel en duidelijk beantwoord en niets was teveel moeite. Ook de overgang van jullie naar Ananz verliep zoals beloofd soepel en jullie hebben hierin alles goed geregeld voor mij. Bedankt voor jullie super goede service, vriendelijkheid en medewerking. Jullie zijn toppers en ik zou zorgdesQ aan iedereen aanraden. Bedankt!”

    Esje Coolen – Helpende

    “Een klein maar fijn uitzendbureau dat met een luisterend oor voor zijn werknemers de cruciale rol vervult. ZorgdesQ is altijd bereikbaar en staat open voor vragen, maar ook voor uitdagingen en kritiek. Daarnaast is zorgdesQ altijd bezig met zijn werknemers door hen te triggeren en een optimale dienstverlening te bieden qua arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden. Ook wanneer een werknemer naar behoren functioneert en er bij de opdrachtgever een contract wordt aangeboden, zorgt zorgdesQ ervoor dat de medewerkers de beste mogelijkheden krijgen tijdens en na de overdracht. Al met al is zorgdesQ een organisatie die betrokken is en daarom zou ik als medewerker/zzp’er ook altijd nog een steentje bij willen dragen aan de organisatie zorgdesQ.”

    Dely Weismann – Helpende

    “ZorgdesQ is een organisatie die 5 jaar geleden heeft gezorgd dat ik als beginnende, onwetende zorgprofessional nu zelfverzekerd naar elke opdracht kan gaan. Ze begeleiden en coachen met aandacht, eerlijkheid en inlevingsvermogen. Het gevoel dat ik bij zorgdesQ krijg is dat zowel de zorgvrager als ik nooit een nummer zijn en ze open staan voor elke vraag en samen zoeken naar oplossingen. Ben ik gegroeid de afgelopen jaren? Zeker, met de hulp van het hele team van zorgdesQ.”

    Astrid Holtzer – Verzorgende IG

    “Vanaf de eerste dag ervaar ik een zeer prettige samenwerking met zorgdesQ. Zowel in de bemiddeling als in de detachering heel betrokken, professioneel en deskundig. Ik voel mij als professional door het hele team gehoord en gezien en dat is in deze tijden binnen de zorg een zeer aangename verstandhouding.”

    Mohammed Mahmoudi – Woonbegeleider

    “ZorgdesQ is een maatje voor mij en mijn exclusieve bemiddelaar. Ik vertrouw Joris en zijn professionele team blindelings. Zij zijn er voor mij en samen zijn we er voor de opdrachtgevers.
    Omdat ik eind dit jaar als pensionada een nieuw tijdperk in ga, zal ik met enige weemoed afscheid nemen van mijn werk én van ZorgdesQ… maar niet zonder Joris en zijn team te bedanken voor een vast vertrouwen wederzijds en een super fijne samenwerking.”

    Marion Verheij – Verzorgende IG

    “ZorgdesQ is vanaf het eerste moment heel transparant geweest in de wensen en eisen. Het fijne oog voor detail en deskundigheid zijn voor mij doorslaggevend geweest in onze samenwerking. De samenwerking met als doel de kwaliteit en professionaliteit te waarborgen op de werkvloer. Tot op de dag van vandaag ben ik content om hier onderdeel van te mogen zijn en kijk ik uit naar een langdurige samenwerking.”

    Charaf Ajoun – Woonbegeleider

    ”Vanaf het eerste uur werk ik met veel plezier via zorgdesQ. Vele opdrachten in verschillende zorginstellingen op revalidatie, pg of somatische afdeling zijn bij mij de revue gepasseerd. Zo heb ik overal kunnen snuffelen en kunnen kijken wat ik echt leuk vind en bij me past. Voor mij zijn dat de nachtdiensten en wat langere termijn opdrachten. Hier wordt goed op ingespeeld door de medewerkers van het zorgdesQ team. Elk uur van de dag staan ze voor je klaar voor advies en een luisterend oor, betrokken en geïnteresseerd in wat je doet. Wil je lekker aan het werk in de zorg? Dan ben je bij zorgdesQ aan het juiste adres!”

    José Weel – Verzorgende IG

    ”De service is perfect, wat betekent dat alle handen bij ZorgdesQ mij willen helpen, de lijntjes kort zijn en er altijd een passende oplossing is. ZorgdesQ maakt het mij als zzp’er erg makkelijk!”

    Stefan van de Molengraaf – Verzorgende IG

    ZorgdesQ werkt met trots voor de volgende werkgevers