Werken op COVID-19 testlocatie van de GGD


Vanaf 1 juni 2020 kan iedereen in Nederland met klachten die passen bij het coronavirus zich laten testen. Een belangrijke ontwikkeling want het uitgebreid testen van iedereen met klachten is essentieel om de verspreiding van COVID-19 in Nederland te controleren. Om dit te kunnen uitvoeren heeft de GGD op verschillende locaties in het land bemonsterstraten, ook wel testlocaties COVID-19 genoemd, ingericht waar deze testen worden afgenomen.

ZorgdesQ is gevraagd door GGD Hart voor Brabant en GGD West-Brabant om zorg te dragen voor de personele invulling en organisatie op een aantal testlocaties. We vinden het fijn dat wij op deze manier ook een bijdrage kunnen leveren in de strijd tegen COVID-19. Het gaat om locaties in de omgeving: Rosmalen, Tilburg, Uden en Breda. Dit voor de volgende functies:

Verpleegkundige

Zal keelslijm en neusslijm monsters afnemen bij personen waarvan verdacht wordt dat er een COVID-19 besmetting is.

Waar moet je aan voldoen?

Je bent gediplomeerd en Big geregistreerd verpleegkundige, je bent stressbestendig, zelfstandig, flexibel.

Verzorgende IG

Zal de verpleegkundige ondersteunen door aanvullende werkzaamheden rond de bemonstering, van personen waarvan verdacht wordt een COVID-19 besmetting te hebben, uitvoeren.

Waar moet je aan voldoen?

Je hebt een opleiding in de zorg afgerond, minimaal niv. 3 verzorgende, staat stevig in je schoenen, je bent stressbestendig, zelfstandig, flexibel en accuraat.

Voert in het systeem (persoons-)gegevens in, controleert de agenda van de geplande patiënten voor de desbetreffende shift en voert een identiteitscontrole uit.

Bekijk de onderstaande video om een goed beeld te krijgen over het werken op de testlocatie:

Bekijk de instructiefilms voor het werken met het registratiesysteem CoronIT via Microsoft Teams:

Afspraak plannen en aanmelden | Monsterafname | Inzien en terugkoppelen positieve lab uitslagen | Afsprakenoverzicht

Heb jij interesse om te werken bij een testlocatie COVID-19 en ben je minimaal 24 uur per week beschikbaar? Dan kun jij je aanmelden bij zorgdesQ! De werkwijze gaat als volgt:

Werkwijze


Meld je aan

Meld je telefonisch aan via 085-2732250 of per e-mail via info@zorgdesq.nl. Vervolgens worden, na jouw toestemming uiteraard, je gegevens door één van onze medewerkers geregistreerd.

Pre-selectiegesprek

Binnen enkele dagen wordt er telefonisch contact met je opgenomen voor een pre-selectiegesprek. In dit gesprek worden een paar praktische vragen gesteld om te onderzoeken of je voldoet aan de belangrijkste selectiecriteria. Mocht je daar aan voldoen dan wordt direct een intake gesprek gepland. Je hoort het ook direct als je niet in aanmerking komt voor de functie.

Intakegesprek

Voor het intakegesprek zal telefonisch contact worden gezocht met jou door één van onze recruiters. Die zal samen met jou het screeningsproces nog wat uitgebreider doorlopen.

Documenten aanleveren

Er zal vervolgens gevraagd worden om kopieën van een aantal documenten aan te leveren. Denk aan: kopie legitimatie, diploma’s, VOG en andere relevante stukken.

Beschikbaarheid voorleggen

Als het intakeproces in goede orde is afgerond, dan wordt jouw beschikbaarheid voorgelegd aan de planners en zal je indien mogelijk worden ingepland.

Online omgeving

Voordat je gaat werken krijg je toegang tot de online omgeving waar je alvast op weg wordt geholpen met de werkzaamheden die je gaat uitvoeren.

Afspraken & Overeenkomst

Uiteraard zorgen we dat alle afspraken die met jou worden gemaakt netjes worden vastgelegd in een overeenkomst.

Referenties


Vanaf het begin, en ik werk er nu al een aantal maanden, ben ik heel tevreden met zorgdesQ. Wederzijdse waardering. Als er een probleem is, wordt dat ook gecommuniceerd. Sanye, Ellen en Jordy zijn alle 3 toppers. Met alle 3 vaak contact gehad, soms zelfs buiten werktijden om. Altijd aardig, goed en professioneel. Na een tijd bouw je ook een band op met elkaar en dat is wat zorgdesQ zo goed maakt!

Mohsine Afasas – Begeleider / Helpende

”Via zorgdesQ ben ik een maand geleden aan het werk gegaan bij verpleeghuis LuciVer. Via LinkedIn werd ik benaderd op een professionele maar ook persoonlijke manier. Na mijn inwerkdiensten bleef de recruiter betrokken op het reilen en zeilen op de werkvloer. Hierdoor weet ik dat we met elkaar (de zorgorganisatie, zorgdesQ en ikzelf) gaan voor een goede samenwerking.”

Willemieke van Leeuwen – Verzorgende 3IG

”Ik vind het fijn om met zorgdesQ gewerkt te hebben. Top ondersteuning! Fijne samenwerking en communicatie. Misschien kom ik nog eens terug als ik ga verhuizen. Bedankt voor alle steun!”

Ivonne Weekers – Verzorgende 3IG

‘’Ik wil zorgdesQ bedanken voor alle fijne hulp en harde inzet. Dankzij zorgdesQ heb ik een 24 uurs contract en is alles geregeld bij Ananz. Al mijn vragen werden altijd snel en duidelijk beantwoord en niets was teveel moeite. Ook de overgang van jullie naar Ananz verliep zoals beloofd soepel en jullie hebben hierin alles goed geregeld voor mij. Bedankt voor jullie super goede service, vriendelijkheid en medewerking. Jullie zijn toppers en ik zou zorgdesQ aan iedereen aanraden. Bedankt!”

Esje Coolen – Helpende

“Een klein maar fijn uitzendbureau dat met een luisterend oor voor zijn werknemers de cruciale rol vervult. ZorgdesQ is altijd bereikbaar en staat open voor vragen, maar ook voor uitdagingen en kritiek. Daarnaast is zorgdesQ altijd bezig met zijn werknemers door hen te triggeren en een optimale dienstverlening te bieden qua arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden. Ook wanneer een werknemer naar behoren functioneert en er bij de opdrachtgever een contract wordt aangeboden, zorgt zorgdesQ ervoor dat de medewerkers de beste mogelijkheden krijgen tijdens en na de overdracht. Al met al is zorgdesQ een organisatie die betrokken is en daarom zou ik als medewerker/zzp’er ook altijd nog een steentje bij willen dragen aan de organisatie zorgdesQ.”

Dely Weismann – Helpende

“ZorgdesQ is een organisatie die 5 jaar geleden heeft gezorgd dat ik als beginnende, onwetende zorgprofessional nu zelfverzekerd naar elke opdracht kan gaan. Ze begeleiden en coachen met aandacht, eerlijkheid en inlevingsvermogen. Het gevoel dat ik bij zorgdesQ krijg is dat zowel de zorgvrager als ik nooit een nummer zijn en ze open staan voor elke vraag en samen zoeken naar oplossingen. Ben ik gegroeid de afgelopen jaren? Zeker, met de hulp van het hele team van zorgdesQ.”

Astrid Holtzer – Verzorgende 3IG

“Vanaf de eerste dag ervaar ik een zeer prettige samenwerking met zorgdesQ. Zowel in de bemiddeling als in de detachering heel betrokken, professioneel en deskundig. Ik voel mij als professional door het hele team gehoord en gezien en dat is in deze tijden binnen de zorg een zeer aangename verstandhouding.”

Mohammed Mahmoudi – Werkzaam als woonbegeleider en zzp’er

“ZorgdesQ is een maatje voor mij en mijn exclusieve bemiddelaar. Ik vertrouw Joris en zijn professionele team blindelings. Zij zijn er voor mij en samen zijn we er voor de opdrachtgevers.
Omdat ik eind dit jaar als pensionada een nieuw tijdperk in ga, zal ik met enige weemoed afscheid nemen van mijn werk én van ZorgdesQ… maar niet zonder Joris en zijn team te bedanken voor een vast vertrouwen wederzijds en een super fijne samenwerking.”

Marion Verheij – Verzorgende 3IG en zzp’er

“ZorgdesQ is vanaf het eerste moment heel transparant geweest in de wensen en eisen. Het fijne oog voor detail en deskundigheid zijn voor mij doorslaggevend geweest in onze samenwerking. De samenwerking met als doel de kwaliteit en professionaliteit te waarborgen op de werkvloer. Tot op de dag van vandaag ben ik content om hier onderdeel van te mogen zijn en kijk ik uit naar een langdurige samenwerking.”

Charaf Ajoun – Werkzaam als woonbegeleider en zzp’er

”Vanaf het eerste uur werk ik met veel plezier via zorgdesQ. Vele opdrachten in verschillende zorginstellingen op revalidatie, pg of somatische afdeling zijn bij mij de revue gepasseerd. Zo heb ik overal kunnen snuffelen en kunnen kijken wat ik echt leuk vind en bij me past. Voor mij zijn dat de nachtdiensten en wat langere termijn opdrachten. Hier wordt goed op ingespeeld door de medewerkers van het zorgdesQ team. Elk uur van de dag staan ze voor je klaar voor advies en een luisterend oor, betrokken en geïnteresseerd in wat je doet. Wil je lekker aan het werk in de zorg? Dan ben je bij zorgdesQ aan het juiste adres!”

José Weel – Verzorgende 3IG