Werken bij de GGD


Sinds juni 2020 werkt zorgdesQ in nauwe verbinding samen met GGD Hart voor Brabant en GGD West-Brabant om zorg te dragen voor de personele invulling en organisatie op de testlocaties. Daar komt nu bij dat we ons op deze manier ook gaan inzetten voor het vaccinatieprogramma. Het gaat om locaties in de omgeving: Rosmalen, Tilburg, Uden, Veghel, Cuijk, Bergen op Zoom, Etten-Leur, Raamsdonkveer en Breda. We vinden het fijn dat wij op deze manier ook een bijdrage kunnen leveren in de strijd tegen COVID-19.

Vanwege de grote vraag naar personele inzet met name als het om het vaccinatieprogramma zijn we continue op zoek naar deskundige zorgprofessionals.

Werken bij de vaccinatielocaties

Het gaat om de volgende functies:

Vaccinateur/prikker

Intramusculair kunnen plaatsen van de vaccinatie conform protocol en geldende (hygiëne)maatregelen.

Waar moet je aan voldoen?

Bij voorkeur doktersassistente niveau 4 en/of verpleegkundige niveau 4 /5 (bij voorkeur BIG-geregistreerd). We nodigen echter ook van harte mensen uit zonder de gewenste vooropleiding maar wel met ervaring met vaccineren uit om te reageren. 

Optrekker

Je maakt de vaccinaties klaar (optrekken) voor jouw collega’s vaccinateur/prikker. Dit alles volgens het protocol en geldende richtlijnen.

Waar moet je aan voldoen?

Bij voorkeur ben je helpende welzijn, verzorgende, verzorgende IG en/of gelijkwaardig. Je kunt ook reageren indien je affiniteit hebt met zorg en/of ervaring met het klaarmaken van vaccinaties. 

Arts/Medisch loket

Je bent het aanspreekpunt voor vaccinatiemedewerkers en ondersteunt vanuit inhoudelijke medische expertise. Vaccineren. Verantwoordelijk voor de kwaliteitseis van het proces rond de vaccinaties op locatie.

Waar moet je aan voldoen?

Je bent gediplomeerd basisarts en BIG-geregistreerd. Als persoon ben je communicatief vaardig, assertief en kun je flexibel meebewegen /schakelen als het gaat om organiseren en coördineren.

Bekijk de onderstaande video om een goed beeld te krijgen over het werken bij de vaccinatielocatie:

Werken bij de testlocaties

**Op dit moment hebben wij voldoende aanmeldingen voor het werken op de teststraten**

Het gaat om de volgende functies:

Verpleegkundige

Zal keelslijm en neusslijm monsters afnemen bij personen waarvan verdacht wordt dat er een COVID-19 besmetting is.

Waar moet je aan voldoen?

Je bent gediplomeerd en Big geregistreerd verpleegkundige, je bent stressbestendig, zelfstandig, flexibel.

Verzorgende IG

Zal de verpleegkundige ondersteunen door aanvullende werkzaamheden rond de bemonstering, van personen waarvan verdacht wordt een COVID-19 besmetting te hebben, uitvoeren.

Waar moet je aan voldoen?

Je hebt een opleiding in de zorg afgerond, minimaal niv. 3 verzorgende, staat stevig in je schoenen, je bent stressbestendig, zelfstandig, flexibel en accuraat.

Voert in het systeem (persoons-)gegevens in, controleert de agenda van de geplande patiënten voor de desbetreffende shift en voert een identiteitscontrole uit.

Bekijk de onderstaande video om een goed beeld te krijgen over het werken bij de testlocatie:

Bekijk de instructiefilms voor het werken met het registratiesysteem CoronIT via Microsoft Teams:

Afspraak plannen en aanmelden | Monsterafname | Inzien en terugkoppelen positieve lab uitslagen | Afsprakenoverzicht

Heb jij interesse om te werken bij een vaccinatielocatie; meld je dan gemakkelijk aan via de button ‘Meld je aan’. Wat gebeurt er daarna? De werkwijze in het kort uitgelegd:

Werkwijze


Meld je aan

Meld je aan via de bovenstaande button. Jouw aanmelding wordt vervolgens automatisch in ons systeem geregistreerd.

Pre-selectiegesprek

Binnen enkele dagen wordt er telefonisch contact met je opgenomen voor een pre-selectiegesprek. In dit gesprek worden een paar praktische vragen gesteld om te onderzoeken of je voldoet aan de belangrijkste selectiecriteria. Mocht je daar aan voldoen dan wordt direct een intake gesprek gepland. Je hoort het ook direct als je niet in aanmerking komt voor de functie. **Vanwege de enorme drukte kan het zijn dat het iets langer duurt voordat we contact opnemen dan dat je van ons gewend mag zijn. We doen ons best om zo spoedig mogelijk met je aan de slag te gaan.**

Intakegesprek

Voor het intakegesprek zal telefonisch contact worden gezocht met jou door één van onze recruiters. Die zal samen met jou het screeningsproces nog wat uitgebreider doorlopen.

Documenten aanleveren

Er zal vervolgens gevraagd worden om kopieën van een aantal documenten aan te leveren. Denk aan: kopie legitimatie, diploma’s, VOG en andere relevante stukken.

Beschikbaarheid voorleggen

Als het intakeproces in goede orde is afgerond, dan wordt jouw beschikbaarheid voorgelegd aan de planners en zal je indien mogelijk worden ingepland.

Online omgeving

Voordat je gaat werken krijg je toegang tot de online omgeving waar je alvast op weg wordt geholpen met de werkzaamheden die je gaat uitvoeren.

Afspraken & Overeenkomst

Uiteraard zorgen we dat alle afspraken die met jou worden gemaakt netjes worden vastgelegd in een overeenkomst.

Referenties


Een aantal maanden geleden werd ik door Ellen benaderd met de vraag of ik misschien interesse had om bij zorgdesq te komen werken. Eerst in de teststraat en eventueel later bij de vaccinatie.
Na een prettig gesprek werd ik al snel ingedeeld en kreeg leuk contact met collega’s. De begeleiding is top, zowel door zorgdesq als bij de teststraat. Prettige samenwerking. Ook is zorgdesq persoonlijk betrokken bij je werk. Ik hoop dat ik nog lang kan samenwerken!

Helma Pulles – Verzorgende IG

Ik ben sinds juli 2020 zzp’er geworden in de zorg. Na paar maanden werd ik benaderd door zorgdesQ met de vraag of hun wellicht iets voor mij kunnen betekenen. Hier was ik op dat moment naar op zoek en ben er daarom op in gegaan. Ik had een afspraak met Myrthe Nijst voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek was heel ontspannen en prettig. Er werd geluisterd naar wat mijn wensen waren qua opdracht en werk. Na 1 week werd ik gebeld dat er match was en of ze mijn gegevens mochten door geven voor een koppeling. Ik werk nu inmiddels al 3 maanden bij deze opdrachtgever, waar ik het erg naar me zin heb. Ook word je goed begeleid tijdens je opdracht en wordt er regelmatig gevraagd of je ergens tegen aan loopt. ZorgdesQ is persoonlijk betrokken.

Paul Onclin – Verzorgende IG

Mijn naam is Geert en ik ben verpleegkundige van beroep. Sinds juni 2020 ben ik ingehuurd via zorgdesq voor de teststraten van de GGD Hart Voor Brabant. Hier werk ik met plezier en voel een warme connectie met zowel de GGD als zorgdesQ. Het is een werkplek waar je creatief moet omgaan met de cliënten, de omstandigheden en het team waarmee je werkt. Zowel de planners van zorgdesQ als de informatiewisseling met het bureau waar ik voor werk verloopt geruisloos. Als werkgever kan ik zorgdesQ aanraden!

Geert – Verpleegkundige

Ik ben in juni 2020 via zorgdesQ aan het werk gegaan bij de GGD Hart voor Brabant in de teststraat. Een leuke uitdaging waar ik op de dag van vandaag nog steeds met plezier werk! Fijne communicatie en samenwerking tussen zorgdesQ, GGD Hart voor Brabant en mijzelf!

Bianca Vorstenbosch – Verpleegkundige

Sinds juni 2020 ben ik als verpleegkundige/ afnemer in de teststraat via zordesQ aan het werk. Mijn kennismaking is van begin af aan persoonlijk, positief en productief geweest. Vooral de menselijke maat spreekt mij erg aan. Je vindt er steeds gehoor voor vragen, wensen en onduidelijkheden, wat ik heel prettig vind. Vooral de persoonlijke benadering wat je beleefd, dat je als werknemer gewaardeerd voelt, is hartverwarmend. Ik draag zorgdesQ een warm hart toe.

Lies von Meyenfeldt – Verpleegkundige

Mijn ervaring met zorgdesQ ervaar ik als zeer prettig. Er is snel contact en alles wordt goed geregeld, wat heel erg fijn is!

Pleun van de Wouw – Ondersteuner teststraat

Vanaf het moment dat ik benadert werd via Linkdin door zorgdesQ om in covid-teststraten te gaan werken, is tot vandaag de begeleiding en zorg voor mij op en top. De communicatie is goed, afspraken worden na gekomen. Een betrouwbare en fijne partner!

Hans Breuer – Verpleegkundige

Beste zorgdesQ, wij zijn met jullie gaan samenwerken in de drukste periode: de coronatijd. Een tijd dat wij als planners niet snel zullen vergeten, maar ook een tijd waarin wij hebben gemerkt dat samenwerking met andere planners erg belangrijk is. De samenwerking met zorgdesQ was prettig: wij hoefde maar te mailen of te bellen en er werd meteen actie ondernomen. Dit was erg fijn, want jullie hebben ons zo uit de ‘brand’ geholpen!

Wij willen Guillaume Deux in het bijzonder benoemen. Guillaume, we hoefde je maar te bellen en je stond ons te woord. De samenwerking met jou is als prettig ervaren. ZorgdesQ, wij hopen dat we nog veel kunnen samenwerken met jullie en ooit elkaar kunnen ontmoeten als corona voorbij is. Wanneer we allemaal de vaccinatie hebben gehad plannen we dit in.

Robbert & Jamy – Planners Mijzo (Riethorst Stromenland)

Sinds 1,5 jaar werkt de Wever naar tevredenheid samen met zorgdesQ. Onze ervaringen zijn positief. De lijnen zijn kort, de medewerkers van goede kwaliteit en eventuele aandachtspunten worden snel en adequaat opgepakt. We hopen vanuit Plan en Flex de Wever deze samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.

Plan en Flex – De Wever

Het kennismakingsgesprek vond ik erg prettig. Ik was toch vrij chaotisch, maar ondanks dat hadden we direct een klik. Ik vond en vind de communicatie altijd prettig. Ervaar deze als erg open en gelijkwaardig. Het laatste gesprek over de tarieven verliep naar mijn idee ook prima. Kortom de samenwerking ervaar ik als zeer positief!

Esther Spijkers – Vivent