Vacatures ziekenhuis


Geen vacatures gevonden

Ben je op zoek naar een passende vacature in het ziekenhuis? Er zijn namelijk heel veel verschillende banen waar je kunt werken in het ziekenhuis. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste functie voor jou. Met opdrachtgevers in de omgeving van Noord-Brabant, Limburg, Gelderland of Utrecht, koppelen wij jou graag aan de juiste werkgever. 

Werken in het ziekenhuis via zorgdesQ?

Wil je graag aan de slag als zorgprofessional in het ziekenhuis? Bij zorgdesQ zorgen we voor een perfecte match tussen jou en de werkgever. Daarnaast zullen wij jou begeleiden zodat je met plezier en passie naar het werk gaat. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er voor iedereen een baan is die plezier, uitdaging en ontwikkelingskansen biedt. Een baan die perfect aansluit bij je wensen, mogelijkheden en ambities. 

Waarom kiezen om te werken in het ziekenhuis?

Als je werkt in het ziekenhuis kan je echt het verschil maken en zorg je voor iemands welzijn.
Er werken binnen een ziekenhuis veel mensen met verschillende beroepen; van verpleegkundigen tot therapeuten. Je hebt natuurlijk maar één doel en dat is de beste zorg aanbieden die er is. 

Altijd de nieuwste ziekenhuis vacatures via job-alert

Zit jouw ideale vacature voor in het ziekenhuis te werken er momenteel niet tussen? Schrijf je dan in voor een job-alert en we nemen contact met je op zodra we een geschikte functie voor je hebben. In het in inschrijfformulier kun je precies aangeven wat voor functies jouw interesseren. Dan gaan wij vervolgens op zoek naar de juiste match voor jou!

 

Wil je graag meer informatie over de meest voorkomende vacatures in het ziekenhuis? Wij vertellen je er alles over!

Vacature voedingsassistent

Wat doet een voedingsassistent? Wanneer je werkt als voedingsassistent in het ziekenhuis help je de diëtist bij het samenstellen van menu’s voor de patiënten. Daarnaast maak je de maaltijden klaar en breng je ze rond. Hebben patiënten moeite met eten of drinken? Ook hierbij dien je te helpen als voedingsassistent. Tevens dien je het eetgedrag en andere belangrijke factoren zoals het vochtgehalte in de gaten te houden.

Vacature pedagogisch medewerker ziekenhuis

Wat doet een pedagogisch medewerker ziekenhuis? Als pedagogisch medewerker ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van de kinderen voor, tijdens en na de operatie. Je zorgt voor afleiding, maar neemt ook de stress weg bij de kinderen. Je werkt dus voornamelijk op de kinderafdeling. Wil jij graag werken in het ziekenhuis als pedagogisch medewerker? Kijk dan snel bij de openstaande vacatures!

Vacature doktersassistente ziekenhuis

Wat doet een doktersassistente in het ziekenhuis? De taken van een doktersassistente in het ziekenhuis bestaan voornamelijk uit het ontlasten van de behandelaar. Je ondersteunt en assisteert de behandelaar, zodat deze tijd heeft voor de meest belangrijke zaken. Je hebt veel contact met patiënten en mag zelfstandig medische taken uitvoeren.

Vacature gastvrouw ziekenhuis

Wil jij graag meer weten over de functieomschrijving gastvrouw ziekenhuis? Wanneer je werkt als gastvrouw in het ziekenhuis ben je verantwoordelijk voor de woonkamer in een ziekenhuis. Jij regelt het ontbijt, voorziet de patiënten van lunch en denkt aan activiteiten voor patiënten die daar aan mee willen doen.

Vacature zorg assistent ziekenhuis

Als zorg assistent in het ziekenhuis heb je voornamelijk de taak om de verpleegkundigen te ontlasten. Je voert taken uit op het gebied van zorg en welzijn voor de patiënten door ze te helpen bij de dagelijkse activiteiten. Daarnaast mag je ook verpleegkundige taken uitvoeren.

Dit zeggen onze teamleden


In november 2021 ben ik gestart als sales consultant binnen zorgdesQ, voor mij een geheel nieuwe uitdaging. Zorg gerelateerd is nieuw, en de arbeidsbemiddeling ook. Ik ben enorm tevreden over het werken bij zorgdesQ. De ondersteuning is goed, je krijgt de vrijheid welke je nodig hebt en mag ook nog eens buiten je vertrouwde kaders stappen om jezelf te blijven ontwikkelen. Af en toe op je neus gaan hoort er ook bij en daar staat zorgdesQ dan ook voor open. Dit is uiteraard onderdeel van het leerproces binnen zorgdesQ. In één woord: topteam! Ik hoop dat ik nog lang deel uit mag maken van team desQ.

Roy van Nuland – sales consultant

Op een zonnige dag in 2021 werd ik verwelkomd bij zorgdesQ. De tijd vliegt voorbij en nog steeds werk ik er met veel enthousiasme en plezier. Er hangt een fijne sfeer tussen collega’s en met het hele team boeken we mooie resultaten. Ook krijg ik energie van het contact met kandidaten en andere relaties, wat ervoor zorgt dat ik dagelijks met een voldaan gevoel naar huis ga. Kortom, ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van Team DesQ!

Lisa Veenema – hr adviseur

Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten.

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. 

Reggy Mulders – recruiter / planner

Anderhalf jaar geleden ben ik bij zorgdesQ begonnen met mijn eerste marketingbaan en in deze tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Ik kreeg meteen de vrijheid om met mijn expertise het merk verder uit te bouwen. Wanneer ik mezelf met een cursus of opleiding verder wil ontwikkelingen krijg ik daar ook zeker de mogelijkheid toe. Daarnaast voel ik me gewaardeerd;  wanneer je iets goed doet, krijg je dit ook terug te horen. Ook wanneer er ergens nog kansen uit te halen zijn wordt dit op een fijne manier teruggekoppeld. Het leukste vind ik dat ik veel ideeën echt tot uiting kan brengen en dat we als team een gezamenlijk doel nastreven! – 8 april 2021

Myrthe Moet – senior marketeer

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details