Vacatures ziekenhuis


Geen vacatures gevonden

Ben je op zoek naar een passende vacature in het ziekenhuis? Er zijn namelijk heel veel verschillende banen waar je kunt werken in het ziekenhuis. Wij helpen je graag met het vinden van de juiste functie voor jou. Met opdrachtgevers in de omgeving van Noord-Brabant, Limburg, Gelderland of Utrecht, koppelen wij jou graag aan de juiste werkgever. 

Werken in het ziekenhuis via zorgdesQ?

Wil je graag aan de slag als zorgprofessional in het ziekenhuis? Bij zorgdesQ zorgen we voor een perfecte match tussen jou en de werkgever. Daarnaast zullen wij jou begeleiden zodat je met plezier en passie naar het werk gaat. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat er voor iedereen een baan is die plezier, uitdaging en ontwikkelingskansen biedt. Een baan die perfect aansluit bij je wensen, mogelijkheden en ambities. 

Waarom kiezen om te werken in het ziekenhuis?

Als je werkt in het ziekenhuis kan je echt het verschil maken en zorg je voor iemands welzijn.
Er werken binnen een ziekenhuis veel mensen met verschillende beroepen; van verpleegkundigen tot therapeuten. Je hebt natuurlijk maar één doel en dat is de beste zorg aanbieden die er is. 

Altijd de nieuwste ziekenhuis vacatures via job-alert

Zit jouw ideale vacature voor in het ziekenhuis te werken er momenteel niet tussen? Schrijf je dan in voor een job-alert en we nemen contact met je op zodra we een geschikte functie voor je hebben. In het in inschrijfformulier kun je precies aangeven wat voor functies jouw interesseren. Dan gaan wij vervolgens op zoek naar de juiste match voor jou!

 

Wil je graag meer informatie over de meest voorkomende vacatures in het ziekenhuis? Wij vertellen je er alles over!

Vacature voedingsassistent

Wat doet een voedingsassistent? Wanneer je werkt als voedingsassistent in het ziekenhuis help je de diëtist bij het samenstellen van menu’s voor de patiënten. Daarnaast maak je de maaltijden klaar en breng je ze rond. Hebben patiënten moeite met eten of drinken? Ook hierbij dien je te helpen als voedingsassistent. Tevens dien je het eetgedrag en andere belangrijke factoren zoals het vochtgehalte in de gaten te houden.

Vacature pedagogisch medewerker ziekenhuis

Wat doet een pedagogisch medewerker ziekenhuis? Als pedagogisch medewerker ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van de kinderen voor, tijdens en na de operatie. Je zorgt voor afleiding, maar neemt ook de stress weg bij de kinderen. Je werkt dus voornamelijk op de kinderafdeling. Wil jij graag werken in het ziekenhuis als pedagogisch medewerker? Kijk dan snel bij de openstaande vacatures!

Vacature doktersassistente ziekenhuis

Wat doet een doktersassistente in het ziekenhuis? De taken van een doktersassistente in het ziekenhuis bestaan voornamelijk uit het ontlasten van de behandelaar. Je ondersteunt en assisteert de behandelaar, zodat deze tijd heeft voor de meest belangrijke zaken. Je hebt veel contact met patiënten en mag zelfstandig medische taken uitvoeren.

Vacature gastvrouw ziekenhuis

Wil jij graag meer weten over de functieomschrijving gastvrouw ziekenhuis? Wanneer je werkt als gastvrouw in het ziekenhuis ben je verantwoordelijk voor de woonkamer in een ziekenhuis. Jij regelt het ontbijt, voorziet de patiënten van lunch en denkt aan activiteiten voor patiënten die daar aan mee willen doen.

Vacature zorg assistent ziekenhuis

Als zorg assistent in het ziekenhuis heb je voornamelijk de taak om de verpleegkundigen te ontlasten. Je voert taken uit op het gebied van zorg en welzijn voor de patiënten door ze te helpen bij de dagelijkse activiteiten. Daarnaast mag je ook verpleegkundige taken uitvoeren.

Dit zeggen onze teamleden


“Mijn avontuur bij zorgdesQ begon in het begin van 2023 toen ik als vestigingsassistent op de backoffice startte om een collega te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Al snel werd duidelijk dat dit niet een tijdelijke functie zou blijven, en inmiddels is het mijn vaste bijbaan naast mijn opleiding geworden. Mijn taken zijn divers en uitdagend, wat ervoor zorgt dat geen enkele dag hetzelfde is. Ik heb veel geleerd over de backoffice-processen binnen de zorgsector en mijn vaardigheden op het gebied van communicatie zijn verbeterd. Ik ben dankbaar voor de flexibiliteit die het mogelijk maakt om mijn werk met mijn studie te combineren.”

Ilse Hock – vestigingsassistent

“In 2021 ben ik gestart bij zorgdesQ om te ondersteunen bij de planning voor de GGD tijdens de coronapandemie. Dat was een hele drukke en soms chaotische tijd maar waar heel veel fijne contacten zijn ontstaan met kandidaten die nog steeds via ons werken. Op het moment dat dit minder druk werd met de GGD-planning heb ik ondersteuning gegeven aan het commerciële team als recruiter.  Ook dat was een hele afwisselende functie waarvan ik nog steeds profijt heb. Inmiddels heb ik mijn plekje gevonden als Planner op de flex Diensten waarbij ik samen met mijn collega Reggy zorg dat de losse diensten planning soepel verloopt. Het contact met de kandidaten en de opdrachtgevers is een belangrijk onderdeel van ons werk. Elke dag is het een uitdaging om de kandidaten zoveel mogelijk in te kunnen zetten op de knelpunten die uitgezet worden door onze opdrachtgevers.”

Marieken Arts – recruiter / planner

“Sinds september 2021 werk ik bij zorgdesQ als recruiter, en vanaf dag één voelde ik me welkom. De sfeer binnen het team is warm en ondersteunend, waardoor ik me meteen thuis voelde. De collega’s zijn niet alleen professioneel en gedreven, maar ook vriendelijk en behulpzaam. De organisatie biedt volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Trainingen en cursussen worden gestimuleerd en gefaciliteerd, waardoor ik mezelf continu kan blijven verbeteren. Wat zorgdesQ echt onderscheidt, is de focus op het welzijn van zowel interne medewerkers als kandidaten. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Kortom, zorgdesQ is een fantastische werkgever waar ik met plezier werk en mezelf kan blijven ontwikkelen.”

Kim Hagen – recruiter

“Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten.”

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. 

Reggy Mulders – recruiter / planner

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details