Vacatures Verzorgende IG


Bekijk hier onze actuele openstaande vacatures als verzorgende IG. Zit er momenteel niks bij wat helemaal aansluit bij jouw wensen? Schrijf je dan bij ons in en we nemen contact op!

Verzorgende IG, 24-32 uur per week, omgeving Vught

Wil jij werken als verzorgende IG in een dynamisch team met veel verschillende disciplines zoals psychiaters, huisartsen, psychologen, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten en diëtisten? Ga dan voor een periode van minimaal 6 maanden aan de slag bij onze opdrachtgever in Vught. Onze opdrachtgever is de oudste GGZ-instelling van Nederland. 

Bekijk vacature

Verzorgende IG met EVV , uren in overleg, omgeving Nijmegen

Wil jij graag tijdelijk aan de slag als verzorgende IG met EVV taken bij één van de grootste organisaties voor zorg, welzijn en wonen in de regio Nijmegen? Wij hebben een aantal periode opdrachten beschikbaar met 1 juni als startdatum! Als verzorgende IG met EVV kom je te werken op een PG afdeling en ben je dagelijks in contact met oudere bewoners met dementie. 

Bekijk vacature

Verzorgende IG, uren in overleg, omgeving Eindhoven

Vind jij het leuk om in een klein team te werken en afwisselend werk te doen? Ga dan aan de slag als verzorgende IG bij onze opdrachtgever! Jij weet als verzorgende IG precies wat elke bewoner nodig heeft. Je helpt niet alleen bij de zorg, maar je neemt ook de tijd om goed te luisteren. Daardoor weet je welke aanpak en zorg het beste bij iemand past.

Bekijk vacature

Verzorgende IG, uren in overleg, omgeving Noord-Brabant

Ben jij verzorgende IG met een hart voor de ouderenzorg en wil jij graag ervaring opdoen in verschillende specialismen? Ga dan aan de slag op één van de locaties van onze opdrachtgever of in de thuiszorg! Heb jij een voorkeur voor locatie, plaats of specialisme? Wij nemen jouw wensen mee.

Bekijk vacature

Ben je op zoek naar een baan als verzorgende IG (individuele gezondheids verzorger) in de regio Noord-Brabant, Limburg, Gelderland? Bekijk dan op deze pagina onze openstaande vacatures voor verzorgende IG. Bij zorgdesQ vinden we het erg belangrijk dat je met veel plezier naar je werk gaat en dat je een goede werk/privé balans hebt. Bij de zoektocht naar jouw ideale functie begeleiden wij jou graag. Je hebt naast het solliciteren op een vacature, ook de mogelijkheid om je direct bij ons in te schrijven, dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende functie. Bekijk hier alle openstaande vacatures voor een functie als verzorgende IG.  

Werken als Verzorgende IG

Als verzorgende IG heb je veel persoonlijk contact met mensen die wat extra hulp nodig hebben in het uitvoeren van allerlei dagelijkse handelingen. Dit kunnen ouderen zijn maar ook mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap. De mogelijkheden als verzorgende IG zijn dus eigenlijk oneindig! Je verricht hierbij verpleegkundige handelingen, onderhoud het contact met de familie en helpt bij het huishouden. In deze functie heb je dus heel veel verantwoordelijkheid en ben je erg belangrijk voor je cliënten. Werken als een verzorgende IG is een geschikt beroep als je graag zorgt voor anderen en je sociaal bent ingesteld. Ook is het mogelijk dat je nachtdiensten moet werken als verzorgende IG. Maar ook als zelfstandige kan je aan de slag! Zo hebben we bij zorgdesQ ook genoeg ZZP verzorgende IG vacatures en ZZP verzorgende IG opdrachten.

Waar werkt een Verzorgende IG

Als verzorgende IG kan je werken bij verschillende instellingen en heb je een ruime keuze aan werkplekken. Je kan terecht bij verschillende instellingen van de gezondheidsverzorging zoals; verzorgingshuizen, verpleeghuizen, woonzorgvoorzieningen en psychiatrische instellingen.

Wat maakt het werk van een Verzorgende IG zo leuk?

Als verzorgende IG heb je een breed takenpakket, hierdoor is het werk erg gevarieerd. Door de diversiteit aan werkplekken, kom je te werken met verschillende doelgroepen. Geen dag is hetzelfde, dat zorgt voor voldoende uitdaging in je werk als verzorgende IG. 

De werkwijze van zorgdesQ

Wij focussen ons bij zorgdesQ op het vinden van een baan waar jij jouw passie voor de zorg kan uitdragen. Wij zijn van mening dat je het beste uit jezelf kan halen wanneer je elke dag iets doet wat je leuk vindt. Dat is een win-win situatie voor zowel jou als de werkgever. Bij zorgdesQ begeleiden we je hier graag bij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Is Verzorgende IG dé functie voor jou?

Is het op dit moment even niet mogelijk om te werken als (ZZP) verzorgende IG? Geen probleem. Als er bij de openstaande vacatures geen geschikte functie zit, kan je je bij ons inschrijven voor het ontvangen van een job alert. Als wij een geschikte functie vinden die past bij jouw wensen en doelen, nemen we vervolgens contact met je op.  Wil jij meer informatie over de meest voorkomende verzorgende IG vacatures? Lees dan snel verder!

Vacature Verzorgende IG

Waar staat IG voor bij verzorgende IG?

De IG bij verzorgende IG staat voor individuele gezondheidszorg. Voluit kun je dus ook zeggen verzorgende individuele gezondheidszorg. Vaak wordt hiervoor ook wel de afkorting VIG voor gebruikt.

Wat is verzorgende IG of wat doet een verzorgende IG?

Als verzorgende IG help je bij de dagelijkse basiszorg. Jij helpt mensen met wassen, naar het toilet gaan, aan- en uitkleden, maar ook verzorg je het ontbijt wanneer dit nodig is. Je helpt mensen bij het uitvoeren van dagelijkse taken, die helaas nog net te lastig zijn.

Verschil verzorgende en verzorgende IG?

Het verschil tussen verzorgende en verzorgende IG zit hem in de opleiding. Een verzorgende heeft niveau 2 en een verzorgende IG niveau 3. Hierdoor mag een verzorgende IG ook meer taken uitvoeren dan een verzorgende. Als verzorgende IG mag je verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Een verzorgende is helaas hier helaas niet toe bevoegd.

Vacature verzorgende IG ziekenhuis

Wat is er nu leuker dan werken als verzorgende IG in het ziekenhuis? Als verzorgende IG in het ziekenhuis dien je je cliënten centraal te stellen. Je geeft ze aandacht, luistert naar ze en voert gesprekken met de cliënten. Ondertussen schakel je ook met de huisarts en andere artsen die van toepassing zijn op de cliënt.

Vacature thuiszorg verzorgende IG

 Als verzorgende IG in de thuiszorg help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Wassen, aan- en uitkleden, een ontbijtje maken en helpen bij een toiletbezoek. Allemaal taken waarbij jij je cliënten helpt. Tevens houd je je cliënten in de gaten en signaleer wanneer hulp van een huisarts of andere specialist nodig is.  

Dit zeggen onze teamleden


“Mijn avontuur bij zorgdesQ begon in het begin van 2023 toen ik als vestigingsassistent op de backoffice startte om een collega te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Al snel werd duidelijk dat dit niet een tijdelijke functie zou blijven, en inmiddels is het mijn vaste bijbaan naast mijn opleiding geworden. Mijn taken zijn divers en uitdagend, wat ervoor zorgt dat geen enkele dag hetzelfde is. Ik heb veel geleerd over de backoffice-processen binnen de zorgsector en mijn vaardigheden op het gebied van communicatie zijn verbeterd. Ik ben dankbaar voor de flexibiliteit die het mogelijk maakt om mijn werk met mijn studie te combineren.”

Ilse Hock – vestigingsassistent

“In 2021 ben ik gestart bij zorgdesQ om te ondersteunen bij de planning voor de GGD tijdens de coronapandemie. Dat was een hele drukke en soms chaotische tijd maar waar heel veel fijne contacten zijn ontstaan met kandidaten die nog steeds via ons werken. Op het moment dat dit minder druk werd met de GGD-planning heb ik ondersteuning gegeven aan het commerciële team als recruiter.  Ook dat was een hele afwisselende functie waarvan ik nog steeds profijt heb. Inmiddels heb ik mijn plekje gevonden als Planner op de flex Diensten waarbij ik samen met mijn collega Reggy zorg dat de losse diensten planning soepel verloopt. Het contact met de kandidaten en de opdrachtgevers is een belangrijk onderdeel van ons werk. Elke dag is het een uitdaging om de kandidaten zoveel mogelijk in te kunnen zetten op de knelpunten die uitgezet worden door onze opdrachtgevers.”

Marieken Arts – recruiter / planner

“Sinds september 2021 werk ik bij zorgdesQ als recruiter, en vanaf dag één voelde ik me welkom. De sfeer binnen het team is warm en ondersteunend, waardoor ik me meteen thuis voelde. De collega’s zijn niet alleen professioneel en gedreven, maar ook vriendelijk en behulpzaam. De organisatie biedt volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Trainingen en cursussen worden gestimuleerd en gefaciliteerd, waardoor ik mezelf continu kan blijven verbeteren. Wat zorgdesQ echt onderscheidt, is de focus op het welzijn van zowel interne medewerkers als kandidaten. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Kortom, zorgdesQ is een fantastische werkgever waar ik met plezier werk en mezelf kan blijven ontwikkelen.”

Kim Hagen – recruiter

“Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten.”

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. 

Reggy Mulders – recruiter / planner

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details