Vacatures Verzorgende IG


Verzorgende IG, uren in overleg, omgeving Noord-Brabant

Ben jij verzorgende IG met een hart voor de ouderenzorg en wil jij graag ervaring opdoen in verschillende specialismen? Ga dan aan de slag op één van de locaties van onze opdrachtgever of in de thuiszorg! Heb jij een voorkeur voor locatie, plaats of specialisme? Wij nemen jouw wensen mee.

Bekijk vacature

Verzorgende IG, 28-32 uur per week, omgeving Geleen

Wil jij werken bij een organisatie waar jij kunt groeien in vakkennis en specialisaties en waar je mee blijft ontwikkelen in de dynamiek van de ouderenzorg? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever in de omgeving Geleen! Of je nou kiest voor een intra- of extramurale setting; ieder team bestaat uit leuke en enthousiaste collega's. Daarnaast kun jij kiezen voor wisselende werktijden of juist een vast werkritme. Meer weten? 

Bekijk vacature

Ben je op zoek naar een baan als Verzorgende IG (individuele gezondheids verzorger) in de regio Noord-Brabant, Limburg, Gelderland of Utrecht? Bekijk dan op deze pagina onze openstaande vacatures voor verzorgende IG. Bij zorgdesQ vinden we het erg belangrijk dat je met veel plezier naar je werk gaat en dat je een goede werk/privé balans hebt. Bij de zoektocht naar jouw ideale functie begeleiden wij jou graag. Je hebt naast het solliciteren op een vacature, ook de mogelijkheid om je direct bij ons in te schrijven, dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende functie. Bekijk hier alle openstaande vacatures voor een functie als verzorgende IG.  

Werken als Verzorgende IG

Als Verzorgende IG heb je veel persoonlijk contact met mensen die wat extra hulp nodig hebben in het uitvoeren van allerlei dagelijkse handelingen. Dit kunnen ouderen zijn maar ook mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap. De mogelijkheden als verzorgende IG zijn dus eigenlijk oneindig! Je verricht hierbij verpleegkundige handelingen, onderhoud het contact met de familie en helpt bij het huishouden. In deze functie heb je dus heel veel verantwoordelijkheid en ben je erg belangrijk voor je cliënten. Werken als een Verzorgende IG is een geschikt beroep als je graag doet zorgen voor anderen en je sociaal bent ingesteld. Ook is het mogelijk dat je nachtdiensten moet werken als verzorgende IG.

Maar ook als zelfstandige kan je aan de slag! Zo hebben we bij zorgdesQ ook genoeg ZZP verzorgende IG vacatures en ZZP verzorgende IG opdrachten.

Waar werkt een Verzorgende IG

Als Verzorgende IG kan je werken bij verschillende instellingen en heb je een ruime keuze aan werkplekken. Je kan terecht bij verschillende instellingen van de gezondheidsverzorging zoals; verzorgingshuizen, verpleeghuizen, woonzorgvoorzieningen en psychiatrische instellingen.

Wat maakt het werk van een Verzorgende IG zo leuk?

Als verzorgende IG heb je een breed takenpakket, hierdoor is het werk erg gevarieerd. Door de diversiteit aan werkplekken, kom je te werken met verschillende doelgroepen. Geen dag is hetzelfde, dat zorgt voor voldoende uitdaging in je werk als Verzorgende IG. 

De werkwijze van zorgdesQ

Wij focussen ons bij zorgdesq op het vinden van een baan waar jij jouw passie voor de zorg kan uitdragen. Wij zijn van mening dat je het beste uit jezelf kunt halen wanneer je elke dag iets doet wat je leuk vindt. Dat is een win-win situatie voor zowel jou als de werkgever. Bij zorgdesQ begeleiden we je hier graag bij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Is Verzorgende IG dé functie voor jou?

Is het op dit moment even niet mogelijk om te werken als ZZP verzorgende IG? Geen probleem. Als er bij de openstaande vacatures geen geschikte functie zit, kun je je bij ons inschrijven voor het ontvangen van een job alert. Als wij een geschikte functie vinden dat past bij jouw wensen en doelen, nemen we vervolgens contact met je op.

 

Wil jij meer informatie over de meest voorkomende verzorgende IG vacatures? Lees dan snel verder!

Vacature verzorgende IG

Waar staat IG voor bij verzorgende IG?

De IG bij verzorgende IG staat voor individuele gezondheidszorg. Voluit kun je dus ook zeggen verzorgende individuele gezondheidszorg. Vaak wordt hiervoor ook wel de afkorting VIG voor gebruikt.

Wat is verzorgende IG of wat doet een verzorgende IG?

Als verzorgende IG help je bij de dagelijkse basiszorg. Jij helpt mensen met wassen, naar het toilet gaan, aan- en uitkleden, maar ook verzorg je het ontbijt wanneer dit nodig is. Je helpt mensen bij het uitvoeren van dagelijkse taken, die helaas nog net te lastig zijn.

Verschil verzorgende en verzorgende IG?

Het verschil tussen verzorgende en verzorgende IG zit hem in de opleiding. Een verzorgende heeft niveau 2 en een verzorgende IG niveau 3. Hierdoor mag een verzorgende IG ook meer taken uitvoeren dan een verzorgende. Als verzorgende IG mag je verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Een verzorgende is helaas hiertoe niet bevoegd.

Vacature verzorgende IG ziekenhuis

Wat is er nu leuker dan werken als verzorgende IG in het ziekenhuis? Als verzorgende IG in het ziekenhuis dien je je cliënten centraal te stellen. Je geeft ze aandacht, luistert naar ze en voert gesprekken met de cliënten. Ondertussen schakel je ook met de huisarts en andere artsen die van toepassing zijn op de cliënt.

Vacature thuiszorg verzorgende IG

 Als verzorgende IG in de thuiszorg help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Wassen, aan- en uitkleden, een ontbijtje maken en helpen bij een toiletbezoek. Allemaal taken waarbij jij je cliënten helpt. Tevens houd je je cliënten in de gaten en signaleer wanneer hulp van een huisarts of andere specialist nodig is.

 

Dit zeggen onze teamleden


In november 2021 ben ik gestart als sales consultant binnen zorgdesQ, voor mij een geheel nieuwe uitdaging. Zorg gerelateerd is nieuw, en de arbeidsbemiddeling ook. Ik ben enorm tevreden over het werken bij zorgdesQ. De ondersteuning is goed, je krijgt de vrijheid welke je nodig hebt en mag ook nog eens buiten je vertrouwde kaders stappen om jezelf te blijven ontwikkelen. Af en toe op je neus gaan hoort er ook bij en daar staat zorgdesQ dan ook voor open. Dit is uiteraard onderdeel van het leerproces binnen zorgdesQ. In één woord: topteam! Ik hoop dat ik nog lang deel uit mag maken van team desQ.

Roy van Nuland – sales consultant

Op een zonnige dag in 2021 werd ik verwelkomd bij zorgdesQ. De tijd vliegt voorbij en nog steeds werk ik er met veel enthousiasme en plezier. Er hangt een fijne sfeer tussen collega’s en met het hele team boeken we mooie resultaten. Ook krijg ik energie van het contact met kandidaten en andere relaties, wat ervoor zorgt dat ik dagelijks met een voldaan gevoel naar huis ga. Kortom, ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van Team DesQ!

Lisa Veenema – hr adviseur

Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten.

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. 

Reggy Mulders – recruiter / planner

Anderhalf jaar geleden ben ik bij zorgdesQ begonnen met mijn eerste marketingbaan en in deze tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Ik kreeg meteen de vrijheid om met mijn expertise het merk verder uit te bouwen. Wanneer ik mezelf met een cursus of opleiding verder wil ontwikkelingen krijg ik daar ook zeker de mogelijkheid toe. Daarnaast voel ik me gewaardeerd;  wanneer je iets goed doet, krijg je dit ook terug te horen. Ook wanneer er ergens nog kansen uit te halen zijn wordt dit op een fijne manier teruggekoppeld. Het leukste vind ik dat ik veel ideeën echt tot uiting kan brengen en dat we als team een gezamenlijk doel nastreven! – 8 april 2021

Myrthe Moet – senior marketeer

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details