Vacatures Verzorgende IG


Verzorgende IG, Oosterhout

Direct een vast contract, een gedegen inwerkperiode, fijne collega's en professionele begeleiding, dat klinkt als muziek in je oren. Bij deze vooruitstrevende organisatie kun jij meebouwen, met aandacht voor de mensen voor het werk en elkaar. Durf jij anders te denken en oude patronen te doorbreken? Dan zoeken wij jou!

Bekijk vacature

Verzorgende IG, uren in overleg, omgeving Noord-Brabant

Ben jij verzorgende IG met een hart voor de ouderenzorg en wil jij graag ervaring opdoen in verschillende specialismen? Ga dan aan de slag op één van de locaties van onze opdrachtgever of in de thuiszorg! Heb jij een voorkeur voor locatie, plaats of specialisme? Wij nemen jouw wensen mee.

Bekijk vacature

Verzorgende IG, PG, 24 uur per week, omgeving Vessem

Ben jij op zoek naar een afwisselende opdracht gedurende 4 maanden? Ga dan per direct aan de slag als verzorgende IG bij onze opdrachtgever in de omgeving Vessem. Je kan hier veel betekenen voor cliënten met dementie. Wil je eerst eens kijken of deze organisatie en de manier van werken bij jou past? Dan kun je uiteraard vrijblijvend een dag meelopen!

Bekijk vacature

Verzorgende IG, somatische afdeling, omgeving Eindhoven

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een Verzorgende IG die wil werken in een zelfstandig en leuk team! Jij bepaalt je uren en de dagen zijn bespreekbaar. Het gaat om een somatische afdeling, waar jij invloed hebt op de zorg en de organisatie daar omheen. Voor meer informatie: lees snel verder.

Bekijk vacature

Verzorgende IG, 32 uur per week, omgeving Nijmegen

Wil jij echt iets kunnen betekenen voor mensen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Blijf jij daarnaast altijd scherp en zorg je graag samen met je team voor warmte en gezelligheid? Ga dan aan de slag Als Verzorgende IG op een afdeling met ouderen met een lichamelijke zorgvraag! 

Bekijk vacature

Verzorgende IG, uren in overleg, omgeving Wageningen

Ben jij als VIG'er op zoek naar een werkplek waar je flexibel je eigen diensten uit kan kiezen? Dat kan bij onze opdrachtgever die oudere mensen ondersteunt met dementie en/of lichamelijke klachten. Bij deze organisatie heb je ook nog eens urengarantie! Meer weten? Lees dan verder.

Bekijk vacature

Helpende/Verzorgende, 28 uur per week, omgeving Breda/Waalwijk

Ben jij als Helpende/Verzorgende op zoek naar een baan in een innovatief woonzorgcentrum? Ga dan op basis van werving & selectie aan de slag bij onze opdrachtgever in Breda/Waalwijk! Je krijgt direct een vast contract en je hebt de mogelijkheid om samen met je collega's jouw rooster te bepalen. Meer weten? Lees dan snel verder!

Bekijk vacature

Ben je op zoek naar een baan als Verzorgende IG (individuele gezondheids verzorger) in de regio Noord-Brabant, Limburg, Gelderland of Utrecht? Bekijk dan op deze pagina onze openstaande vacatures voor verzorgende IG. Bij zorgdesQ vinden we het erg belangrijk dat je met veel plezier naar je werk gaat en dat je een goede werk/privé balans hebt. Bij de zoektocht naar jouw ideale functie begeleiden wij jou graag. Je hebt naast het solliciteren op een vacature, ook de mogelijkheid om je direct bij ons in te schrijven, dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende functie. Bekijk hier alle openstaande vacatures voor een functie als verzorgende IG.  

Werken als Verzorgende IG

Als Verzorgende IG heb je veel persoonlijk contact met mensen die wat extra hulp nodig hebben in het uitvoeren van allerlei dagelijkse handelingen. Dit kunnen ouderen zijn maar ook mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap. De mogelijkheden als verzorgende IG zijn dus eigenlijk oneindig! Je verricht hierbij verpleegkundige handelingen, onderhoud het contact met de familie en helpt bij het huishouden. In deze functie heb je dus heel veel verantwoordelijkheid en ben je erg belangrijk voor je cliënten. Werken als een Verzorgende IG is een geschikt beroep als je graag doet zorgen voor anderen en je sociaal bent ingesteld. Ook is het mogelijk dat je nachtdiensten moet werken als verzorgende IG.

Maar ook als zelfstandige kan je aan de slag! Zo hebben we bij zorgdesQ ook genoeg ZZP verzorgende IG vacatures en ZZP verzorgende IG opdrachten.

Waar werkt een Verzorgende IG

Als Verzorgende IG kan je werken bij verschillende instellingen en heb je een ruime keuze aan werkplekken. Je kan terecht bij verschillende instellingen van de gezondheidsverzorging zoals; verzorgingshuizen, verpleeghuizen, woonzorgvoorzieningen en psychiatrische instellingen.

Wat maakt het werk van een Verzorgende IG zo leuk?

Als verzorgende IG heb je een breed takenpakket, hierdoor is het werk erg gevarieerd. Door de diversiteit aan werkplekken, kom je te werken met verschillende doelgroepen. Geen dag is hetzelfde, dat zorgt voor voldoende uitdaging in je werk als Verzorgende IG. 

De werkwijze van zorgdesQ

Wij focussen ons bij zorgdesq op het vinden van een baan waar jij jouw passie voor de zorg kan uitdragen. Wij zijn van mening dat je het beste uit jezelf kunt halen wanneer je elke dag iets doet wat je leuk vindt. Dat is een win-win situatie voor zowel jou als de werkgever. Bij zorgdesQ begeleiden we je hier graag bij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Is Verzorgende IG dé functie voor jou?

Is het op dit moment even niet mogelijk om te werken als ZZP verzorgende IG? Geen probleem. Als er bij de openstaande vacatures geen geschikte functie zit, kun je je bij ons inschrijven voor het ontvangen van een job alert. Als wij een geschikte functie vinden dat past bij jouw wensen en doelen, nemen we vervolgens contact met je op.

 

Wil jij meer informatie over de meest voorkomende verzorgende IG vacatures? Lees dan snel verder!

Vacature verzorgende IG

Waar staat IG voor bij verzorgende IG?

De IG bij verzorgende IG staat voor individuele gezondheidszorg. Voluit kun je dus ook zeggen verzorgende individuele gezondheidszorg. Vaak wordt hiervoor ook wel de afkorting VIG voor gebruikt.

Wat is verzorgende IG of wat doet een verzorgende IG?

Als verzorgende IG help je bij de dagelijkse basiszorg. Jij helpt mensen met wassen, naar het toilet gaan, aan- en uitkleden, maar ook verzorg je het ontbijt wanneer dit nodig is. Je helpt mensen bij het uitvoeren van dagelijkse taken, die helaas nog net te lastig zijn.

Verschil verzorgende en verzorgende IG?

Het verschil tussen verzorgende en verzorgende IG zit hem in de opleiding. Een verzorgende heeft niveau 2 en een verzorgende IG niveau 3. Hierdoor mag een verzorgende IG ook meer taken uitvoeren dan een verzorgende. Als verzorgende IG mag je verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Een verzorgende is helaas hiertoe niet bevoegd.

Vacature verzorgende IG ziekenhuis

Wat is er nu leuker dan werken als verzorgende IG in het ziekenhuis? Als verzorgende IG in het ziekenhuis dien je je cliënten centraal te stellen. Je geeft ze aandacht, luistert naar ze en voert gesprekken met de cliënten. Ondertussen schakel je ook met de huisarts en andere artsen die van toepassing zijn op de cliënt.

Vacature thuiszorg verzorgende IG

 Als verzorgende IG in de thuiszorg help je cliënten bij hun dagelijkse activiteiten. Wassen, aan- en uitkleden, een ontbijtje maken en helpen bij een toiletbezoek. Allemaal taken waarbij jij je cliënten helpt. Tevens houd je je cliënten in de gaten en signaleer wanneer hulp van een huisarts of andere specialist nodig is.

 

Dit zeggen onze teamleden


In november 2021 ben ik gestart als sales consultant binnen zorgdesQ, voor mij een geheel nieuwe uitdaging. Zorg gerelateerd is nieuw, en de arbeidsbemiddeling ook. Ik ben enorm tevreden over het werken bij zorgdesQ. De ondersteuning is goed, je krijgt de vrijheid welke je nodig hebt en mag ook nog eens buiten je vertrouwde kaders stappen om jezelf te blijven ontwikkelen. Af en toe op je neus gaan hoort er ook bij en daar staat zorgdesQ dan ook voor open. Dit is uiteraard onderdeel van het leerproces binnen zorgdesQ. In één woord: topteam! Ik hoop dat ik nog lang deel uit mag maken van team desQ. – 16 maart 2022

Roy van Nuland – sales consultant

Op een zonnige dag in 2021 werd ik verwelkomd bij zorgdesQ. De tijd vliegt voorbij en nog steeds werk ik er met veel enthousiasme en plezier. Er hangt een fijne sfeer tussen collega’s en met het hele team boeken we mooie resultaten. Ook krijg ik energie van het contact met kandidaten en andere relaties, wat ervoor zorgt dat ik dagelijks met een voldaan gevoel naar huis ga. Kortom, ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van Team DesQ! – 27 oktober 2021

Lisa Veenema – hr adviseur

Ruim anderhalf jaar geleden ben ik als senior vesigingsassistente begonnen bij zorgdesQ. Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten. – 22 april 2021

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

Al 3 jaar werk ik met veel plezier en enthousiasme bij zorgdesQ. Ik heb de kans gekregen om mijzelf te ontwikkelen als senior recruiter gericht op de zorg. De afgelopen jaren heb ik al ontzettend veel geleerd en ik leer nog iedere dag. Als senior recruiter heb ik veel contact met onze kandidaten en opdrachtgevers, daarnaast begeleid en ondersteun ik mijn collega recruiters met hun werkzaamheden. Een afwisselende uitdagende functie binnen een mooie organisatie met fijne collega’s! – 8 april 2021

Myrthe Nijst – senior recruiter

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. – 8 april 2021

Reggy Mulders – recruiter / planner

In juli 2016 kwam ik in dienst bij zorgdesQ als vestigingsassistente. Hiervoor had ik al wat wisselende baantjes gehad maar bij dit voelde het als ‘de eerste echte’ baan. Precies 3 jaar heb ik in deze functie gewerkt en heel veel geleerd, mezelf én zorgdesQ zien groeien en mezelf echt kunnen ontwikkelen. In 2019 besloot ik mijn vleugels te spreiden en een nieuwe baan te zoeken, maar al gauw bleek dit niet de juiste stap te zijn voor mij. Ik ben dan ook heel erg blij om sinds december 2020 weer in dienst te zijn bij zorgdesQ in de nieuwe functie als managementassistente. Ik werk met heel veel plezier in deze rol. Een diversiteit aan werkzaamheden en veel verantwoordelijkheid vind ik erg fijn! Bij zorgdesQ heb je echt het ‘één team, één taak’ gevoel, dat maakt het werken erg prettig! Met de leuke en behulpzame collega’s komen we heel ver. – 8 april 2021

Samantha Veerbeek – managementassistente

Inmiddels werk ik alweer bijna 2,5 jaar bij zorgdesQ en heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen op allerlei vlakken. We hebben de SEU opleiding mogen volgen en zijn er nog andere opties voor in de toekomst. We hebben een leuk en gezellig team en de balans tussen hard werken en genieten is perfect. ZorgdesQ spreekt hun vertrouwen uit richting haar medewerkers en zo heb ik in relatief korte tijd mooie stappen kunnen maken waarvoor ik ze erg dankbaar ben. Dit samen maakt dat zorgdesQ een ontzettend leuke organisatie is om voor te werken met nog veel meer potentie voor in de toekomst voor iedereen! – 8 april 2021

Jordy van der Sluijs – manager sales

Anderhalf jaar geleden ben ik bij zorgdesQ begonnen met mijn eerste marketingbaan en in deze tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Ik kreeg meteen de vrijheid om met mijn expertise het merk verder uit te bouwen. Wanneer ik mezelf met een cursus of opleiding verder wil ontwikkelingen krijg ik daar ook zeker de mogelijkheid toe. Daarnaast voel ik me gewaardeerd;  wanneer je iets goed doet, krijg je dit ook terug te horen. Ook wanneer er ergens nog kansen uit te halen zijn wordt dit op een fijne manier teruggekoppeld. Het leukste vind ik dat ik veel ideeën echt tot uiting kan brengen en dat we als team een gezamenlijk doel nastreven! – 8 april 2021

Myrthe Moet – senior marketeer