Vacatures verpleegkundige


Ben jij als verpleegkundige op zoek naar een nieuwe baan? ZorgdesQ heeft een ruim aanbod aan verpleegkundige vacatures in de regio’s Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en Utrecht. De vacatures kun je kiezen per opleidingsniveau. ZorgdesQ heeft hbo verpleegkundige vacatures en mbo verpleegkundige vacatures. Je hebt naast het solliciteren op een vacature, ook de mogelijkheid om je direct bij ons in te schrijven, dan gaan wij voor jou op zoek! Bekijk hieronder alle openstaande vacatures voor verpleegkundige.

Verpleegkundige, 24-32 uur per week, omgeving Vught

Wil jij werken als verpleegkundige 4/5 in een dynamisch team met veel verschillende disciplines zoals psychiaters, huisartsen, psychologen, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten en diëtisten? Ga dan voor een periode van minimaal 6 maanden aan de slag bij onze opdrachtgever in Vught. Onze opdrachtgever is de oudste GGZ-instelling van Nederland.

Bekijk vacature

Werken als verpleegkundige

We geven je persoonlijk advies en begeleiding in het kiezen van een baan in de zorg. In de online vacaturebank van zorgdesQ heb je keuze uit verschillende vacatures. We helpen je graag bij de keuze welke vacature als verpleegkundig specialist het beste bij jouw wensen en doelen past.

Of je nu op zoek bent naar je eerste baan, naar de volgende stap of al lange tijd in het vak zit, wij matchen jou aan de perfecte werkgever. We hebben vacatures op verschillende niveaus, van junior tot senior verpleegkundige.

Ben jij de geschikte kandidaat voor de vacature verpleegkundige?

Voor de vacature verpleegkundige wordt er van je gevraagd om vakinhoudelijke kennis te onderbouwen en verpleegkundige handelingen te verrichten. Geen een dag is hetzelfde en je werkt samen met enthousiaste collega’s. Het is een veelzijdig vak en je kunt aan de slag binnen verschillende disciplines.

Misschien eindig je wel bij de eerste hulp, op de verpleegkundige polikliniek of op een gespecialiseerde afdeling. Kies uit de vacatures verpleegkundige van zorgdesQ voor jouw droombaan.

Werken als verpleegkundige met de werkwijze van zorgdesQ

Onze focus ligt op het vinden van een baan waar jij elke dag met plezier naartoe gaat en waar een goede werk-privé balans is. Wij geloven dat je dan het beste uit jezelf haalt. Wij begeleiden je hierbij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Als er bij de openstaande vacatures geen geschikte functie zit, kun je je bij ons inschrijven. We bekijken je persoonlijke profiel en gaan op zoek naar een functie die bij je past. Wij nemen dan contact met je op via onze job-alert zodra we een geschikte functie gevonden hebben.

 

Wil jij meer informatie over de belangrijkste vacatures voor verpleegkundigen? Lees dan snel verder!

Vacature oncologieverpleegkundige

De taken van een oncologieverpleegkundige bestaan voornamelijk uit het bijstaan van patiënten bij het maken van keuzes met betrekking tot ziek zijn, behandelingen en euthanasie. Je dient hierbij te werken met zowel jongeren als kwetsbare ouderen.

Vacature verpleegkundig specialist

Wat doet een verpleegkundig specialist? Een verpleegkundig specialist neemt voor een deel de taken uit handen van een medisch specialist. Je mag dus zelfstandig klachten in kaart brengen, lichamelijk onderzoek verrichten, een diagnose stellen en medicatie voorschrijven. Op basis hiervan kom je met een behandelplan.

Vacature wijkverpleegkundige 

Wat doet een wijkverpleegkundige? Als wijkverpleegkundige verleen je verpleegkundige hulp bij mensen thuis. Het verlenen van medische zorg en toedienen van medicatie valt binnen het expertisegebied van een wijkverpleegkundige. Andere taken van een wijkverpleegkundige zijn het helpen van cliënten bij het douchen, aan- en uitkleden en toiletbezoeken.

Tevens zijn er mogelijkheden om als coördinerend wijkverpleegkundige aan de slag te gaan. Waarbij je het aanspreekpunt bent voor collega’s van meerdere wijken. Niet helemaal wat je zoekt? Wellicht is op ZZP basis aan de slag gaan als wijkverpleegkundige dan iets voor jou.

Vacature kinderverpleegkundige

Wat doet een kinderverpleegkundige? Als kinderverpleegkundige verleen je zorg aan kinderen tussen de 0 en 18 jaar oud. Tevens heb je veel contact met ouders en zorg je voor een stabiele begeleiding voor het kind en de ouders gedurende het zorgtraject.  

Vacature kwaliteitsverpleegkundige

Het functieprofiel van een kwaliteitsverpleegkundige bestaat voornamelijk uit het toetsten van de kwaliteit en het bijscholen en coachen van verpleegkundigen. Je kijkt of medewerkers de juiste kennis hebben en handelen volgens de protocollen. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de verpleging.

Vacature verpleegkundige huisartsenpraktijk

Wat zijn de taken van een verpleegkundige in een huisartsenpraktijk? Je neemt voornamelijk werk uit handen van de huisarts. Je voert zelfstandig de spreekuren uit met patiënten en bekijkt vervolgens of je het zelf af kan handelen of dat de huisarts er toch aan te pas moet komen.

Vacature psychiatrisch verpleegkundige.

De taken van een psychiatrisch verpleegkundige bestaan uit het begeleiden van mensen met psychische problemen. Je leert deze patiënten om te gaan met hun problemen en probeert samen te werken aan een gezonde toekomst. Je focust je op het gedrag van de patiënt en past op basis hiervan in combinatie met de problemen het behandelplan aan.

Vacature dialyseverpleegkundige

De taken van een dialyseverpleegkundige bestaan uit het verzorgen van patiënten waarbij de nieren niet meer volledig functioneren. In veel gevallen gaat het om terminale nierinsufficiëntie of acuut nierfalen. Je maakt gebruik van verschillende dialysetechnieken, zoals hemodialyse of peritoneale dialyse.

 

Dit zeggen onze teamleden


“Mijn avontuur bij zorgdesQ begon in het begin van 2023 toen ik als vestigingsassistent op de backoffice startte om een collega te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Al snel werd duidelijk dat dit niet een tijdelijke functie zou blijven, en inmiddels is het mijn vaste bijbaan naast mijn opleiding geworden. Mijn taken zijn divers en uitdagend, wat ervoor zorgt dat geen enkele dag hetzelfde is. Ik heb veel geleerd over de backoffice-processen binnen de zorgsector en mijn vaardigheden op het gebied van communicatie zijn verbeterd. Ik ben dankbaar voor de flexibiliteit die het mogelijk maakt om mijn werk met mijn studie te combineren.”

Ilse Hock – vestigingsassistent

“In 2021 ben ik gestart bij zorgdesQ om te ondersteunen bij de planning voor de GGD tijdens de coronapandemie. Dat was een hele drukke en soms chaotische tijd maar waar heel veel fijne contacten zijn ontstaan met kandidaten die nog steeds via ons werken. Op het moment dat dit minder druk werd met de GGD-planning heb ik ondersteuning gegeven aan het commerciële team als recruiter.  Ook dat was een hele afwisselende functie waarvan ik nog steeds profijt heb. Inmiddels heb ik mijn plekje gevonden als Planner op de flex Diensten waarbij ik samen met mijn collega Reggy zorg dat de losse diensten planning soepel verloopt. Het contact met de kandidaten en de opdrachtgevers is een belangrijk onderdeel van ons werk. Elke dag is het een uitdaging om de kandidaten zoveel mogelijk in te kunnen zetten op de knelpunten die uitgezet worden door onze opdrachtgevers.”

Marieken Arts – recruiter / planner

“Sinds september 2021 werk ik bij zorgdesQ als recruiter, en vanaf dag één voelde ik me welkom. De sfeer binnen het team is warm en ondersteunend, waardoor ik me meteen thuis voelde. De collega’s zijn niet alleen professioneel en gedreven, maar ook vriendelijk en behulpzaam. De organisatie biedt volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Trainingen en cursussen worden gestimuleerd en gefaciliteerd, waardoor ik mezelf continu kan blijven verbeteren. Wat zorgdesQ echt onderscheidt, is de focus op het welzijn van zowel interne medewerkers als kandidaten. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Kortom, zorgdesQ is een fantastische werkgever waar ik met plezier werk en mezelf kan blijven ontwikkelen.”

Kim Hagen – recruiter

“Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten.”

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. 

Reggy Mulders – recruiter / planner

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details