Vacatures verpleegkundige


Verpleegkundige 4, PG en Somatiek, regio Nijmegen

Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de zorg? Met jouw deskundigheid en bevlogenheid onderscheid jij je van andere zorgverleners. Ga per direct aan de slag in deze flexibele organisatie en maak jouw ambities waar! Bekijk snel de vacature voor meer informatie.

Bekijk vacature

Verzorgende 3IG, juni t/m september, omg. Uden

Wil jij je als verzorgende IG verder ontwikkelen in de periode juni t/m september? Je bouwt een interessante relatie op met onze opdrachtgever. Het elke dag zo fijn mogelijk maken voor cliënten, dat is waar de organisatie voor staat. Wij zullen je ondersteunen en begeleiden waar nodig is. Daarna kijken we verder naar andere mogelijkheden binnen zorgdesQ. Benieuwd? Bekijk de vacature. 

Bekijk vacature

Verzorgende IG, PG en Somatiek, omgeving Veluwe

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als detacheringskracht? Of wil je direct in dienst treden bij een zorginstelling? Ga als Verzorgende IG aan de slag en krijg een persoonlijk opleidingsbudget! Passen de kernwaarden ondernemend en van betekenis zijn bij jou? Dan is deze opdrachtgever iets voor jou. De uren die jij gaat werken zijn in overleg (16-32 uur)! Interesse? Lees snel verder!

Bekijk vacature

Helpende plus omgeving Eindhoven

Per oktober 2020 zijn wij voor deze opdrachtgever gevestigd ten zuiden van Eindhoven op zoek naar een helpende plus voor ongeveer 16 uur per week. Ideaal als je korte diensten wil werken!

Bekijk vacature

Verpleegkundige 4, Somatiek, regio Nijmegen

Wil jij van toegevoegde waarde zijn voor onze opdrachtgever met jouw verpleegkundige kennis en klinische blik? We zijn per direct op zoek naar een verpleegkundige niveau 4. Je komt te werken in een klein team, waar jij de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. De uren zijn altijd in overleg met jou (20-28 uur per week). Het is ook mogelijk om in dienst te treden bij deze organisatie. Interesse? Bekijk de vacature. 

Bekijk vacature

Verzorgende IG/Verpleegkundige, PG-afdeling, zomerperiode, Noord-Limburg

Wil jij verzekerd zijn van een baan in de zomerperiode van 2020? Solliciteren kan al! Ga aan de slag in een fijne en inspirerende werkomgeving. Jij krijgt de ruimte om jezelf te zijn en om jezelf te ontwikkelen binnen deze organisatie. De blije gezichten van de bewoners zorgen ervoor dat jij iedere dag met een goed gevoel naar huis gaat. Bekijk snel de vacature voor meer informatie. 

Bekijk vacature

Verzorgende 3IG/Verpleegkundige, intramuraal, PG, regio Noord-Limburg

Wil jij aan de slag als verzorgende IG of verpleegkundige in een snelgroeiende organisatie? Je hebt genoeg kansen om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen op maat. Je werkt samen met een enthousiast, informeel en talentvol team. Daarnaast krijg je een passend salaris conform cao VVT. Interesse? Bekijk snel de vacature.

Bekijk vacature

Helpende plus/Verzorgende 3IG, PG en Somatiek, omg. Veghel

Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg? Die hebben we voor je! Ga vanaf heden t/m september (kans op verlenging) aan de slag als Helpende+ of Verzorgende IG in een klooster. Je werkt hier korte en lange dagdiensten (16-24 uur per week). Daarnaast werk je zowel met PG als somatische cliënten. Lees de vacature voor meer informatie.

Bekijk vacature

Verpleegkundige niveau

We geven je persoonlijk advies en begeleiding in het kiezen van een baan in de zorg. In de online vacaturebank van zorgdesQ heb je keuze uit verschillende vacatures. We helpen je graag bij de keuze welke vacature als verpleegkundig specialist het beste bij jouw wensen en doelen past.

Of je nu op zoek bent naar je eerste baan, naar de volgende stap of al lange tijd in het vak zit, wij matchen jou aan de perfecte werkgever. We hebben vacatures op verschillende niveaus, van junior tot senior verpleegkundige.

Ben jij de geschikte kandidaat voor de vacature verpleegkundige?

Voor de vacature verpleegkundige wordt er van je gevraagd om vakinhoudelijke kennis te onderbouwen en verpleegkundige handelingen te verrichten. Geen een dag is hetzelfde en je werkt samen met enthousiaste collega’s. Het is een veelzijdig vak en je kunt aan de slag binnen verschillende disciplines.

Misschien eindig je wel bij de eerste hulp, op de verpleegkundige polikliniek of op een gespecialiseerde afdeling. Kies uit de vacatures verpleegkundige van zorgdesQ voor jouw droombaan.

De werkwijze van zorgdesQ

Onze focus ligt op het vinden van een baan waar jij elke dag met plezier naartoe gaat en waar een goede werk-privé balans is. Wij geloven dat je dan het beste uit jezelf haalt. Wij begeleiden je hierbij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Als er bij de openstaande vacatures geen geschikte functie zit, kun je je bij ons inschrijven. We bekijken je persoonlijke profiel en gaan op zoek naar een functie die bij je past. Wij nemen dan contact met je op via onze job-alert zodra we een geschikte functie gevonden hebben.