Vacatures verpleegkundige


Ben jij als verpleegkundige op zoek naar een nieuwe baan? ZorgdesQ heeft een ruim aanbod aan verpleegkundige vacatures in de regio’s Gelderland, Noord-Brabant, Limburg en Utrecht. De vacatures kun je kiezen per opleidingsniveau. ZorgdesQ heeft hbo verpleegkundige vacatures en mbo verpleegkundige vacatures. Je hebt naast het solliciteren op een vacature, ook de mogelijkheid om je direct bij ons in te schrijven, dan gaan wij voor jou op zoek! Bekijk hieronder alle openstaande vacatures voor verpleegkundige.

Wijkverpleegkundige, uren in overleg, omgeving Wijk en Aalburg

Werken als wijkverpleegkundige bij een ouderenzorgorganisatie waar jouw ideeën meer dan welkom zijn? Dat kan bij deze organisatie in omgeving Wijk en Aalburg. Je uren worden bepaald in overleg, want jouw werk-privé balans staat hoog op ons lijstje. Heb jij een MBO diploma Verpleegkundige en vind jij vrijheid en verantwoordelijkheid binnen je werk een must? Solliciteer dan snel! 

Bekijk vacature

Verpleegkundige met ziekenhuiservaring, omgeving Eindhoven

Werken in een ziekenhuis waar het draait om jouw werkgeluk? Dat kan! Jij kunt je hier voortdurend blijven ontwikkelen, want aan interne trainingen geen gebrek. Er wordt alles aan gedaan om de allerbeste zorg te leveren en dat past bij jou. Welke afdeling je ook kiest, in het enthousiaste en betrokken team van collega's zul jij je hoogstwaarschijnlijk snel thuis voelen! 

Bekijk vacature

Verpleegkundige, somatische afdeling, Nijmegen

Ben jij een verpleegkundige met (levens)ervaring, een warm hart en overstijgende denkkracht? Ga dan aan de slag op de dynamische afdeling van onze opdrachtgever! Hier wonen 15 ouderen met (vooral) somatische problemen, zoals diabetes of parkinson. De precieze invulling van je uren is bespreekbaar en je toekomstige buddy kijkt al uit naar de inwerkperiode! Meer weten? Lees dan verder.

Bekijk vacature

Verpleegkundige, 36 uur per week, omgeving Breda/Waalwijk

Ben jij verpleegkundige en zou jij je functie graag naar eigen inzicht in willen vullen? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever in de omgeving Breda/Waalwijk. Je komt hier direct in dienst op basis van werving & selectie én je krijgt een vast contract. Meer weten? Lees dan snel verder. 

Bekijk vacature

Werken als verpleegkundige

We geven je persoonlijk advies en begeleiding in het kiezen van een baan in de zorg. In de online vacaturebank van zorgdesQ heb je keuze uit verschillende vacatures. We helpen je graag bij de keuze welke vacature als verpleegkundig specialist het beste bij jouw wensen en doelen past.

Of je nu op zoek bent naar je eerste baan, naar de volgende stap of al lange tijd in het vak zit, wij matchen jou aan de perfecte werkgever. We hebben vacatures op verschillende niveaus, van junior tot senior verpleegkundige.

Ben jij de geschikte kandidaat voor de vacature verpleegkundige?

Voor de vacature verpleegkundige wordt er van je gevraagd om vakinhoudelijke kennis te onderbouwen en verpleegkundige handelingen te verrichten. Geen een dag is hetzelfde en je werkt samen met enthousiaste collega’s. Het is een veelzijdig vak en je kunt aan de slag binnen verschillende disciplines.

Misschien eindig je wel bij de eerste hulp, op de verpleegkundige polikliniek of op een gespecialiseerde afdeling. Kies uit de vacatures verpleegkundige van zorgdesQ voor jouw droombaan.

Werken als verpleegkundige met de werkwijze van zorgdesQ

Onze focus ligt op het vinden van een baan waar jij elke dag met plezier naartoe gaat en waar een goede werk-privé balans is. Wij geloven dat je dan het beste uit jezelf haalt. Wij begeleiden je hierbij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Als er bij de openstaande vacatures geen geschikte functie zit, kun je je bij ons inschrijven. We bekijken je persoonlijke profiel en gaan op zoek naar een functie die bij je past. Wij nemen dan contact met je op via onze job-alert zodra we een geschikte functie gevonden hebben.

 

Wil jij meer informatie over de belangrijkste vacatures voor verpleegkundigen? Lees dan snel verder!

Vacature oncologieverpleegkundige

De taken van een oncologieverpleegkundige bestaan voornamelijk uit het bijstaan van patiënten bij het maken van keuzes met betrekking tot ziek zijn, behandelingen en euthanasie. Je dient hierbij te werken met zowel jongeren als kwetsbare ouderen.

Vacature verpleegkundig specialist

Wat doet een verpleegkundig specialist? Een verpleegkundig specialist neemt voor een deel de taken uit handen van een medisch specialist. Je mag dus zelfstandig klachten in kaart brengen, lichamelijk onderzoek verrichten, een diagnose stellen en medicatie voorschrijven. Op basis hiervan kom je met een behandelplan.

Vacature wijkverpleegkundige 

Wat doet een wijkverpleegkundige? Als wijkverpleegkundige verleen je verpleegkundige hulp bij mensen thuis. Het verlenen van medische zorg en toedienen van medicatie valt binnen het expertisegebied van een wijkverpleegkundige. Andere taken van een wijkverpleegkundige zijn het helpen van cliënten bij het douchen, aan- en uitkleden en toiletbezoeken.

Tevens zijn er mogelijkheden om als coördinerend wijkverpleegkundige aan de slag te gaan. Waarbij je het aanspreekpunt bent voor collega’s van meerdere wijken. Niet helemaal wat je zoekt? Wellicht is op ZZP basis aan de slag gaan als wijkverpleegkundige dan iets voor jou.

Vacature kinderverpleegkundige

Wat doet een kinderverpleegkundige? Als kinderverpleegkundige verleen je zorg aan kinderen tussen de 0 en 18 jaar oud. Tevens heb je veel contact met ouders en zorg je voor een stabiele begeleiding voor het kind en de ouders gedurende het zorgtraject.  

Vacature kwaliteitsverpleegkundige

Het functieprofiel van een kwaliteitsverpleegkundige bestaat voornamelijk uit het toetsten van de kwaliteit en het bijscholen en coachen van verpleegkundigen. Je kijkt of medewerkers de juiste kennis hebben en handelen volgens de protocollen. Jij bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de verpleging.

Vacature verpleegkundige huisartsenpraktijk

Wat zijn de taken van een verpleegkundige in een huisartsenpraktijk? Je neemt voornamelijk werk uit handen van de huisarts. Je voert zelfstandig de spreekuren uit met patiënten en bekijkt vervolgens of je het zelf af kan handelen of dat de huisarts er toch aan te pas moet komen.

Vacature psychiatrisch verpleegkundige.

De taken van een psychiatrisch verpleegkundige bestaan uit het begeleiden van mensen met psychische problemen. Je leert deze patiënten om te gaan met hun problemen en probeert samen te werken aan een gezonde toekomst. Je focust je op het gedrag van de patiënt en past op basis hiervan in combinatie met de problemen het behandelplan aan.

Vacature dialyseverpleegkundige

De taken van een dialyseverpleegkundige bestaan uit het verzorgen van patiënten waarbij de nieren niet meer volledig functioneren. In veel gevallen gaat het om terminale nierinsufficiëntie of acuut nierfalen. Je maakt gebruik van verschillende dialysetechnieken, zoals hemodialyse of peritoneale dialyse.

 

Dit zeggen onze teamleden


In november 2021 ben ik gestart als sales consultant binnen zorgdesQ, voor mij een geheel nieuwe uitdaging. Zorg gerelateerd is nieuw, en de arbeidsbemiddeling ook. Ik ben enorm tevreden over het werken bij zorgdesQ. De ondersteuning is goed, je krijgt de vrijheid welke je nodig hebt en mag ook nog eens buiten je vertrouwde kaders stappen om jezelf te blijven ontwikkelen. Af en toe op je neus gaan hoort er ook bij en daar staat zorgdesQ dan ook voor open. Dit is uiteraard onderdeel van het leerproces binnen zorgdesQ. In één woord: topteam! Ik hoop dat ik nog lang deel uit mag maken van team desQ. – 16 maart 2022

Roy van Nuland – sales consultant

Op een zonnige dag in 2021 werd ik verwelkomd bij zorgdesQ. De tijd vliegt voorbij en nog steeds werk ik er met veel enthousiasme en plezier. Er hangt een fijne sfeer tussen collega’s en met het hele team boeken we mooie resultaten. Ook krijg ik energie van het contact met kandidaten en andere relaties, wat ervoor zorgt dat ik dagelijks met een voldaan gevoel naar huis ga. Kortom, ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van Team DesQ! – 27 oktober 2021

Lisa Veenema – hr adviseur

Ruim anderhalf jaar geleden ben ik als senior vesigingsassistente begonnen bij zorgdesQ. Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten. – 22 april 2021

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

Al 3 jaar werk ik met veel plezier en enthousiasme bij zorgdesQ. Ik heb de kans gekregen om mijzelf te ontwikkelen als senior recruiter gericht op de zorg. De afgelopen jaren heb ik al ontzettend veel geleerd en ik leer nog iedere dag. Als senior recruiter heb ik veel contact met onze kandidaten en opdrachtgevers, daarnaast begeleid en ondersteun ik mijn collega recruiters met hun werkzaamheden. Een afwisselende uitdagende functie binnen een mooie organisatie met fijne collega’s! – 8 april 2021

Myrthe Nijst – senior recruiter

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. – 8 april 2021

Reggy Mulders – recruiter / planner

In juli 2016 kwam ik in dienst bij zorgdesQ als vestigingsassistente. Hiervoor had ik al wat wisselende baantjes gehad maar bij dit voelde het als ‘de eerste echte’ baan. Precies 3 jaar heb ik in deze functie gewerkt en heel veel geleerd, mezelf én zorgdesQ zien groeien en mezelf echt kunnen ontwikkelen. In 2019 besloot ik mijn vleugels te spreiden en een nieuwe baan te zoeken, maar al gauw bleek dit niet de juiste stap te zijn voor mij. Ik ben dan ook heel erg blij om sinds december 2020 weer in dienst te zijn bij zorgdesQ in de nieuwe functie als managementassistente. Ik werk met heel veel plezier in deze rol. Een diversiteit aan werkzaamheden en veel verantwoordelijkheid vind ik erg fijn! Bij zorgdesQ heb je echt het ‘één team, één taak’ gevoel, dat maakt het werken erg prettig! Met de leuke en behulpzame collega’s komen we heel ver. – 8 april 2021

Samantha Veerbeek – managementassistente

Inmiddels werk ik alweer bijna 2,5 jaar bij zorgdesQ en heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen op allerlei vlakken. We hebben de SEU opleiding mogen volgen en zijn er nog andere opties voor in de toekomst. We hebben een leuk en gezellig team en de balans tussen hard werken en genieten is perfect. ZorgdesQ spreekt hun vertrouwen uit richting haar medewerkers en zo heb ik in relatief korte tijd mooie stappen kunnen maken waarvoor ik ze erg dankbaar ben. Dit samen maakt dat zorgdesQ een ontzettend leuke organisatie is om voor te werken met nog veel meer potentie voor in de toekomst voor iedereen! – 8 april 2021

Jordy van der Sluijs – manager sales

Anderhalf jaar geleden ben ik bij zorgdesQ begonnen met mijn eerste marketingbaan en in deze tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Ik kreeg meteen de vrijheid om met mijn expertise het merk verder uit te bouwen. Wanneer ik mezelf met een cursus of opleiding verder wil ontwikkelingen krijg ik daar ook zeker de mogelijkheid toe. Daarnaast voel ik me gewaardeerd;  wanneer je iets goed doet, krijg je dit ook terug te horen. Ook wanneer er ergens nog kansen uit te halen zijn wordt dit op een fijne manier teruggekoppeld. Het leukste vind ik dat ik veel ideeën echt tot uiting kan brengen en dat we als team een gezamenlijk doel nastreven! – 8 april 2021

Myrthe Moet – senior marketeer