Vacatures verpleegkundige


Verzorgende IG, PG en somatiek, 32 uur per week, omg. Tiel

Heb jij een hart voor de zorg en wil jij veel afwisseling in jouw toekomstige baan? Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar twee nieuwe medewerkers die het belangrijk vinden dat de kwaliteit van de zorg centraal staat. Nieuwsgierig geworden? Het betreft vervanging voor uitval wegens zwangerschap, voor minstens 3 maanden. De vacature gaat in per heden: april 2020. Bekijk snel de vacature. 

Bekijk vacature

SPOED corona-afdeling, helpende, somatische zorg, omg. Nijmegen

Per direct zijn we op zoek naar een helpende die 24 uur per week aan de slag gaat tot minimaal eind april 2020. Het gaat om een somatische afdeling waar bewoners niet meer worden overgeplaatst i.v.m. het coronavirus. Uiteraard worden de lijnen van het RIVM gevolgd en worden er voorzorgsmaatregelen getroffen voor de medewerkers. Wil je meer wil werken dan 24 uur? Dan is dat mogelijk in overleg. Bekijk snel de vacature! 

Bekijk vacature

Verzorgende IG, ouderenzorg/psychiatrie, omgeving Oss

Wij zijn met spoed op zoek naar een verzorgende IG, die 36 uur per week aan de slag gaat of 2 medewerkers die 18 - 20 uur aan de slag gaan. In dit verzorgingshuis richt jij je op een speciale groep mensen: de helft van de bewoners zijn ouderen met een psychiatrische achtergrond. Wil jij het liefst morgen al beginnen? Solliciteer dan snel!

Bekijk vacature

Verzorgende IG, PG en Somatiek, 24-32 uur per week, omgeving Oirschot

Ben jij flexibel en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ga dan vanaf half april aan de slag als verzorgende IG bij onze opdrachtgever in de omgeving Oirschot. Het gaat om een opdracht voor onbepaalde tijd en overname is een optie. Wil jij echt wat betekenen voor cliënten met dementie en/of somatische klachten? Bekijk dan de vacature. 

Bekijk vacature

Verpleegkundige niveau

We geven je persoonlijk advies en begeleiding in het kiezen van een baan in de zorg. In de online vacaturebank van zorgdesQ heb je keuze uit verschillende vacatures. We helpen je graag bij de keuze welke vacature als verpleegkundig specialist het beste bij jouw wensen en doelen past.

Of je nu op zoek bent naar je eerste baan, naar de volgende stap of al lange tijd in het vak zit, wij matchen jou aan de perfecte werkgever. We hebben vacatures op verschillende niveaus, van junior tot senior verpleegkundige.

Ben jij de geschikte kandidaat voor de vacature verpleegkundige?

Voor de vacature verpleegkundige wordt er van je gevraagd om vakinhoudelijke kennis te onderbouwen en verpleegkundige handelingen te verrichten. Geen een dag is hetzelfde en je werkt samen met enthousiaste collega’s. Het is een veelzijdig vak en je kunt aan de slag binnen verschillende disciplines.

Misschien eindig je wel bij de eerste hulp, op de verpleegkundige polikliniek of op een gespecialiseerde afdeling. Kies uit de vacatures verpleegkundige van zorgdesQ voor jouw droombaan.

De werkwijze van zorgdesQ

Onze focus ligt op het vinden van een baan waar jij elke dag met plezier naartoe gaat en waar een goede werk-privé balans is. Wij geloven dat je dan het beste uit jezelf haalt. Wij begeleiden je hierbij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Als er bij de openstaande vacatures geen geschikte functie zit, kun je je bij ons inschrijven. We bekijken je persoonlijke profiel en gaan op zoek naar een functie die bij je past. Wij nemen dan contact met je op via onze job-alert zodra we een geschikte functie gevonden hebben.