Thuiszorg vacatures


Ben je op zoek naar een baan in de thuiszorg in de regio Noord-Brabant, Limburg, Gelderland of Utrecht? Bekijk dan op deze pagina onze openstaande thuiszorg vacatures. Bij zorgdesQ staan wij in verbinding met al onze relaties. Wij gaan graag de samenwerking met je aan.

Helpende plus / verzorgende IG, thuiszorg, omgeving Rosmalen

Zoek jij diepgang en kwaliteit in je werk? Heb je regelruimte nodig en wil jij de verbindende rol zijn tussen wonen, zorg en welzijn? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever in de omgeving Rosmalen! Het gaat om een opdracht vanaf september, waarbij de einddatum nog niet vast staat. Ben jij 24 uur per week beschikbaar en op zoek naar flexibele diensten? Lees dan verder! 

Bekijk vacature

Verpleegkundige 4, thuiszorg, omgeving Cuijk

Ben jij als verpleegkundige op zoek naar een verantwoordelijke baan met veel uitdaging, vrijheid en ontwikkelmogelijkheden? Werk jij daarnaast graag zelfstandig in een klein team waar je alle werkzaamheden samen vervult? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever! Meer weten over deze vacature? Klik voor meer informatie. 

Bekijk vacature

Verzorgende IG, thuiszorg, omgeving Weert

Zou jij graag een tijdelijke functie willen in de thuiszorg voor een periode van 3 maanden? Dat kan! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere kandidaten voor gemiddeld 20 uur per week ter vervanging van zwangerschapsverlof. Weet jij met jouw liefdevolle zorg en aandacht cliënten altijd een goed gevoel te geven? Bekijk dan eens de vacature!

Bekijk vacature

Verzorgende IG, thuiszorg, omgeving Oss

Ben jij op zoek naar een korte opdracht in de zomerperiode (20 juli t/m 9 augustus)? Dat komt goed uit! Onze opdrachtgever is namelijk per direct op zoek naar een verzorgende IG'er die voor 16 uur per week beschikbaar is om invulling te kunnen geven aan deze opdracht binnen het thuiszorgteam. De nadruk ligt op het verzorgen en ondersteunen van de cliënten thuis. Het gaat om een klein, hecht team met een fijne werksfeer. Je werkt zelfstandig, maar ook samen met collega's. Interesse? Reageer snel! 

Bekijk vacature

Verzorgende IG, thuiszorg, 27 juli t/m 16 augustus, omgeving Oss

Ben jij als zzp'er op zoek naar een korte opdracht in de zomerperiode? Ga 16 uur per week aan de slag bij onze opdrachtgever in de omgeving Oss! Je ondersteunt cliënten bij het verbeteren en/of het behouden van hun eigen leven. Je kijkt naar wat iemand zelf nog kan en voegt daar je deskundigheid en aandacht aan toe. Meer weten? Bekijk de vacature! 

Bekijk vacature

Verzorgende IG/ Verpleegkundige, thuiszorg, per direct t/m april, omg. Veghel

Wil jij aan de slag in een zelf organiserend thuiszorgteam? Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar iemand die 16-20 uur wil werken met somatische cliënten. Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform CAO VVT. Daarnaast is dit een baan waar je de ruimte krijgt om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Benieuwd naar deze veelzijdige functie? Bekijk dan de vacature. 

Bekijk vacature

Groot aanbod thuiszorg vacatures

Wij hebben vacatures voor verschillende functies, zoals: verzorgende IG, verpleegkundige, helpende plus en wijkverpleegkundige. Bij zorgdesQ vinden we het belangrijk dat jij met plezier naar je werk gaat. Wij doen er dus alles aan om te zorgen dat we jou matchen met een baan die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften. We denken daarbij met je mee en zorgen voor eventuele (bij)scholing.

Vind de geschikte baan via zorgdesQ

Een baan in de thuiszorg geeft veel voldoening. Je komt bij mensen in hun thuissituatie en je helpt in de huishoudelijke taken en biedt individuele begeleiding. Dit varieert van hulp bij het wassen en aankleden tot eenvoudige wondverzorging en het verstrekken van medicijnen. Je geeft ze de aandacht die ze verdienen.

Samen met je team zorg je voor de beste zorg voor jullie cliënten. Je doet zinvol werk wat geen een dag hetzelfde is. Je bent op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en staat open voor bijscholing. Dit kunnen wij via zorgdesQ bieden om jou klaar te stomen voor jouw droomfunctie.

Functieniveau

De thuiszorg vacatures bestaan uit verschillende niveaus, van junior tot senior. Weet je als junior nog niet precies welke functie het beste bij je past? ZorgdesQ kijkt graag met je mee. Ook bij een ander functieniveau zetten wij alle kennis en hulp in om jouw droombaan te vinden

Schrijf je in voor onze job-alert

Zit jouw ideale thuiszorg vacature er momenteel niet bij? Schrijf je dan in voor de job-alert en we nemen contact met je op zodra we een geschikte functie voor je hebben. In het in inschrijfformulier kun je precies aangeven wat voor functies jouw interesseren.