Vacatures Helpende


Zorgverlener Gehandicaptenzorg, uren in overleg, regio Limburg

Heb jij een diploma helpende plus, verzorgende IG of verpleegkundige op zak en heb je affiniteit met de gehandicaptenzorg? Ga dan aan de slag bij deze veelzijdige organisatie! Speciaal voor jou wordt er een inwerktraject op maat gemaakt. Je kunt kiezen tussen verschillende locaties; denk aan EMD (ernstig meervoudig beperkt), MVG (moeilijk verstaanbaar gedrag) en LVG (licht verstandelijk beperkt). Jij geeft het leven van deze bijzondere mensen kleur! Meer weten? Bekijk dan de vacature. 

Bekijk vacature

Helpende plus, uren in overleg, omgeving Weert

Wil jij alle verschillende onderdelen van de ouderenzorg leren kennen en de nodige ervaring opdoen? Dat kan bij deze veelzijdige organisatie! Wanneer je een diploma Helpende Plus hebt zien we je sollicitatie graag tegemoet. Lees verder voor de gehele vacature. 

Bekijk vacature

Helpende (plus), uren in overleg, omgeving Noord-Brabant

Ben jij helpende (plus) met een oplossingsgerichte en cliëntgerichte houding en wil jij graag ervaring opdoen in verschillende specialismen? Ga dan aan de slag op één van de locaties van onze opdrachtgever of in de thuiszorg! Heb jij een voorkeur voor locatie, plaats of specialisme? Dat kan allemaal, want wij denken graag met je mee!

Bekijk vacature

Helpende plus, uren in overleg, omgeving Wageningen

Ben jij op zoek naar een werkplek waar jij echt je kansen en talenten kan benutten? Wil je daarnaast werken bij een organisatie die oudere mensen ondersteunt met dementie en/of lichamelijke klachten, waar het altijd gaat om complexe, intensieve zorg? Bij onze opdrachtgever in Wageningen heb je urengarantie als uitzendkracht en is het mogelijk om flexibel je eigen diensten uit te kiezen. Meer weten? Lees dan snel verder.

Bekijk vacature

Helpende, ZZP opdracht, regio Noord-Brabant

Ben jij flexibel en wil jij verzekerd zijn van genoeg uren de komende tijd? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar meerdere zpp'ers die diensten willen draaien op verschillende locaties in Noord-Brabant. Hierbij wordt elke dag de mogelijkheid om te werken gegarandeerd! Benieuwd? Bekijk snel de vacature.  

Bekijk vacature

Helpende plus, intramuraal, PG en somatiek, omgeving Waalwijk

Wil jij graag werken in een dynamische omgeving waar geen dag hetzelfde is? Dat kan bij onze opdrachtgever in de regio Waalwijk! Deze organisatie werkt met zelforganiserende teams. Dit vraagt een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, waarbij je de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. De uren die je gaat werken zijn in overleg en het gaat om wisselende diensten. Meer weten? Lees snel verder.

Bekijk vacature

Zorg je graag voor anderen, ben je sociaal ingesteld en denk je graag in oplossingen? Dan is de functie Helpende écht iets voor jou! Bij ZorgdesQ hebben wij diverse Helpende vacatures openstaan in de regio Noord-Brabant, Limburg, Gelderland of Utrecht.

Werken als Helpende in de zorg

Als helpende in de zorg ben jij verantwoordelijk voor de verpleging, verzorging en begeleiding van verschillende cliënten. Als helpende stem je de zorg af op het persoonlijke levenspatroon van de cliënt en zorg je voor een fijne en veilige leefomgeving. Je krijgt als Helpende vaak te maken met mensen in de ouderenzorg, die niet meer volledig voor zichzelf kunnen zorgen en ondersteuning nodig hebben. Er kan ondersteuning geboden worden bij diverse taken zoals het uitvoeren van verzorgende handelingen; haren borstelen en tandenpoetsen. Of je kunt met je cliënt op pad gaan om bijvoorbeeld een frisse neus te halen. 

Wat maakt werken als helpende zo leuk?

Werken met ouderen is meer dan zorgzaam zijn en diverse huishoudelijke taken op je nemen. Als je werkt als Helpende kan je namelijk echt een verschil maken in hun leven. Ouderen waarderen je tijd en alles wat je voor ze doet. Het is daarom ontzettend dankbaar werk, waar je veel voldoening uit haalt. Iedere dag maak jij het verschil voor de mensen die dit zelf niet meer kunnen. En dat maakt werken met ouderen een baan om heel trots op te zijn. 

De werkwijze van Zorgdesq

Wij focussen ons op het vinden van een baan waar jouw passie volledig wordt benut. Heb je nog niet veel ervaring met werken in de zorg? Dan zorgen wij voor (bij)scholing. Vervolgens zoeken we samen een passende vacature. Jouw baan moet als een hobby aanvoelen en willen wij dan je iedere dag met een grote glimlach naar het werk gaat.

De perfecte helpende vacatures voor jou

Zie je tussen de openstaande Helpende vacatures geen geschikte functie voor jou? Neem dan eens een kijkje bij ons job alert. Samen kijken we naar jouw doelen en wensen, waarna wij op zoek gaan naar de functie die wél bij jou past. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat je inspireren in de mogelijkheden die er allemaal zijn. 

 

Wil je meer informatie over de meest voorkomende vacatures voor helpende? Lees dan snel verder!

Vacature helpende niveau 2

Om te weten wat een helpende niveau 2 doet, is het vooral belangrijk om te weten wat een helpende niveau 2 wel en niet mag doen. Als helpende niveau 2 begeleid je cliënten bij dagelijkse activiteiten. Hierbij ligt de focus op lichaamsverzorging. Je moet dus vooral denken aan het douchen en aan- en uitkleden van cliënten. Verder is het belangrijk om te weten dat je als helpende niveau 2 geen medische handelingen mag uitvoeren.

Vacature helpende thuiszorg

Wanneer je als helpende in de thuiszorg werkt, help je cliënten bij dagelijkse taken die ze niet langer uit kunnen voeren. Jij vult de gaten op die familie en vrienden niet langer kunnen opvullen. Taken waaraan je moet denken? Wassen, aan- en uitkleden, boodschappen en toiletbezoeken.

Vacature helpende plus

Wat doet een helpende plus? Als helpende plus mag je de verstrekking en toediening van medicijnen uitvoeren. Tenzij het om risicovolle medicatie gaat. Ook ben je verantwoordelijk voor het aan- en uittrekken van steunkousen en de verzorging van wonden van patiënten.

Vacature helpende zorg en welzijn

Wat doet een helpende zorg en welzijn? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van ouderen. Aan de hand van een persoonlijk zorgplan dat is opgesteld voor iedere cliënt, bied je hulp aan de cliënt waar nodig.

Dit zeggen onze teamleden


In november 2021 ben ik gestart als sales consultant binnen zorgdesQ, voor mij een geheel nieuwe uitdaging. Zorg gerelateerd is nieuw, en de arbeidsbemiddeling ook. Ik ben enorm tevreden over het werken bij zorgdesQ. De ondersteuning is goed, je krijgt de vrijheid welke je nodig hebt en mag ook nog eens buiten je vertrouwde kaders stappen om jezelf te blijven ontwikkelen. Af en toe op je neus gaan hoort er ook bij en daar staat zorgdesQ dan ook voor open. Dit is uiteraard onderdeel van het leerproces binnen zorgdesQ. In één woord: topteam! Ik hoop dat ik nog lang deel uit mag maken van team desQ. – 16 maart 2022

Roy van Nuland – sales consultant

Op een zonnige dag in 2021 werd ik verwelkomd bij zorgdesQ. De tijd vliegt voorbij en nog steeds werk ik er met veel enthousiasme en plezier. Er hangt een fijne sfeer tussen collega’s en met het hele team boeken we mooie resultaten. Ook krijg ik energie van het contact met kandidaten en andere relaties, wat ervoor zorgt dat ik dagelijks met een voldaan gevoel naar huis ga. Kortom, ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van Team DesQ! – 27 oktober 2021

Lisa Veenema – hr adviseur

Ruim anderhalf jaar geleden ben ik als senior vesigingsassistente begonnen bij zorgdesQ. Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten. – 22 april 2021

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

Al 3 jaar werk ik met veel plezier en enthousiasme bij zorgdesQ. Ik heb de kans gekregen om mijzelf te ontwikkelen als senior recruiter gericht op de zorg. De afgelopen jaren heb ik al ontzettend veel geleerd en ik leer nog iedere dag. Als senior recruiter heb ik veel contact met onze kandidaten en opdrachtgevers, daarnaast begeleid en ondersteun ik mijn collega recruiters met hun werkzaamheden. Een afwisselende uitdagende functie binnen een mooie organisatie met fijne collega’s! – 8 april 2021

Myrthe Nijst – senior recruiter

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. – 8 april 2021

Reggy Mulders – recruiter / planner

In juli 2016 kwam ik in dienst bij zorgdesQ als vestigingsassistente. Hiervoor had ik al wat wisselende baantjes gehad maar bij dit voelde het als ‘de eerste echte’ baan. Precies 3 jaar heb ik in deze functie gewerkt en heel veel geleerd, mezelf én zorgdesQ zien groeien en mezelf echt kunnen ontwikkelen. In 2019 besloot ik mijn vleugels te spreiden en een nieuwe baan te zoeken, maar al gauw bleek dit niet de juiste stap te zijn voor mij. Ik ben dan ook heel erg blij om sinds december 2020 weer in dienst te zijn bij zorgdesQ in de nieuwe functie als managementassistente. Ik werk met heel veel plezier in deze rol. Een diversiteit aan werkzaamheden en veel verantwoordelijkheid vind ik erg fijn! Bij zorgdesQ heb je echt het ‘één team, één taak’ gevoel, dat maakt het werken erg prettig! Met de leuke en behulpzame collega’s komen we heel ver. – 8 april 2021

Samantha Veerbeek – managementassistente

Inmiddels werk ik alweer bijna 2,5 jaar bij zorgdesQ en heb ik de kans gekregen om mezelf verder te ontwikkelen op allerlei vlakken. We hebben de SEU opleiding mogen volgen en zijn er nog andere opties voor in de toekomst. We hebben een leuk en gezellig team en de balans tussen hard werken en genieten is perfect. ZorgdesQ spreekt hun vertrouwen uit richting haar medewerkers en zo heb ik in relatief korte tijd mooie stappen kunnen maken waarvoor ik ze erg dankbaar ben. Dit samen maakt dat zorgdesQ een ontzettend leuke organisatie is om voor te werken met nog veel meer potentie voor in de toekomst voor iedereen! – 8 april 2021

Jordy van der Sluijs – manager sales

Anderhalf jaar geleden ben ik bij zorgdesQ begonnen met mijn eerste marketingbaan en in deze tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Ik kreeg meteen de vrijheid om met mijn expertise het merk verder uit te bouwen. Wanneer ik mezelf met een cursus of opleiding verder wil ontwikkelingen krijg ik daar ook zeker de mogelijkheid toe. Daarnaast voel ik me gewaardeerd;  wanneer je iets goed doet, krijg je dit ook terug te horen. Ook wanneer er ergens nog kansen uit te halen zijn wordt dit op een fijne manier teruggekoppeld. Het leukste vind ik dat ik veel ideeën echt tot uiting kan brengen en dat we als team een gezamenlijk doel nastreven! – 8 april 2021

Myrthe Moet – senior marketeer