Vacatures Helpende


Helpende (plus), uren in overleg, omgeving Eindhoven

Wil jij bijdragen aan het bewaren van de zelfstandigheid van bewoners en hen zelf de regie laten behouden? Ga dan aan de slag als helpende (plus) bij onze opdrachtgever in de omgeving Eindhoven! Het welzijn in de gaten houden en zorgen voor een gezellig thuis, dat is bij deze organisatie jouw doel en missie. 

Bekijk vacature

Helpende plus, uren in overleg, omgeving Weert

Wil jij alle verschillende onderdelen van de ouderenzorg leren kennen en de nodige ervaring opdoen? Dat kan bij deze veelzijdige organisatie! Wanneer je een diploma Helpende Plus hebt zien we je sollicitatie graag tegemoet. Lees verder voor de vacature!

Bekijk vacature

Helpende (plus), uren in overleg, omgeving Oss

Ben jij helpende (plus) met een oplossingsgerichte en cliëntgerichte houding en wil jij graag ervaring opdoen in verschillende specialismen? Ga dan aan de slag op één van de locaties van onze opdrachtgever of in de thuiszorg! Heb jij een voorkeur voor locatie, plaats of specialisme? Dat kan allemaal, want wij denken graag met je mee!

Bekijk vacature

Zorg je graag voor anderen, ben je sociaal ingesteld en denk je graag in oplossingen? Dan is de functie Helpende écht iets voor jou! Bij ZorgdesQ hebben wij diverse Helpende vacatures openstaan in de regio Noord-Brabant, Limburg, Gelderland of Utrecht.

Werken als Helpende in de zorg

Als helpende in de zorg ben jij verantwoordelijk voor de verpleging, verzorging en begeleiding van verschillende cliënten. Als helpende stem je de zorg af op het persoonlijke levenspatroon van de cliënt en zorg je voor een fijne en veilige leefomgeving. Je krijgt als Helpende vaak te maken met mensen in de ouderenzorg, die niet meer volledig voor zichzelf kunnen zorgen en ondersteuning nodig hebben. Er kan ondersteuning geboden worden bij diverse taken zoals het uitvoeren van verzorgende handelingen; haren borstelen en tandenpoetsen. Of je kunt met je cliënt op pad gaan om bijvoorbeeld een frisse neus te halen. 

Wat maakt werken als helpende zo leuk?

Werken met ouderen is meer dan zorgzaam zijn en diverse huishoudelijke taken op je nemen. Als je werkt als Helpende kan je namelijk echt een verschil maken in hun leven. Ouderen waarderen je tijd en alles wat je voor ze doet. Het is daarom ontzettend dankbaar werk, waar je veel voldoening uit haalt. Iedere dag maak jij het verschil voor de mensen die dit zelf niet meer kunnen. En dat maakt werken met ouderen een baan om heel trots op te zijn. 

De werkwijze van Zorgdesq

Wij focussen ons op het vinden van een baan waar jouw passie volledig wordt benut. Heb je nog niet veel ervaring met werken in de zorg? Dan zorgen wij voor (bij)scholing. Vervolgens zoeken we samen een passende vacature. Jouw baan moet als een hobby aanvoelen en willen wij dan je iedere dag met een grote glimlach naar het werk gaat.

De perfecte helpende vacatures voor jou

Zie je tussen de openstaande Helpende vacatures geen geschikte functie voor jou? Neem dan eens een kijkje bij ons job alert. Samen kijken we naar jouw doelen en wensen, waarna wij op zoek gaan naar de functie die wél bij jou past. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en laat je inspireren in de mogelijkheden die er allemaal zijn. 

 

Wil je meer informatie over de meest voorkomende vacatures voor helpende? Lees dan snel verder!

Vacature helpende niveau 2

Om te weten wat een helpende niveau 2 doet, is het vooral belangrijk om te weten wat een helpende niveau 2 wel en niet mag doen. Als helpende niveau 2 begeleid je cliënten bij dagelijkse activiteiten. Hierbij ligt de focus op lichaamsverzorging. Je moet dus vooral denken aan het douchen en aan- en uitkleden van cliënten. Verder is het belangrijk om te weten dat je als helpende niveau 2 geen medische handelingen mag uitvoeren.

Vacature helpende thuiszorg

Wanneer je als helpende in de thuiszorg werkt, help je cliënten bij dagelijkse taken die ze niet langer uit kunnen voeren. Jij vult de gaten op die familie en vrienden niet langer kunnen opvullen. Taken waaraan je moet denken? Wassen, aan- en uitkleden, boodschappen en toiletbezoeken.

Vacature helpende plus

Wat doet een helpende plus? Als helpende plus mag je de verstrekking en toediening van medicijnen uitvoeren. Tenzij het om risicovolle medicatie gaat. Ook ben je verantwoordelijk voor het aan- en uittrekken van steunkousen en de verzorging van wonden van patiënten.

Vacature helpende zorg en welzijn

Wat doet een helpende zorg en welzijn? In deze functie ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van ouderen. Aan de hand van een persoonlijk zorgplan dat is opgesteld voor iedere cliënt, bied je hulp aan de cliënt waar nodig.

Dit zeggen onze teamleden


In november 2021 ben ik gestart als sales consultant binnen zorgdesQ, voor mij een geheel nieuwe uitdaging. Zorg gerelateerd is nieuw, en de arbeidsbemiddeling ook. Ik ben enorm tevreden over het werken bij zorgdesQ. De ondersteuning is goed, je krijgt de vrijheid welke je nodig hebt en mag ook nog eens buiten je vertrouwde kaders stappen om jezelf te blijven ontwikkelen. Af en toe op je neus gaan hoort er ook bij en daar staat zorgdesQ dan ook voor open. Dit is uiteraard onderdeel van het leerproces binnen zorgdesQ. In één woord: topteam! Ik hoop dat ik nog lang deel uit mag maken van team desQ.

Roy van Nuland – sales consultant

Op een zonnige dag in 2021 werd ik verwelkomd bij zorgdesQ. De tijd vliegt voorbij en nog steeds werk ik er met veel enthousiasme en plezier. Er hangt een fijne sfeer tussen collega’s en met het hele team boeken we mooie resultaten. Ook krijg ik energie van het contact met kandidaten en andere relaties, wat ervoor zorgt dat ik dagelijks met een voldaan gevoel naar huis ga. Kortom, ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van Team DesQ!

Lisa Veenema – hr adviseur

Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten.

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. 

Reggy Mulders – recruiter / planner

Anderhalf jaar geleden ben ik bij zorgdesQ begonnen met mijn eerste marketingbaan en in deze tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Ik kreeg meteen de vrijheid om met mijn expertise het merk verder uit te bouwen. Wanneer ik mezelf met een cursus of opleiding verder wil ontwikkelingen krijg ik daar ook zeker de mogelijkheid toe. Daarnaast voel ik me gewaardeerd;  wanneer je iets goed doet, krijg je dit ook terug te horen. Ook wanneer er ergens nog kansen uit te halen zijn wordt dit op een fijne manier teruggekoppeld. Het leukste vind ik dat ik veel ideeën echt tot uiting kan brengen en dat we als team een gezamenlijk doel nastreven! – 8 april 2021

Myrthe Moet – senior marketeer

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details