Vacatures gezondheidszorg


Ben jij op zoek naar je eerste baan of juist de volgende stap in de gezondheidszorg? Bekijk dan onze openstaande vacatures in de gezondheidszorg. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste klik tussen een kandidaat en een vacature. We vinden het belangrijk dat jij elke dag met goede zin naar je werk gaat en dat je een goede werk/privé balans hebt. We ondersteunen en begeleiden je dan ook graag bij de zoektocht naar een baan in de gezondheidszorg. Solliciteer direct of schrijf je bij ons in!

Verzorgende IG, omgeving Veldhoven

Als verzorgende IG bij onze opdrachtgever kun jij jouw kennis en ervaring volledig inzetten. Jij bepaalt op welke locatie je gaat werken en met welke doelgroep. Of je veel of weinig uren gaat werken is ook aan jou. Bij zorgdesQ helpen we jou om de best passende locatie bij onze opdrachtgever te vinden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de vacature. 

Bekijk vacature

Verpleegkundige voor Bron en Contactonderzoek COVID-19, omgeving Breda

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Als medewerker Bron en Contactonderzoek ben jij verantwoordelijk voor het informeren, begeleiden en interviewen van Covid-19 positief geteste personen. Jij verzamelt o.a. informatie over de contacten die de positief geteste persoon heeft gehad, hierna informeer en begeleid jij deze contacten. Meer weten? Bekijk snel de vacature!

Bekijk vacature

Verzorgende IG, testlocatie COVID-19, regio Cuijk

Ben jij flexibel, communicatief vaardig, accuraat en zou jij graag op een testlocatie COVID-19 willen werken? Bij onze opdrachtgever kun je aan de slag van maandag t/m zondag. Ben je alleen beschikbaar in de avonden? Dan is het ook mogelijk om alleen avonddiensten te draaien. Ben jij daarnaast minimaal 24 uur per week beschikbaar, kan jij goed samenwerken en weet je goed om te gaan met stressvolle situaties? Lees dan snel verder.

Bekijk vacature

Verpleegkundige 4/5, testlocatie COVID-19, regio Cuijk

Ben jij flexibel, sociaal en communicatief vaardig en wil jij in de coronatijd aan 'de voorzijde'  zitten? Dan is deze functie iets voor jou! Met deze belangrijke competenties ga jij aan de slag op de testlocatie COVID-19 in de regio Cuijk. Je bent resultaat- en oplossingsgericht, kan goed samenwerken en weet goed om te gaan met stressvolle situaties. Herken jij jezelf hierin? Bekijk snel de vacature!

Bekijk vacature

Verzorgende IG, woonzorgboerderij, regio De Kempen

Bij zorgdesQ zijn we op zoek naar twee enthousiaste verzorgende IG-ers die graag werken op een woonzorgboerderij waar cliënten wonen met psychogeriatrische zorg. Ben jij zelfstandig, flexibel en wil jij graag iedere dag elke cliënt de beste zorg bieden? Lees dan snel verder! 

Bekijk vacature

Teamleider zorg, 32 uur per week, omgeving Venlo

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als teamleider in de zorg? Als teamleider zorg jij voor een prettige en open werksfeer binnen het team. Daarnaast werk je constant aan vernieuwing en verbetering van de zorg- en dienstverlening. Je gaat aan de slag in een collegiale werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s die passie hebben voor de zorg. Word jij al enthousiast? Bekijk snel de vacature! 

Bekijk vacature

Obstetrieverpleegkundige, 28-32 uur per week, omgeving Uden

Ben jij een verpleegkundige met passie voor de zorg? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar iemand die gedreven, bevlogen en mensgericht is. Het gaat om een opdracht voor 1 jaar met kans op verlenging. Je krijgt alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een enthousiast team. Meer weten? Bekijk snel de vacature.

Bekijk vacature

Verzorgende IG, 20-28 uur per week, omgeving Nijmegen

Wil jij het verschil maken voor mensen die de zorg hard nodig hebben? Ga jij daarnaast de uitdaging aan om de zorg iedere dag een beetje beter te maken? Dit kan als verzorgende IG'er bij onze opdrachtgever in de omgeving Nijmegen. De opdracht is van 1 juli t/m 31 augustus 2020. Interesse? Bekijk de vacature. 

Bekijk vacature

Diverse gezondheidszorg functies

We geven je persoonlijk advies en begeleiding in het kiezen van een baan in de gezondheidszorg. In de online vacaturebank van zorgdesQ heb je keuze uit verschillende vacatures. We helpen je graag bij de keuze welk soort functie en werkgever het beste bij jouw wensen en doelen passen. Het maakt daarbij niet uit of je een starter bent of al veel ervaring hebt, er is altijd een perfecte match voor jou. We hebben dan ook vacatures in ons aanbod op verschillende niveaus, van junior tot senior.

Ben jij de geschikte kandidaat voor een gezondheidszorg vacature?

In de gezondheidszorg is geen dag hetzelfde. De ideale kandidaat beschikt over vakinhoudelijke kennis en over kenmerken die passen bij een vacature in de gezondheidszorg. Je kunt echt iets betekenen voor de maatschappij en tegelijkertijd jouw passie uitvoeren samen met collega’s die er net zo over denken.

De werkwijze van zorgdesQ

Wij focussen ons op het vinden van een baan waar jij jouw passie kan uitdragen en een goede werk-privé balans hebt. Wij zijn van mening dat je dan het beste uit jezelf kunt halen en dat is een win-win situatie voor zowel jou als de werkgever. Wij begeleiden je hier graag bij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Als er bij de openstaande vacatures geen geschikte functie zit, kun je je bij ons inschrijven voor het job alert. We bekijken jouw wensen en doelen en gaan op zoek naar een functie die bij je past. Wij nemen contact met je op zodra we een geschikte functie gevonden hebben.