Vacatures gezondheidszorg


Ben jij op zoek naar je eerste baan of juist de volgende stap in de gezondheidszorg? Bekijk dan onze openstaande vacatures in de gezondheidszorg. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste klik tussen een kandidaat en een vacature. We vinden het belangrijk dat jij elke dag met goede zin naar je werk gaat en dat je een goede werk/privé balans hebt. We ondersteunen en begeleiden je dan ook graag bij de zoektocht naar een baan in de gezondheidszorg. Solliciteer direct of schrijf je bij ons in!

Verpleegkundig adviseur, 20 tot 32 uur per week, omg. Eindhoven

Wil jij als verpleegkundige niveau 4 of 5 niet meer aan de slag in de thuiszorg, een verzorgingshuis of een ziekenhuis? Zie jij jezelf eerder in een adviserende rol, waarbij je werkzaam bent op kantoor en ben jij in het bezit van een geldige BIG-registratie? Ga dan aan de slag bij onze opdrachtgever in de periode april t/m november 2020 (als detacheringskracht of zzp'er)! 

Bekijk vacature

Verzorgende IG, PG-afdeling, ernstige gedragsproblemen, omg. Nijmegen

Ben jij op zoek naar een vervolgstap in je carrière? In het expertisecentrum van onze opdrachtgever verblijven dementerende ouderen met een psychogeriatrische achtergrond en gedragsproblemen. De cliënten komen van thuis, van een ander verpleeghuis of van een reguliere afdeling binnen. Je komt terecht in een sterk en hecht team, die er alles aan doet om de cliënt een zinvolle dag te bieden. Meer weten? Bekijk de vacature.

Bekijk vacature

Diverse gezondheidszorg functies

We geven je persoonlijk advies en begeleiding in het kiezen van een baan in de gezondheidszorg. In de online vacaturebank van zorgdesQ heb je keuze uit verschillende vacatures. We helpen je graag bij de keuze welk soort functie en werkgever het beste bij jouw wensen en doelen passen. Het maakt daarbij niet uit of je een starter bent of al veel ervaring hebt, er is altijd een perfecte match voor jou. We hebben dan ook vacatures in ons aanbod op verschillende niveaus, van junior tot senior.

Ben jij de geschikte kandidaat voor een gezondheidszorg vacature?

In de gezondheidszorg is geen dag hetzelfde. De ideale kandidaat beschikt over vakinhoudelijke kennis en over kenmerken die passen bij een vacature in de gezondheidszorg. Je kunt echt iets betekenen voor de maatschappij en tegelijkertijd jouw passie uitvoeren samen met collega’s die er net zo over denken.

De werkwijze van zorgdesQ

Wij focussen ons op het vinden van een baan waar jij jouw passie kan uitdragen en een goede werk-privé balans hebt. Wij zijn van mening dat je dan het beste uit jezelf kunt halen en dat is een win-win situatie voor zowel jou als de werkgever. Wij begeleiden je hier graag bij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Als er bij de openstaande vacatures geen geschikte functie zit, kun je je bij ons inschrijven voor het job alert. We bekijken jouw wensen en doelen en gaan op zoek naar een functie die bij je past. Wij nemen contact met je op zodra we een geschikte functie gevonden hebben.