Vacatures gezondheidszorg


Ben jij op zoek naar je eerste baan of juist de volgende stap in de gezondheidszorg? Bekijk dan onze openstaande vacatures in de gezondheidszorg. Wij zijn altijd op zoek naar de juiste klik tussen een kandidaat en een vacature. We vinden het belangrijk dat jij elke dag met goede zin naar je werk gaat en dat je een goede werk/privé balans hebt. We ondersteunen en begeleiden je dan ook graag bij de zoektocht naar een baan in de gezondheidszorg. Solliciteer direct of schrijf je bij ons in!

Teamleider zorg, 32 uur per week, omgeving Venlo

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als teamleider in de zorg? Als teamleider zorg jij voor een prettige en open werksfeer binnen het team. Daarnaast werk je constant aan vernieuwing en verbetering van de zorg- en dienstverlening. Je gaat aan de slag in een collegiale werkomgeving met enthousiaste en betrokken collega’s die passie hebben voor de zorg. Word jij al enthousiast? Bekijk snel de vacature! 

Bekijk vacature

Doktersassistent Seksuele Gezondheid, 36 uur per week, omgeving 's-Hertogenbosch en Tilburg

Ben jij een enthousiaste, proactieve doktersassistent die beschikt over een lerend vermogen, creativiteit en zelfstandigheid? Dan is deze functie wellicht iets voor jou! Je komt te werken in de innovatieve, dynamische en klantgerichte organisatie van onze opdrachtgever. Goede arbeidsvoorwaarden en een stimulerend werkklimaat met volop kansen voor ontwikkeling ontbreken hier niet aan! Meer weten? Bekijk snel de vacature!

Bekijk vacature

Functioneel beheerder, 36 uur per week, omgeving Breda

Wil jij meewerken aan de ontwikkelingen in het corona proces? Weet jij wensen te vertalen naar concrete oplossingen? Als functioneel beheerder ben jij werkzaam voor het team Proces- en Informatiemanagement van onze opdrachtgever. Je werkzaamheden zijn o.a. meewerken aan het ontwikkelingen van de functionaliteit van vakapplicaties. Meer weten? Bekijk snel de vacature.

Bekijk vacature

Obstetrieverpleegkundige, 28-32 uur per week, omgeving Uden

Ben jij een verpleegkundige met passie voor de zorg? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar iemand die gedreven, bevlogen en mensgericht is. Het gaat om een opdracht voor 1 jaar met kans op verlenging. Je krijgt alle ruimte om goed ingewerkt te worden in een enthousiast team. Meer weten? Bekijk snel de vacature.

Bekijk vacature

Kinderverpleegkundige, 28-32 uur per week, omgeving Uden

Zit verpleegkunde in jouw bloed en zorg jij met passie voor de allerbeste zorg voor jouw patiënten? Ben je daarnaast gedreven om persoonlijke zorg te bieden en patiënten mee te laten beslissen? Wellicht is deze vacature dan iets voor jou! Het gaat om een opdracht voor 1 jaar met kans op verlenging.

Bekijk vacature

Verzorgende IG, 20-28 uur per week, omgeving Nijmegen

Wil jij het verschil maken voor mensen die de zorg hard nodig hebben? Ga jij daarnaast de uitdaging aan om de zorg iedere dag een beetje beter te maken? Dit kan als verzorgende IG'er bij onze opdrachtgever in de omgeving Nijmegen. De opdracht is van 1 juli t/m 31 augustus 2020. Interesse? Bekijk de vacature. 

Bekijk vacature

Wijkverpleegkundige niveau 5, 24-36 uur per week, omgeving Geertruidenberg

Ben jij op zoek naar een gevarieerde vaste baan met veel vrijheid? Samen met je team zorg jij ervoor dat cliënten langer thuis kunnen blijven wonen en werk je met de nieuwste zorgtechnologie. Als wijkverpleegkundige met ervaring zet jij het welzijn van de cliënt voorop en ben je pas tevreden als de cliënt dat ook is. Meer weten? Bekijk de vacature. 

Bekijk vacature

Diverse gezondheidszorg functies

We geven je persoonlijk advies en begeleiding in het kiezen van een baan in de gezondheidszorg. In de online vacaturebank van zorgdesQ heb je keuze uit verschillende vacatures. We helpen je graag bij de keuze welk soort functie en werkgever het beste bij jouw wensen en doelen passen. Het maakt daarbij niet uit of je een starter bent of al veel ervaring hebt, er is altijd een perfecte match voor jou. We hebben dan ook vacatures in ons aanbod op verschillende niveaus, van junior tot senior.

Ben jij de geschikte kandidaat voor een gezondheidszorg vacature?

In de gezondheidszorg is geen dag hetzelfde. De ideale kandidaat beschikt over vakinhoudelijke kennis en over kenmerken die passen bij een vacature in de gezondheidszorg. Je kunt echt iets betekenen voor de maatschappij en tegelijkertijd jouw passie uitvoeren samen met collega’s die er net zo over denken.

De werkwijze van zorgdesQ

Wij focussen ons op het vinden van een baan waar jij jouw passie kan uitdragen en een goede werk-privé balans hebt. Wij zijn van mening dat je dan het beste uit jezelf kunt halen en dat is een win-win situatie voor zowel jou als de werkgever. Wij begeleiden je hier graag bij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Als er bij de openstaande vacatures geen geschikte functie zit, kun je je bij ons inschrijven voor het job alert. We bekijken jouw wensen en doelen en gaan op zoek naar een functie die bij je past. Wij nemen contact met je op zodra we een geschikte functie gevonden hebben.