Vacature gehandicaptenzorg


Ben je op zoek naar een baan in de gehandicaptenzorg? Bekijk dan direct onze openstaande vacatures. We bieden vacatures op diverse niveaus en voor diverse functies, zoals persoonlijk begeleider, groepsbegeleider of ambulant begeleider. Bij zorgdesQ vinden we het belangrijk dat jij een baan vindt die 100% bij jou past en waar je met energie naartoe gaat. We helpen je hier graag bij en koppelen jou aan de juiste werkgever.

De geschikte baan in de gehandicaptenzorg via zorgdesQ

Van een baan in de gehandicaptenzorg krijg je veel voldoening. Je voert zorgtaken uit voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Dit varieert van dagbesteding tot wassen en aankleden. Elke dag is anders en jij maakt de dag van je cliënten altijd goed. We hebben vacatures voor verschillende functies, zoals persoonlijk begeleider of activiteitenbegeleider.

Wij vinden het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, en zorgen daarom indien nodig voor (bij)scholing. Daarnaast moet een baan in de gehandicaptenzorg echt bij je passen. We doen daarom ook alles om jou aan de ideale baan te koppelen.

Zit jouw ideale baan er niet bij?

Het kan zijn dat er momenteel geen gehandicaptenzorg vacature online staat die helemaal bij jouw wensen aansluit. Schrijf je dan in voor onze job alert en we nemen contact met je op zodra we een functie hebben die bij jou past.