Vacatures Begeleider


Bekijk hier onze actuele openstaande vacatures als begeleider. Zit er momenteel niks bij wat helemaal aansluit bij jouw wensen? Schrijf je dan bij ons in en we nemen contact op!

Senior begeleider GGZ, uren in overleg, omgeving Den Haag

Wil jij een cruciale rol spelen in het ondersteunen van cliënten bij het bereiken van hun persoonlijke doelen? Ga dan aan de slag als senior begeleider GGZ bij onze opdrachtgever in Den Haag! Onze opdrachtgever helpt mensen die door een psychiatrische kwetsbaarheid, soms gecombineerd met verslaving, ondersteuning nodig hebben in het dagelijkse leven.

Bekijk vacature

Begeleider GGZ, uren in overleg, omgeving Den Haag

Wil jij iets betekenen in het leven van cliënten? Dan ben je bij onze opdrachtgever in Den Haag aan het juiste adres! Als begeleider GGZ stimuleer jij cliënten om te werken aan persoonlijke doelen. Door jouw begeleiding help je iemand zelfstandig te kunnen wonen. En dat is maatwerk voor iedere cliënt.

Bekijk vacature

Begeleider Zorgboerderij, 32 uur per week, omgeving Druten

Wil jij werken in een hecht team waarin je kan zijn wie je bent en waar ruimte is voor eenieders identiteit en voorkeuren? Binnen de woonzorgboerderij heerst er een gezellige sfeer. Je gaat aan de slag met cliënten met een forensische achtergrond. Agressie komt over het algemeen weinig voor, maar wanneer dit wel voorkomt moet je er mee om kunnen gaan. Zie jij altijd snel wat er moet gebeuren en handel je proactief? Bekijk dan de vacature. 

Bekijk vacature

Ben je op zoek naar een baan als begeleider in de regio Noord-Brabant, Limburg of Gelderland? Bekijk dan op deze pagina onze openstaande vacatures voor begeleider. Bij zorgdesQ vinden we het erg belangrijk dat je met veel plezier naar je werk gaat en dat je een goede werk/privé balans hebt. Bij de zoektocht naar jouw ideale functie begeleiden wij jou graag. Je hebt naast het solliciteren op een vacature, ook de mogelijkheid om je direct bij ons in te schrijven, dan gaan wij voor jou op zoek naar een passende functie. Bekijk hier alle openstaande vacatures voor een functie als begeleider.  

Werken als Begeleider

Als begeleider heb je veel persoonlijk contact met mensen die wat extra hulp nodig hebben in het uitvoeren van allerlei dagelijkse handelingen. Dit kunnen ouderen zijn maar ook mensen met een geestelijke of lichamelijke handicap. De mogelijkheden als begeleider zijn dus eigenlijk oneindig! Werken als een begeleider is een geschikt beroep als je graag zorgt voor anderen en je sociaal bent ingesteld.

Waar werkt een Begeleider

Als begeleider kan je werken bij verschillende instellingen en heb je een ruime keuze aan werkplekken. Je kan terecht bij verschillende instellingen van de gezondheidsverzorging zoals; verzorgingshuizen, verpleeghuizen, woonzorgvoorzieningen en psychiatrische instellingen.

Wat maakt het werk van een Begeleider zo leuk?

Als begeleider heb je een breed takenpakket, hierdoor is het werk erg gevarieerd. Door de diversiteit aan werkplekken, kom je te werken met verschillende doelgroepen. Geen dag is hetzelfde, dat zorgt voor voldoende uitdaging in je werk als begeleider. 

De werkwijze van zorgdesQ

Wij focussen ons bij zorgdesQ op het vinden van een baan waar jij jouw passie voor de zorg kan uitdragen. Wij zijn van mening dat je het beste uit jezelf kan halen wanneer je elke dag iets doet wat je leuk vindt. Dat is een win-win situatie voor zowel jou als de werkgever. Bij zorgdesQ begeleiden we je hier graag bij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Dit zeggen onze teamleden


“Mijn avontuur bij zorgdesQ begon in het begin van 2023 toen ik als vestigingsassistent op de backoffice startte om een collega te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Al snel werd duidelijk dat dit niet een tijdelijke functie zou blijven, en inmiddels is het mijn vaste bijbaan naast mijn opleiding geworden. Mijn taken zijn divers en uitdagend, wat ervoor zorgt dat geen enkele dag hetzelfde is. Ik heb veel geleerd over de backoffice-processen binnen de zorgsector en mijn vaardigheden op het gebied van communicatie zijn verbeterd. Ik ben dankbaar voor de flexibiliteit die het mogelijk maakt om mijn werk met mijn studie te combineren.”

Ilse Hock – vestigingsassistent

“In 2021 ben ik gestart bij zorgdesQ om te ondersteunen bij de planning voor de GGD tijdens de coronapandemie. Dat was een hele drukke en soms chaotische tijd maar waar heel veel fijne contacten zijn ontstaan met kandidaten die nog steeds via ons werken. Op het moment dat dit minder druk werd met de GGD-planning heb ik ondersteuning gegeven aan het commerciële team als recruiter.  Ook dat was een hele afwisselende functie waarvan ik nog steeds profijt heb. Inmiddels heb ik mijn plekje gevonden als Planner op de flex Diensten waarbij ik samen met mijn collega Reggy zorg dat de losse diensten planning soepel verloopt. Het contact met de kandidaten en de opdrachtgevers is een belangrijk onderdeel van ons werk. Elke dag is het een uitdaging om de kandidaten zoveel mogelijk in te kunnen zetten op de knelpunten die uitgezet worden door onze opdrachtgevers.”

Marieken Arts – recruiter / planner

“Sinds september 2021 werk ik bij zorgdesQ als recruiter, en vanaf dag één voelde ik me welkom. De sfeer binnen het team is warm en ondersteunend, waardoor ik me meteen thuis voelde. De collega’s zijn niet alleen professioneel en gedreven, maar ook vriendelijk en behulpzaam. De organisatie biedt volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Trainingen en cursussen worden gestimuleerd en gefaciliteerd, waardoor ik mezelf continu kan blijven verbeteren. Wat zorgdesQ echt onderscheidt, is de focus op het welzijn van zowel interne medewerkers als kandidaten. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Kortom, zorgdesQ is een fantastische werkgever waar ik met plezier werk en mezelf kan blijven ontwikkelen.”

Kim Hagen – recruiter

“Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten.”

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. 

Reggy Mulders – recruiter / planner

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details