Thuis voelen op je werkplek


Jij wil dus werken op een plek waar jij je thuis voelt? Dat kan, maar wat betekent thuis voelen op je werkplek precies voor jou? Vertel het ons in een persoonlijk (digitaal) gesprek. Bij zorgdesQ nemen we de tijd om jou beter te leren kennen en luisteren we graag naar wat jij belangrijk vindt!

Het solliciteren zal in deze periode geheel digitaal plaatsvinden. Normaal gesproken maakt één van onze recruiters een afspraak met jou en drink je samen een bak koffie of thee. Nu nemen we eerst telefonisch contact met je op, om vervolgens een digitale intake te plannen. Indien mogelijk via een videogesprek, anders telefonisch. Daarnaast zullen onze opdrachtgevers er alles aan doen dat jij veilig aan het werk kan en worden de richtlijnen van het RIVM gevolgd.

Fluitend naar je werk

‘Onze mensen, onze kracht’ is het motto van zorgdesQ en de basis van ons succes. Jij zorgt en daarom zorgen wij voor jou, zodat jij dagelijks fluitend naar het werk kan. Persoonlijke aandacht en goede begeleiding van jou als professional draagt eraan bij dat je je gehoord en gezien voelt. Dat geeft werken nog meer waarde en daar staan wij voor. We zijn er van overtuigd dat je via zorgdesQ de baan kunt vinden die perfect bij jou past.

Jouw persoonlijke wensen

Ieder mens heeft zo zijn eigen dingen die belangrijk zijn in het leven. Kunnen we het er samen over eens zijn dat een fijne baan daar ook bij hoort? Een baan die jou de ruimte biedt voor een goede privé-werk balans, een team waar jij je onderdeel van voelt of misschien een baan met ontwikkelkansen. Wat het ook is, wij helpen jou graag bij je zoektocht en blijven betrokken ook daarna.

ZorgdesQ, dé intermediair voor de zorg

We staan garant voor leuke afwisselende banen in de zorg. Ben je op zoek naar tijdelijk werk of een vaste baan? Dat kan! Ook ZZP’ers kunnen voor leuke opdrachten bij ons terecht. Wij ontzorgen en adviseren jou graag bij je ondernemerschap. Bekijk onze vacatures hier en volg ons op Facebook en LinkedIn voor de laatste nieuwtjes over onze organisatie.


Schrijf je vrijblijvend bij ons in, dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op!

    Naar welke functie ben jij op zoek?
    Helpende (+)Verzorgende (IG)Verpleegkundige

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details