sQills – Hét kennisevent voor zorgprofessionals


12 oktober 2022 is het eindelijk zover, sQills gaat van start! sQills draait om jouw ontwikkeling. Speciaal voor zorgprofessionals organiseren wij dit kennisevent met allerlei verschillende ontwikkelingsmogelijkheden. Bij zorgdesQ vinden we het namelijk belangrijk dat jij voldoende ontwikkelingskansen krijgt, zowel op werkgebied als op persoonlijk gebied. Het kennisevent staat in het teken van ‘Vitaliteit op de werkvloer’ en er zijn naast toffe workshops daarom ook mogelijkheden om te werken aan een gezondere leefstijl!

Programma

Op basis van de voorkeuren van onze zorgprofessionals, uitgevraagd via een enquête, hebben we een mooi programma samengesteld. Het programma bestaat uit 2 dagdelen, waarin leuke en zinvolle workshops worden gegeven. Welke workshops jij precies kunt volgen vind je op deze pagina. Ook kun je hier vinden wie de inspirerende trainers van deze workshops zijn. Je hebt deze dag ook nog genoeg tijd om rond te lopen op het beursplein (de Campus van VGZ). Er zijn een aantal activiteiten te beleven op de Campus, zoals de Mindfullness VR-experience & de Fitpijler. Natuurlijk zijn onze recruiters ook aanwezig en kun je langskomen bij ‘het speeddate café’ om gezellig bij te kletsen. Er loopt zelfs een masseur rond die jou graag masseert en er zijn ook nog andere toffe stands waar je een kijkje kan nemen. En niet te vergeten: er staat een heerlijke – gezonde – lunch klaar en ook de drankjes worden door ons verzorgd.

De Mindfulness VR-experience

Tijdens de experience krijg je een band om je hoofd, de Muse Headband. De Muse meet hoe ontspannen je bent. Daarnaast zet je een VR-bril op. Je bevindt je in een virtueel bos. De omgeving is interactief en weerspiegelt je hersenactiviteit. Ben je kalm? Dan wordt de omgeving mooier. Dwaal je af? Dan gaat het regenen. Door je zo bewust te ontspannen, leer je binnen een paar minuten de omgeving positief te beïnvloeden.

De Fitpijler met diëtiste

Gezondheid is het belangrijkste wat we hebben. Toch kan gezond leven best lastig zijn. Daarom is het goed om te weten hoe het met jouw gezondheid gesteld is en VGZ helpt je daarbij. Op 12 oktober vind je ‘de Fitpijler’ op de Campus. Bij deze check krijg je in 5 minuten inzicht hoe het is gesteld met o.a. je bloeddruk en krijg je meer informatie over gezonde voeding. Dit onder begeleiding van een diëtiste!

De ontspannende stoelmassage

Ervaar de ultieme oppepper terwijl je in een speciaal ontworpen massagestoel zit. Een stoelmassage is een effectieve manier om  veel  voorkomende klachten als RSI te verminderen, stress te reduceren en doorbloeding van spieren en gewrichten te bevorderen. Daarnaast krijg je advies voor een goede houding en het dynamisch blijven bewegen. Na de massage voel jij je een stuk energieker!

De dagplanning

09:00 – 10:00Aankomst & Rondlopen Beursplein
10:00 – 11:30Workshops & Rondlopen Beursplein
11:30 – 12:30 Rondlopen Beursplein
12:30 – 13:30 Lunch & Rondlopen Beursplein
13:30 – 15:00Workshops & Rondlopen Beursplein
15:00 – 16:00Afsluitend woord & Naborrel

Praktische informatie

Adres

sQills vindt plaats in ‘Het gezondste kantoor van Nederland’, namelijk in het gebouw van VGZ. Het adres hiervan is:

Nieuwe stationsstraat 12, 6811 KS, Arnhem

Parkeren en route

Het hoofdkantoor van VGZ ligt aan Centraal Station Arnhem. We raden je daarom aan om met het openbaar vervoer te komen.

Kom je met de auto? Navigeer dan naar Parkeergarage Centraal: Willemstunnel 1 Arnhem.

Reiskostenvergoeding

Kom je met de trein? Dan wordt je treinkaartje vergoed. Indien je met eigen vervoer komt, ontvang je een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per kilometer.

Certificaten

Bij een aantal workshops die je kunt volgen, ontvang je achteraf online een certificaat. Sommige workshops zijn verdeelt in 2 dagdelen, dus als je daarvoor kiest zul je in totaal één certificaat ontvangen.

Accreditatiepunten

sQills is geaccrediteerd voor 4 punten bij Kwaliteitsregister V&V.

Inschrijven sQills

Via deze link kun jij je inschrijven voor het kennisevent en voor de workshops. De kortingscode is sQills2022. Hiermee betaal je geen €200,-, maar slechts €19,99!