sQills – Hét kennisevent voor zorgprofessionals


12 oktober 2023 is het zover, de tweede editie van sQills! sQills draait om jouw ontwikkeling. Speciaal voor zorgprofessionals organiseren wij dit kennisevent met allerlei verschillende ontwikkelingsmogelijkheden. Bij zorgdesQ vinden we het namelijk belangrijk dat jij voldoende ontwikkelingskansen krijgt, zowel op werkgebied als op persoonlijk gebied. Het kennisevent staat in het teken van ‘Zorg voor jezelf’ en zal plaatsvinden in de prachtige boerderij ’t Dommeltje in Boxtel. Er zullen interessante stands zijn, leuke en informatieve workshops om te volgen en natuurlijk mag een heerlijke ‘boergondische’ lunch niet ontbreken. Daarnaast is er tijd om kennis te maken met de collega’s van zorgdesQ en mogelijkheid om je wensen voor een nieuwe baan of opdracht te bespreken. sQills is geaccrediteerd voor 5 punten bij Kwaliteitsregister V&V.

Tickets & inschrijven workshops

Je bent van harte welkom om een introducé mee te nemen. Neem je iemand mee, dan krijg je korting op het tweede kaartje. De kosten bedragen €17,50 voor één ticket en €25 voor twee tickets. Scoor jouw tickets via onderstaande knop. Let op! Vol = vol.

Programma

Ook dit jaar hebben we weer een mooi programma samengesteld. Het programma bestaat uit 2 dagdelen, waarin leuke en zinvolle workshops worden gegeven. Welke workshops jij precies kunt volgen vind je op deze pagina. Je hebt deze dag ook nog genoeg tijd om rond te lopen op het beursplein. Er zijn verschillende activiteiten te beleven, toffe stands waar je een kijkje kan nemen en niet te vergeten: er staat een heerlijke – bourgondische – lunch klaar en ook de drankjes worden verzorgd.

Meisje de Potter verzorgt tijdens de opening van het programma een gezamenlijke meditatie. Zo begin je heerlijk ontspannen aan de dag en ervaar je wat meditatie met je doet! Bij vitaliteit hoort natuurlijk niet alleen fysiek vitaal, maar ook mentaal. Meditatie is een goede methode om stress te verminderen. 

Reiki

We leven in een samenleving waar alles steeds maar sneller en meer moet zijn. Daardoor lopen we onszelf soms voorbij en verliezen we het contact met ons lichaam en zijn we vooral in ons hoofd aanwezig: er ontstaat een vicieuze cirkel van stress. Reiki is een alternatieve geneeswijze die door middel van handoplegging het lichaam en geest weer in balans brengt. Het is een zachte methode om pijn, stress en angst te verlichten. Reiki werkt kalmerend, ontspannend en helpt je weer met jezelf en je lichaam in contact te komen. Anne-Floor van Meisje de Potter biedt korte Reiki behandelingen aan, zodat je kunt kennismaken met de ontspannende kracht van Reiki. 

Hoofdmassage & Handmassage

Door elke dag ‘zoveel moeten en willen doen in je leven’ gaat je hoofd overuren draaien en kom je maar niet bij je gevoel. Door rust en aandacht voor jezelf te nemen kun je jouw gedachtes even los laten, gaan ontspannen en zakken in je eigen energie. Tijdens sQills biedt Claudia de bezoekers een Indiase hoofdmassage aan van 20 minuten of een handmassage met een leuke inzichtkaart voor je bewustwording als je daar behoefte aan hebt. De Indiase hoofdmassage is een heerlijke massage zittend op de stoel en Claudia behandelt je bovenrug, schouders, nek, armen, handen, hoofd en voorhoofd. De handmassage is een makkelijke en snelle manier om even te ontspannen en te ontstressen. Met drukpunten wordt de doorbloeding beter en Claudia neemt ook de onderarm mee. Ze werkt met een heerlijke handcrème met een olie van Doterra. – Ik ga je zien, liefs Claudia Hermsen van www.ikinnerlijkekracht.nl

claudiasqills

Koeien knuffelen

Tijdens sQills valt er op boerderij ’t Dommeltje veel te beleven. Ben je op zoek naar een moment van ontspanning? Dan is er niets beter dan te genieten van deze buitengewone activiteit: koeien knuffelen. Koeien staan bekend om hun kalmerende en vriendelijke karakter.

De Fitpijler met diëtiste

Gezondheid is het belangrijkste wat we hebben. Toch kan gezond leven best lastig zijn. Daarom is het goed om te weten hoe het met jouw gezondheid gesteld is en VGZ helpt je daarbij. Op 12 oktober vind je ‘de Fitpijler’ op het beursplein. Bij deze check krijg je in 5 minuten inzicht hoe het is gesteld met o.a. je bloeddruk en krijg je meer informatie over gezonde voeding. Dit onder begeleiding van een diëtiste!

De dagplanning

09:00 – 09:30Aankomst
09:30 – 10:00Plenaire opening + groepsmeditatie
10:00 – 11:00Eerste workshop ronde – ochtend
11:00 – 12:00Tweede workshop ronde – ochtend
12:15 – 13:00Lunch
13:15 – 14:15Eerste workshop ronde – middag
14:15 – 15:15 Tweede workshop ronde – middag
15:15 – 17:00 Afsluitend woord & Naborrel

Praktische informatie

Adres

sQills vindt plaats in boerderij ’t Dommeltje in Boxtel. Het adres hiervan is:

Hoogmunsel 9a
5283 VT Boxtel

Parkeren en route

Boerderij ’t Dommeltje is met het openbaar vervoer lastig te bereiken. We raden je daarom aan met de auto te komen. Er is voldoende ruimte om te parkeren.

Reiskostenvergoeding

Indien je met eigen vervoer komt, ontvang je een reiskostenvergoeding van 0,21 cent per kilometer. Kom je met het ov? Dan wordt je trein- of buskaartje vergoed.

Certificaten

Bij een aantal workshops die je kunt volgen, ontvang je achteraf online een certificaat.

Inschrijven sQills

Via deze link kun jij je tickets kopen voor sQills. De kosten bedragen €17,50 voor één ticket en €25 voor twee tickets.

Accreditatiepunten

sQills is geaccrediteerd voor 5 punten bij Kwaliteitsregister V&V.

*Je geeft bij het deelnemen aan sQills toestemming om de op de terrein gemaakte foto’s/video’s te gebruiken voor publicatiedoeleinden. 

Aftermovie sQills 2022

Referenties


Superdag gehad, zeer interessante workshops en goed georganiseerd. Hoe leuk is het om iedereen weer even te zien, toppers!

Jolanda – 12 oktober 2022

Ik heb een mooie sQills dag gehad. Dag vol leuke nieuwe indrukken en verfrissende gesprekken! Zeer betrokken medewerkers die echt met je meedenken en meebewegen. Keep up this good work!

Mathilde – 12 oktober 2022

12 oktober 2022 het kennisevent van zorgdesQ meegemaakt in Arnhem. Een goed georganiseerde dag met mooie thema’s waar ik mij van te voren voor moest aanmelden. Gekozen voor AED en beademen. Een topinvulling door docente Ilse van zorgopleidingen uit Groningen!

Lucia – 12 oktober 2022