Onze samenwerkingspartners

ZorgdesQ heeft voor de algemene backoffice, uitzendadministratie, contractbeheer en facturatie gekozen voor een samenwerking met Pay for People B.V. Door onze backoffice uit te besteden aan Pay for People B.V. en hen als mede contractpartij op te voeren, voldoet ZorgdesQ volledig aan alle normeringen volgens de juiste, meest recente flexwetgeving.


ZorgdesQ werkt samen met Yellow Yard en maakt gebruik van de expertise geleverd door middel van het frontoffice systeem. Hiermee wordt dagelijks gewerkt en ZorgdesQ fungeert als lokale reselling partner voor Yellow Yard.


Ook via onze partner Zorgscholing, gevestigd in Oss, leiden wij onze mensen vakbekwaam op voor de handelingen die zij dienen te verrichten. Zo kunnen onze zorginstellingen vertrouwen hebben in onze hoogwaardig geschoolde zorgprofessionals


Medewerkers in de zorg dienen gecertificeerd te zijn om gespecialiseerde handelingen te verrichten bij cliënten. Goed Zorgen uit Tiel is een van onze partners als het gaat om het opleiden en certificeren van onze zorgprofessionals.


Apostle en zorgdesQ zijn partners op het gebied van marketing & sales, recruitment en employee satisfaction via Social Media. Apostle is onder andere gespecialiseerd in het voeren van gerichte campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.

ZorgdesQ werkt met samen met Apostle om de gerichte social media campagnes op te zetten en e-recruitment te verbeteren. Niet alleen voor eigen gebruik maak ook voor de klanten van zorgdesQ.