Over ons


ZorgdesQ is actief in de arbeidsbemiddeling in de zorgsector. In onze organisatie werken mensen die aandacht hebben voor mensen, hun belangen en hiervoor opkomen. We zetten ons in om zoveel mogelijk mensen met passie en plezier naar het werk te laten gaan, want zowel werknemer als werkgever heeft baat bij de juiste match. Het belangrijkste bezit van een organisatie zijn immers niet de mensen, maar de juiste mensen. En mensen die met passie en trots naar het werk toe gaan presteren beter en daar groeien we allemaal van. Tegelijkertijd kijken we eerlijk en open naar hoe we alle belangen kunnen verwezenlijken. 

Werkgebied

ZorgdesQ is actief in de hele regio Noord-Brabant, Gelderland en Limburg.

NBBU-Lid

ZorgdesQ in aangesloten bij de NBBU en wij hanteren dus de NBBU-cao. Wanneer jij als uitzend- of detacheringskracht via ons gaat werken zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten. De cao kun je hieronder downloaden.

CAO voor uitzendkrachten vanaf januari 2023

Vrijblijvende afspraak inplannen? Wij gaan graag met je in gesprek!

  Missie en visie


  ‘ZorgdesQ laat je groeien’ is ons motto. Dat betekent dat wij naast het maken van de juiste match en het verbinden van zorgprofessionals aan zorgorganisaties, het als onze missie zien om ervoor te zorgen dat onze flexkrachten met plezier en passie aan het werk zijn. 

  Dit doen we door aandacht te hebben voor ieders behoeften en belangen want ‘alles wat je aandacht geeft groeit’. We vinden het belangrijk om niet alleen verbinding te maken tussen vraag en aanbod, maar zelf ook in verbinding te staan met al onze relaties. Persoonlijk contact, transparantie, betrokken zijn en ‘doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’ zit in ons DNA en zijn uitgangspunten die daarbij niet mogen ontbreken. Tevreden opdrachtgevers en kandidaten, waarbij relaties gericht zijn op de lange termijn, daar doen wij het voor.

  Onze visie is om met adequate begeleiding en persoonlijke aandacht ‘altijd’ de perfecte match te maken tussen een kandidaat en opdrachtgever, waarin wij een essentiële bijdrage leveren aan de oplossing van personeelstekorten in de zorg op landelijke schaal.

  Onze kernwaarden die dit ondersteunen zijn:

  • Betrokkenheid
  • Openheid
  • Persoonlijke ontwikkeling
  • Gezamenlijk belang

  Kunnen wij je helpen?

  Neem contact op

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details