Over ons


Voor wie is zorgdesQ?

ZorgdesQ is actief in de arbeidsbemiddeling in de zorgsector. Of het nu gaat om een langdurige opdracht, een vaste baan of flexibele inzet, bij ons ben je aan het juiste adres. Bij alles wat we doen is het uitgangspunt om organisaties en de mensen met wie we samen werken te laten groeien. Dit doen we door aandacht te hebben voor elkaar en voor elkaars behoeften en belangen want ‘alles wat je aandacht geeft groeit’. En wie weet hoe groot je wordt.

In verbinding staan

We vinden het belangrijk om niet alleen verbinding te maken tussen vraag en aanbod maar zelf ook in verbinding te staan met al onze relaties. Persoonlijk contact, transparantie, betrokken zijn en ‘doen wat we zeggen en zeggen wat we doen’ zit in ons DNA en zijn uitgangspunten die daarbij niet mogen ontbreken. Ons betrokken team staat altijd voor je klaar. Op zoek naar een baan in de zorg? Bekijk de openstaande vacatures.

Werkgebied

Tevreden opdrachtgevers en kandidaten, waarbij relaties gericht zijn op de lange termijn, daar doen wij het voor. ZorgdesQ is actief in de hele regio Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland en Overijssel.

NBBU-Lid

ZorgdesQ in aangesloten bij de NBBU en wij hanteren dus de NBBU-cao. Wanneer jij als uitzend- of detacheringskracht via ons gaat werken zijn er een aantal dingen die belangrijk zijn om te weten. De cao kun je hieronder downloaden.

CAO voor uitzendkrachten vanaf 1 januari 2022

Vrijblijvende afspraak inplannen? Wij gaan graag met je in gesprek!

  Missie en visie


  We zetten ons in om zoveel mogelijk mensen met passie en plezier naar het werk te laten gaan want zowel werknemer als werkgever heeft baat bij de perfecte match. Het belangrijkste bezit van een organisatie zijn immers niet de mensen, maar de juiste mensen. En mensen die met passie en trots naar het werk toe gaan presteren beter en daar groeien we allemaal van. Daarnaast spannen wij ons ook in voor een inclusieve arbeidsmarkt, waarin ieder die kan mee mag doen. We zetten daarom in op persoonlijke betrokkenheid, goede begeleiding en scholing.

  In onze organisatie werken mensen die aandacht hebben voor mensen, hun belangen en hiervoor opkomen. We staan dus voor aandacht en eerlijk en open kijken naar hoe we alle belangen kunnen verwezenlijken. Deze gebalanceerde kijk op ‘zaken’ doen met mensen ervaar je doordat we aandacht voor de persoon achter de professional en een vertrouwde omgeving bieden zonder dubbele agenda.

  Onze kernwaarden die dit ondersteunen zijn:

  • Passie en plezier
  • Gezamenlijk belang
  • Ontwikkeling en groei
  • Onze mensen, onze kracht
  • Eerlijk, open en gedreven
  • Creativiteit en innovatie
  • Inlevingsvermogen
  • Nieuwsgierigheid
  • Integriteit

  Kunnen wij je helpen?

  Neem contact op