Werken als ZZP in de zorg


Ben jij een ZZP’er in de zorg of zou je als ZZP’er aan de slag willen gaan? Dan ben je bij zorgdesQ aan het juiste adres! Dagelijks bemiddelen wij zelfstandige zorgprofessionals en helpen we hen om de opdracht te vinden die echt bij hen past. We begrijpen als geen ander dat je graag flexibel bent in jouw werk in de zorg. Jij weet het beste wat bij jouw leven past: veel vrijheid door met losse opdrachten te werken of juist de zekerheid van langlopende opdrachten. Ben je graag op pad of werk je het liefst alleen in de buurt? Dit zijn onder andere factoren die je zelf kunt bepalen door als ZZP’er in de zorg te werken.

Wij kunnen jou het beste matchen door jou beter te leren kennen. Daarom plannen we een kennismakingsgesprek met je in, zodat we vervolgens op zoek kunnen naar een opdracht en opdrachtgever die aansluiten bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.

Voordelen van werken als ZZP’er in de zorg

Als ZZP’er ben je een aanvulling op het zorgpersoneel binnen een organisatie. Je beschikt over veel expertise en je zorgt voor een frisse blik op de huidige werkzaamheden en processen. Je kunt werken in verschillende vakgebieden in de zorg, zoals de verpleging, thuiszorg, het ziekenhuis, de gehandicaptenzorg of de geestelijke gezondheidszorg. Voordelen van werken als ZZP’er in de zorg zijn:

Waar moet je op letten als ZZP’er in de zorg?

Als zorg ZZP’er is het belangrijk dat je aan alle noodzakelijke criteria voldoet. Denk hierbij aan:

Als ZZP’er bij zorgdesQ maak je gebruik van een factoring constructie, waarmee je jouw uren en facturatie kunt verwerken. De urenverwerking en de factuur worden op de juiste wijze conform alle wettelijke eisen verstuurd.

ZorgdesQ: hét bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg

Als bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorgsector begrijpen we heel goed dat het vinden van de juiste match tussen ZZP’er en organisatie van groot belang is. Wij geloven hierbij in een persoonlijke aanpak om te kijken of er een daadwerkelijke match is.

Bij zorgdesQ ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak en een goede match tussen opdrachtgever en ZZP’er. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de zorgsector kunnen wij snel en efficiënt aan de slag. Kies daarom voor zorgdesQ als bemiddelingsbureau!

ZorgdesQ staat voor:

Kennismaken?
Ben jij op zoek naar een leuke opdracht? Bekijk dan hier onze vacatures of schrijf je alvast in via onze website. We gaan graag met jou op zoek naar de juiste match!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details