Flexibel werken in de zorg


Flexibel werken in de zorg biedt tal van voordelen voor zorgprofessionals die op zoek zijn naar een betere balans tussen werk en privé. Of je nu net begint in de zorgsector of al jaren ervaring hebt, flexibel werken kan je helpen om je carrière op je eigen voorwaarden vorm te geven. Ontdek de verschillende mogelijkheden van flexibel werken in de zorg en kom erachter hoe jij hiervan kunt profiteren.

Flexen in de zorg: wat zijn de mogelijkheden?

Als je kiest voor flexen in de zorg, heb je de vrijheid om je eigen werktijden en locaties te bepalen. Je komt terecht in een flexpool met zorgmedewerkers die op afroep beschikbaar zijn. Dit betekent dat je kunt werken waar- en wanneer het jou uitkomt, zonder gebonden te zijn aan een vast rooster. 

Op deze manier ontdek je welke werkomgeving het beste bij jou past, door bij de vele verschillende zorginstellingen waar we mee samenwerken aan de slag te gaan. 

Ben je er nog niet helemaal over uit of het werken in de zorg iets voor jou is? Ook dan is het werken als flexer in de zorg een goede keuze. Door als flexer aan de slag te gaan, is het mogelijk om met meerdere parttime banen aan de slag te gaan. Zo creëer je een variërend en uitdagend werkschema dat perfect aansluit bij jouw werk-privébalans.  

De voordelen als flexwerker in de zorg

Flex werken in de zorg biedt niet alleen voordelen op het gebied van werktijden en locaties, maar ook op vlakken zoals:

Door te kiezen voor flexibel werken, kun je je carrière in de zorg zo vormgeven dat deze het beste bij jou past.

Hoe word je een flexwerker in de zorg?

Wil je aan de slag als flexwerker in de zorg? Wij helpen je graag!

  1. Oriënteer je op de mogelijkheden: Verdiep je in de verschillende vormen van flex werken in de zorg en bepaal welke het beste bij jou past.
  2. Schrijf je in bij zorgdesQ: Zo kom je terecht in onze flexpool en gaan we samen met jou op zoek naar de best passende flexibele opdrachten.
  3. Stel je beschikbaarheid vast: Bepaal wanneer en waar je wilt werken en geef dit aan ons door. Zo kunnen we snel een passende opdracht bij jou plaatsen. 
  4. Start met werken: Zodra je beschikbaarheid is doorgegeven, kun je aan de slag als flexwerker in de zorg.

Zo start je snel en eenvoudig met flexibel werken in de zorg.

Ontdek de mogelijkheden bij zorgdesQ

Bij zorgdesQ onderscheiden we ons door onze persoonlijke benadering en uitgebreide netwerk in de zorgsector. Als flexmedewerker in de zorg profiteer je van onze jarenlange ervaring en expertise, waardoor je altijd verzekerd bent van passende opdrachten die aansluiten bij jouw wensen en vaardigheden. 

Daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden voor professionele ontwikkeling. Zo ben je niet alleen aan het werk, maar groei je ook in je carrière. Kies voor zorgdesQ en ervaar de voordelen van een betrouwbare en betrokken partner in flexibel werken in de zorg.

Ben jij klaar om als flexer in de zorg te gaan werken?

Ben je klaar om de voordelen van flexibel werken in de zorg te ervaren? Bij zorgdesQ helpen we je graag op weg. Schrijf je in en ontdek de vele mogelijkheden die flexibel werken in de zorg te bieden heeft. Onze ervaren consultants staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elke stap van je flexibele carrière in de zorg.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details