Kandidaten


ZorgdesQ staat garant voor leuke afwisselende banen in de zorg. Ben je op zoek naar tijdelijk werk als uitzendkracht, werken via detachering of een vaste baan? Of zoek je opdrachten als ZZP’er of als (interim)-manager? Wij hebben of zoeken de leukste opdrachten en vacatures voor jou, toegespitst op je persoonlijke wensen, competenties en behoeften.

ZorgdesQ heeft één duidelijke missie: Zorgen dat je dagelijks fluitend naar het werk gaat. We zijn er namelijk van overtuigd dat er voor iedereen een baan is die plezier, uitdaging en ontwikkelingskansen biedt. Een baan die perfect aansluit bij je wensen, mogelijkheden en ambities. Het is onze uitdaging om talentvolle en ambitieuze mensen te begeleiden naar de ideale (interim) baan. Je kunt je hier inschrijven of bekijk hier onze zorg vacatures.

Wat maakt het werken met zorgdesQ zo leuk en aantrekkelijk voor jou? Bij ons sta jij als persoon centraal want jij hoort bij ons team en we zijn er altijd voor je! Dat merk je door het persoonlijke contact en oprechte interesse in wie jij bent en wat jou bezig houdt. Daarnaast geven we elkaar de ruimte om elkaar en elkaars belangen te begrijpen, deze ruimte ontstaat door tijd en aandacht. We zijn een club die blij wordt als we jou je mogelijkheden zien benutten. Als jij groeit.

Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, flexibel werken of een tijdelijke opdracht en of je nu als ZZP’er wil werken of in (flexibele) loondienst, wij helpen je graag verder. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we met je meedenken, begeleiding en (bij)scholing bieden als je dat nodig hebt.

Onze werkwijze in 9 stappen


Kennismakingsgesprek

Vervolgens plannen we een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jou toe als dat handiger is.

Inschrijving

Na jouw goedkeuring word je bij ons ingeschreven* en gaat jouw vaste contactpersoon met jouw wensen aan de slag. Je wordt met je CV, beschikbaarheid en wensen voorgesteld bij onze opdrachtgevers. Dit alles gebeurt in goed overleg.

Gesprek bij de opdrachtgever

In geval van een lange opdracht bij een opdrachtgever of bij bijvoorbeeld direct een vast dienst verband: Er wordt, naar wens, één of meerdere kennismakingsgesprekken georganiseerd bij de opdrachtgevers (dit zijn de zorginstellingen waar we mee samenwerken). Als je het fijn vindt gaan we graag met je mee tijdens deze kennismakingsgesprekken. Je kunt ook flexibel werken bijvoorbeeld door het invullen van losse diensten. Je wordt dan opgenomen in onze flexpool. In dat geval word je kort cyclisch ingezet bij één of meerdere opdrachtgevers.

Afspraken maken

Wanneer het een match is tussen jou en de zorginstelling maken we goede afspraken over bijvoorbeeld; je uurloon/tarief, het aantal uur dat je in de week gaat werken, het type dienstverband of werken op basis van ZZP, de planning etc. etc.

Overeenkomst

Alle afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst en/of opdrachtbrief met alle partijen.

Voortgang bespreken

Als je via ons aan het werk bent, blijven we natuurlijk bij jou en bij jouw werk betrokken. Je vaste contactpersoon zal regelmatig contact met je opnemen om te vragen hoe het met je gaat en hoe het op het werk gaat. Dit gebeurt zowel telefonisch of door het maken van een persoonlijke afspraak met bijvoorbeeld een lekkere bak koffie of thee erbij.

Evaluatie

Een paar keer per jaar zullen we samen met jou en eventueel de opdrachtgever(s) waar je werkt evalueren hoe het gaat. Maar als je eerder ergens tegenaan loopt, bijvoorbeeld als je behoefte hebt aan (bij)scholing of je hebt vragen over het werk dan kun je altijd bij ons terecht.

Uren en betaling

Via je persoonlijke portaal voer je gemakkelijk alle gewerkte uren in. Wij verlonen wekelijks voor uitzend- en detacheringskrachten. Voor ZZP’ers bieden wij een heldere factoringoplossing met keuze aan jou voor een betalingstermijn van 14 of 30 dagen.

Sollicitatieformulier

Meld je aan via ons sollicitatieformulier op de website of beter nog neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085-273 22 50.

*De screening die we doen voor jouw inschrijving is afhankelijk van jouw functie en soms specifieke richtlijnen van de desbetreffende zorginstelling. We zullen deze duidelijk met je bespreken voordat we de screening in gang zetten. Mocht je nog vragen hebben of aanvullingen wensen over onze werkwijze of andere zaken neem dan gerust contact met ons op.

Vacatures


Verpleegkundige 4, PG en Somatiek, regio Nijmegen

Wil jij een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de zorg? Met jouw deskundigheid en bevlogenheid onderscheid jij je van andere zorgverleners. Ga per direct aan de slag in deze flexibele organisatie en maak jouw ambities waar! Bekijk snel de vacature voor meer informatie.

Bekijk vacature

Verzorgende 3IG, juni t/m september, omg. Uden

Wil jij je als verzorgende IG verder ontwikkelen in de periode juni t/m september? Je bouwt een interessante relatie op met onze opdrachtgever. Het elke dag zo fijn mogelijk maken voor cliënten, dat is waar de organisatie voor staat. Wij zullen je ondersteunen en begeleiden waar nodig is. Daarna kijken we verder naar andere mogelijkheden binnen zorgdesQ. Benieuwd? Bekijk de vacature. 

Bekijk vacature

Verzorgende IG, PG en Somatiek, omgeving Veluwe

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als detacheringskracht? Of wil je direct in dienst treden bij een zorginstelling? Ga als Verzorgende IG aan de slag en krijg een persoonlijk opleidingsbudget! Passen de kernwaarden ondernemend en van betekenis zijn bij jou? Dan is deze opdrachtgever iets voor jou. De uren die jij gaat werken zijn in overleg (16-32 uur)! Interesse? Lees snel verder!

Bekijk vacature

Verzorgende 3IG/Verpleegkundige, intramuraal, PG, regio Noord-Limburg

Wil jij aan de slag als verzorgende IG of verpleegkundige in een snelgroeiende organisatie? Je hebt genoeg kansen om je verder te ontwikkelen door middel van opleidingen en cursussen op maat. Je werkt samen met een enthousiast, informeel en talentvol team. Daarnaast krijg je een passend salaris conform cao VVT. Interesse? Bekijk snel de vacature.

Bekijk vacature

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op