Kandidaten


ZorgdesQ staat garant voor leuke afwisselende banen in de zorg. Ben je op zoek naar tijdelijk werk als uitzendkracht, werken via detachering of een vaste baan? Of zoek je opdrachten als ZZP’er of als (interim)-manager? Wij hebben of zoeken de leukste opdrachten en vacatures voor jou, toegespitst op je persoonlijke wensen, competenties en behoeften.

ZorgdesQ heeft één duidelijke missie: Zorgen dat je dagelijks fluitend naar het werk gaat. We zijn er namelijk van overtuigd dat er voor iedereen een baan is die plezier, uitdaging en ontwikkelingskansen biedt. Een baan die perfect aansluit bij je wensen, mogelijkheden en ambities. Het is onze uitdaging om talentvolle en ambitieuze mensen te begeleiden naar de ideale (interim) baan. Je kunt je hier inschrijven of bekijk hier onze zorg vacatures.

Wat maakt het werken met zorgdesQ zo leuk en aantrekkelijk voor jou? Bij ons sta jij als persoon centraal want jij hoort bij ons team en we zijn er altijd voor je! Dat merk je door het persoonlijke contact en oprechte interesse in wie jij bent en wat jou bezig houdt. Daarnaast geven we elkaar de ruimte om elkaar en elkaars belangen te begrijpen, deze ruimte ontstaat door tijd en aandacht. We zijn een club die blij wordt als we jou je mogelijkheden zien benutten. Als jij groeit.

Of je nu op zoek bent naar een vaste baan, flexibel werken of een tijdelijke opdracht en of je nu als ZZP’er wil werken of in (flexibele) loondienst, wij helpen je graag verder. Daarnaast mag je van ons verwachten dat we met je meedenken, begeleiding en (bij)scholing bieden als je dat nodig hebt.

Onze werkwijze in 9 stappen


Kennismakingsgesprek

Vervolgens plannen we een afspraak in voor een kennismakingsgesprek. Dit kan bij ons op kantoor, maar we komen ook graag naar jou toe als dat handiger is.

Inschrijving

Na jouw goedkeuring word je bij ons ingeschreven* en gaat jouw vaste contactpersoon met jouw wensen aan de slag. Je wordt met je CV, beschikbaarheid en wensen voorgesteld bij onze opdrachtgevers. Dit alles gebeurt in goed overleg.

Gesprek bij de opdrachtgever

In geval van een lange opdracht bij een opdrachtgever of bij bijvoorbeeld direct een vast dienst verband: Er wordt, naar wens, één of meerdere kennismakingsgesprekken georganiseerd bij de opdrachtgevers (dit zijn de zorginstellingen waar we mee samenwerken). Als je het fijn vindt gaan we graag met je mee tijdens deze kennismakingsgesprekken. Je kunt ook flexibel werken bijvoorbeeld door het invullen van losse diensten. Je wordt dan opgenomen in onze flexpool. In dat geval word je kort cyclisch ingezet bij één of meerdere opdrachtgevers.

Afspraken maken

Wanneer het een match is tussen jou en de zorginstelling maken we goede afspraken over bijvoorbeeld; je uurloon/tarief, het aantal uur dat je in de week gaat werken, het type dienstverband of werken op basis van ZZP, de planning etc. etc.

Overeenkomst

Alle afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst en/of opdrachtbrief met alle partijen.

Voortgang bespreken

Als je via ons aan het werk bent, blijven we natuurlijk bij jou en bij jouw werk betrokken. Je vaste contactpersoon zal regelmatig contact met je opnemen om te vragen hoe het met je gaat en hoe het op het werk gaat. Dit gebeurt zowel telefonisch of door het maken van een persoonlijke afspraak met bijvoorbeeld een lekkere bak koffie of thee erbij.

Evaluatie

Een paar keer per jaar zullen we samen met jou en eventueel de opdrachtgever(s) waar je werkt evalueren hoe het gaat. Maar als je eerder ergens tegenaan loopt, bijvoorbeeld als je behoefte hebt aan (bij)scholing of je hebt vragen over het werk dan kun je altijd bij ons terecht.

Uren en betaling

Via je persoonlijke portaal voer je gemakkelijk alle gewerkte uren in. Wij verlonen wekelijks voor uitzend- en detacheringskrachten. Voor ZZP’ers bieden wij een heldere factoringoplossing met keuze aan jou voor een betalingstermijn van 14 of 30 dagen.

Sollicitatieformulier

Meld je aan via ons sollicitatieformulier op de website of beter nog neem telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 085-273 22 50.

*De screening die we doen voor jouw inschrijving is afhankelijk van jouw functie en soms specifieke richtlijnen van de desbetreffende zorginstelling. We zullen deze duidelijk met je bespreken voordat we de screening in gang zetten. Mocht je nog vragen hebben of aanvullingen wensen over onze werkwijze of andere zaken neem dan gerust contact met ons op.

Vacatures


Verzorgende IG, somatische afdeling, omg. Eindhoven

Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar iemand die wil werken in een zelfstandig en leuk team! Jij bepaalt je uren en de dagen zijn bespreekbaar. Het gaat om een somatische afdeling, waar jij invloed hebt op de zorg en de organisatie daar omheen. Voor meer informatie; lees snel verder!

Bekijk vacature

Verzorgende IG, Intramuraal PG, nov t/m jan, omg. Eindhoven

Wil jij werken in een leuk team en je eigen uren bepalen? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG voor verschillende diensten. Jij en je collega's dragen samen zorg voor dementerende cliënten op 3 verschillende afdelingen. Ben jij op korte termijn inzetbaar? Lees dan snel verder! 

Bekijk vacature

Verzorgende IG, Intramuraal, omg. Zevenaar

Ben jij per direct beschikbaar en wil je aan de slag als woonbegeleider? Als verzorgende IG kom je te werken op een locatie met veen gevarieerde groep cliënten: PG en somatiek. Jij kan de cliënten de ondersteuning bieden die ze nodig hebben. Deze periode opdracht gaat per direct in tot en met eind januari. Daarna kijken we samen verder naar jouw wensen en belangen. Interesse? Lees snel verder. 

Bekijk vacature

Verpleegkundige/Verzorgende IG, thuiszorg, omg. Eindhoven

Onze opdrachtgever geeft je de kans om unieke werkervaring op te doen in een veelzijdige functie. Je krijgt verantwoordelijkheid en vrijheid en werkt samen met je team, cliënten, hun netwerk en andere disciplines. Je hebt invloed op de zorg en de organisatie daar omheen. Je begint half november, uren zijn in overleg. Bekijk snel de vacature voor meer informatie. 

Bekijk vacature

Verzorgende 3IG (t/m november), PG of somatiek, omg. Arnhem

Wil jij per direct beginnen als verzorgende 3IG? In overleg ga jij ongeveer 24 tot 28 uur per week aan de slag, waarbij je dag- en avonddiensten gaat draaien. Deze periode opdracht gaat per direct in tot en met eind november. Daarna kijken we samen verder naar jouw wensen en belangen. Lees snel de gehele vacature voor meer informatie!

Bekijk vacature

Woonbegeleider verzorgende 3IG/verpleegkundige niveau 4, omg. Arnhem

Wil jij graag als woonbegeleider aan de slag? Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste zorgprofessional voor een opdracht die per direct ingaat t/m eind december, met kans op verlenging. Je gaat dag- en avonddiensten draaien in een afwisselende werkomgeving. Daarnaast werk je gemiddeld 24 uur per week, waarbij jij je voorkeur kan aangeven. Bekijk snel de gehele vacature. 

Bekijk vacature

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op