Vacatures GGZ


Bekijk hier onze actuele openstaande vacatures in de GGZ. Zit er momenteel niks bij wat helemaal aansluit bij jouw wensen? Schrijf je dan bij ons in en we nemen contact op!

Senior begeleider GGZ, uren in overleg, omgeving Den Haag

Wil jij een cruciale rol spelen in het ondersteunen van cliënten bij het bereiken van hun persoonlijke doelen? Ga dan aan de slag als senior begeleider GGZ bij onze opdrachtgever in Den Haag! Onze opdrachtgever helpt mensen die door een psychiatrische kwetsbaarheid, soms gecombineerd met verslaving, ondersteuning nodig hebben in het dagelijkse leven.

Bekijk vacature

Begeleider GGZ, uren in overleg, omgeving Den Haag

Wil jij iets betekenen in het leven van cliënten? Dan ben je bij onze opdrachtgever in Den Haag aan het juiste adres! Als begeleider GGZ stimuleer jij cliënten om te werken aan persoonlijke doelen. Door jouw begeleiding help je iemand zelfstandig te kunnen wonen. En dat is maatwerk voor iedere cliënt.

Bekijk vacature

Begeleider Zorgboerderij, 32 uur per week, omgeving Druten

Wil jij werken in een hecht team waarin je kan zijn wie je bent en waar ruimte is voor eenieders identiteit en voorkeuren? Binnen de woonzorgboerderij heerst er een gezellige sfeer. Je gaat aan de slag met cliënten met een forensische achtergrond. Agressie komt over het algemeen weinig voor, maar wanneer dit wel voorkomt moet je er mee om kunnen gaan. Zie jij altijd snel wat er moet gebeuren en handel je proactief? Bekijk dan de vacature. 

Bekijk vacature

Verzorgende IG, 24-32 uur per week, omgeving Vught

Wil jij werken als verzorgende IG in een dynamisch team met veel verschillende disciplines zoals psychiaters, huisartsen, psychologen, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten en diëtisten? Ga dan voor een periode van minimaal 6 maanden aan de slag bij onze opdrachtgever in Vught. Onze opdrachtgever is de oudste GGZ-instelling van Nederland. 

Bekijk vacature

Verpleegkundige, 24-32 uur per week, omgeving Vught

Wil jij werken als verpleegkundige 4/5 in een dynamisch team met veel verschillende disciplines zoals psychiaters, huisartsen, psychologen, verpleegkundig specialisten, fysiotherapeuten en diëtisten? Ga dan voor een periode van minimaal 6 maanden aan de slag bij onze opdrachtgever in Vught. Onze opdrachtgever is de oudste GGZ-instelling van Nederland.

Bekijk vacature

Ben je op zoek naar een passende functie in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) in de omgeving van Noord-Brabant, Zuid-Holland, Gelderland of Noord-Limburg? Bij ZorgdesQ hebben we diverse GGZ vacatures voor verschillende functies beschikbaar. We vinden het erg belangrijk dat een baan 100% bij jou past en waar je met veel energie naartoe gaat. We koppelen je graag aan de juiste werkgever. Bekijk hierboven alle openstaande GGZ-vacatures.

Geestelijke gezondheidszorg vacatures

Een baan in de geestelijke gezondheidszorg kan heel uitdagend zijn omdat ze vaak van psychische aard zijn. Voor jou als GGZ-professional is dat natuurlijk geen probleem. Jij kijkt naar de mens achter de psychische aandoening en stemt daar de juiste zorg op af. Jij speelt een erg belangrijke rol in de gezondheid van een persoon.

 Er zijn in de geestelijke gezondheidszorg verschillende mogelijkheden voor verpleegkundigen, artsen en psychologen.

 Wij vinden het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, en zorgen daarom indien nodig voor (bij)scholing. Daarnaast moet een baan in de geestelijke gezondheidszorg echt bij je passen. We doen daarom ook alles om jou aan de ideale baan te koppelen.

Werken in de geestelijke gezondheidszorg met de werkwijze van zorgdesQ

Wij focussen ons op het vinden van een baan waar jij jouw passie kan uitdragen en een goede werk-privé balans hebt. Wij willen dat jij het beste uit jezelf kunt halen, een win-win situatie voor jou en je werkgever. Wij begeleiden je hier graag bij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Zit jouw ideale GGZ vacature er niet bij?

Zit er momenteel niet de juiste vacature online die bij jouw wensen aansluit? Schrijf je dan in voor onze job alert en we nemen contact met je op zodra we een functie hebben die helemaal bij jou past. 

 

Wil jij graag meer informatie over de meest voorkomende vacatures in de geestelijke gezondheidszorg? Wij vertellen je er alles over.

Vacature begeleider GGZ

Als begeleider GGZ ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van mensen met psychische problemen. Voor deze mensen kan het lastig zijn om in de maatschappij een normaal leven op te bouwen. Jij zorgt ervoor dat ze goed kunnen functioneren bij gecompliceerde situaties.

Vacature ambulante begeleiding GGZ

In de functie ambulante begeleiding GGZ begeleid je mensen met psychische klachten of een verslaving aan de hand van therapie. Deze therapie bestaat uit een aantal korte behandelsessies die je 1 op 1 uitvoert met de patiënt.

Vacature POH-GGZ

POH-GGZ staat voor Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg. In deze functie werk je binnen een huisartsenpraktijk. Deze specialisatie wordt ook wel praktijkondersteuner GGZ genoemd. Maar wat doet een POH-GGZ of praktijkondersteuner GGZ? Je begeleidt mensen bij psychische klachten. Wanneer mensen bijvoorbeeld stress ervaren, piekeren of zich somber voelen, kunnen ze bij jou terecht. Je bespreekt klachten met de cliënt en praat over hoe de klachten zijn ontstaan om tot een oplossing voor de klachten te komen.

Vacature GGZ psycholoog

Als GGZ psycholoog behandel je patiënten met psychische stoornissen. Je mag zelfstandig patiënten behandelen en een diagnose vaststellen. Je voert een intakegesprek en stelt een behandelplan op voor de cliënt aan de hand van meerdere gesprekken.

Vacature verpleegkundig specialist GGZ

Verpleegkundige specialisten in de GGZ behandelen en begeleiden cliënten met psychische aandoeningen en gedragsstoornissen.

Dit zeggen onze teamleden


“Mijn avontuur bij zorgdesQ begon in het begin van 2023 toen ik als vestigingsassistent op de backoffice startte om een collega te vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof. Al snel werd duidelijk dat dit niet een tijdelijke functie zou blijven, en inmiddels is het mijn vaste bijbaan naast mijn opleiding geworden. Mijn taken zijn divers en uitdagend, wat ervoor zorgt dat geen enkele dag hetzelfde is. Ik heb veel geleerd over de backoffice-processen binnen de zorgsector en mijn vaardigheden op het gebied van communicatie zijn verbeterd. Ik ben dankbaar voor de flexibiliteit die het mogelijk maakt om mijn werk met mijn studie te combineren.”

Ilse Hock – vestigingsassistent

“In 2021 ben ik gestart bij zorgdesQ om te ondersteunen bij de planning voor de GGD tijdens de coronapandemie. Dat was een hele drukke en soms chaotische tijd maar waar heel veel fijne contacten zijn ontstaan met kandidaten die nog steeds via ons werken. Op het moment dat dit minder druk werd met de GGD-planning heb ik ondersteuning gegeven aan het commerciële team als recruiter.  Ook dat was een hele afwisselende functie waarvan ik nog steeds profijt heb. Inmiddels heb ik mijn plekje gevonden als Planner op de flex Diensten waarbij ik samen met mijn collega Reggy zorg dat de losse diensten planning soepel verloopt. Het contact met de kandidaten en de opdrachtgevers is een belangrijk onderdeel van ons werk. Elke dag is het een uitdaging om de kandidaten zoveel mogelijk in te kunnen zetten op de knelpunten die uitgezet worden door onze opdrachtgevers.”

Marieken Arts – recruiter / planner

“Sinds september 2021 werk ik bij zorgdesQ als recruiter, en vanaf dag één voelde ik me welkom. De sfeer binnen het team is warm en ondersteunend, waardoor ik me meteen thuis voelde. De collega’s zijn niet alleen professioneel en gedreven, maar ook vriendelijk en behulpzaam. De organisatie biedt volop kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Trainingen en cursussen worden gestimuleerd en gefaciliteerd, waardoor ik mezelf continu kan blijven verbeteren. Wat zorgdesQ echt onderscheidt, is de focus op het welzijn van zowel interne medewerkers als kandidaten. Er wordt veel waarde gehecht aan een goede werk-privébalans, wat bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Kortom, zorgdesQ is een fantastische werkgever waar ik met plezier werk en mezelf kan blijven ontwikkelen.”

Kim Hagen – recruiter

“Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten.”

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. 

Reggy Mulders – recruiter / planner

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details