Vacatures GGZ


Begeleider Zorgboerderij, 20-30 uur per week, omgeving Druten

Wil jij werken in een hecht team waarin je kan zijn wie je bent en waar ruimte is voor eenieders identiteit en voorkeuren? Binnen de woonzorgboerderij heerst er een gezellige sfeer. Je gaat aan de slag met cliënten met een forensische achtergrond. Agressie komt over het algemeen weinig voor, maar wanneer dit wel voorkomt moet je er mee om kunnen gaan. Zie jij altijd snel wat er moet gebeuren en handel je proactief? Bekijk dan de vacature. 

Bekijk vacature

Ben je op zoek naar een passende functie in de Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) in de omgeving van Noord-Brabant, Zuid-Holland, Gelderland of Noord-Limburg? Bij ZorgdesQ hebben we diverse GGZ vacatures voor verschillende functies beschikbaar. We vinden het erg belangrijk dat een baan 100% bij jou past en waar je met veel energie naartoe gaat. We koppelen je graag aan de juiste werkgever. Bekijk hierboven alle openstaande GGZ-vacatures.

Geestelijke gezondheidszorg vacatures

Een baan in de geestelijke gezondheidszorg kan heel uitdagend zijn omdat ze vaak van psychische aard zijn. Voor jou als GGZ-professional is dat natuurlijk geen probleem. Jij kijkt naar de mens achter de psychische aandoening en stemt daar de juiste zorg op af. Jij speelt een erg belangrijke rol in de gezondheid van een persoon.

 Er zijn in de geestelijke gezondheidszorg verschillende mogelijkheden voor verpleegkundigen, artsen en psychologen.

 Wij vinden het belangrijk dat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen, en zorgen daarom indien nodig voor (bij)scholing. Daarnaast moet een baan in de geestelijke gezondheidszorg echt bij je passen. We doen daarom ook alles om jou aan de ideale baan te koppelen.

Werken in de geestelijke gezondheidszorg met de werkwijze van zorgdesQ

Wij focussen ons op het vinden van een baan waar jij jouw passie kan uitdragen en een goede werk-privé balans hebt. Wij willen dat jij het beste uit jezelf kunt halen, een win-win situatie voor jou en je werkgever. Wij begeleiden je hier graag bij en zorgen indien nodig voor (bij)scholing.

Zit jouw ideale GGZ vacature er niet bij?

Zit er momenteel niet de juiste vacature online die bij jouw wensen aansluit? Schrijf je dan in voor onze job alert en we nemen contact met je op zodra we een functie hebben die helemaal bij jou past. 

 

Wil jij graag meer informatie over de meest voorkomende vacatures in de geestelijke gezondheidszorg? Wij vertellen je er alles over.

Vacature begeleider GGZ

Als begeleider GGZ ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van mensen met psychische problemen. Voor deze mensen kan het lastig zijn om in de maatschappij een normaal leven op te bouwen. Jij zorgt ervoor dat ze goed kunnen functioneren bij gecompliceerde situaties.

Vacature ambulante begeleiding GGZ

In de functie ambulante begeleiding GGZ begeleid je mensen met psychische klachten of een verslaving aan de hand van therapie. Deze therapie bestaat uit een aantal korte behandelsessies die je 1 op 1 uitvoert met de patiënt.

Vacature POH-GGZ

POH-GGZ staat voor Praktijkondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg. In deze functie werk je binnen een huisartsenpraktijk. Deze specialisatie wordt ook wel praktijkondersteuner GGZ genoemd. Maar wat doet een POH-GGZ of praktijkondersteuner GGZ? Je begeleidt mensen bij psychische klachten. Wanneer mensen bijvoorbeeld stress ervaren, piekeren of zich somber voelen, kunnen ze bij jou terecht. Je bespreekt klachten met de cliënt en praat over hoe de klachten zijn ontstaan om tot een oplossing voor de klachten te komen.

Vacature GGZ psycholoog

Als GGZ psycholoog behandel je patiënten met psychische stoornissen. Je mag zelfstandig patiënten behandelen en een diagnose vaststellen. Je voert een intakegesprek en stelt een behandelplan op voor de cliënt aan de hand van meerdere gesprekken.

Vacature verpleegkundig specialist GGZ

Verpleegkundige specialisten in de GGZ behandelen en begeleiden cliënten met psychische aandoeningen en gedragsstoornissen.

Dit zeggen onze teamleden


In november 2021 ben ik gestart als sales consultant binnen zorgdesQ, voor mij een geheel nieuwe uitdaging. Zorg gerelateerd is nieuw, en de arbeidsbemiddeling ook. Ik ben enorm tevreden over het werken bij zorgdesQ. De ondersteuning is goed, je krijgt de vrijheid welke je nodig hebt en mag ook nog eens buiten je vertrouwde kaders stappen om jezelf te blijven ontwikkelen. Af en toe op je neus gaan hoort er ook bij en daar staat zorgdesQ dan ook voor open. Dit is uiteraard onderdeel van het leerproces binnen zorgdesQ. In één woord: topteam! Ik hoop dat ik nog lang deel uit mag maken van team desQ.

Roy van Nuland – sales consultant

Op een zonnige dag in 2021 werd ik verwelkomd bij zorgdesQ. De tijd vliegt voorbij en nog steeds werk ik er met veel enthousiasme en plezier. Er hangt een fijne sfeer tussen collega’s en met het hele team boeken we mooie resultaten. Ook krijg ik energie van het contact met kandidaten en andere relaties, wat ervoor zorgt dat ik dagelijks met een voldaan gevoel naar huis ga. Kortom, ik ben dankbaar dat ik deel mag uitmaken van Team DesQ!

Lisa Veenema – hr adviseur

Na 8,5 jaar gewerkt te hebben bij een detacheerder in de ICT was het een hele stap om mijn vertrouwde werkplek gedag te zeggen en bij zorgdesQ te gaan werken. Ik heb er geen moment spijt van gehad want ik kwam terecht in een warm bad! Binnen zorgdesQ bekleed ik een uitdagende functie waarbij ik verantwoordelijk ben voor de backoffice en het aansturen van mijn collega’s op de afdeling. Naast het hebben van leuke, open, hardwerkende en gezellige collega’s ben ik ook erg blij met de mogelijkheden om me verder te ontwikkelen. Niet alleen op theoretisch vlak maar ook op persoonlijk vlak. Er is ruimte om te sparren met elkaar en het management en om eventueel een opleiding of cursus te volgen die aansluit bij je functie en ontwikkelpunten.

Yvonne van Uden – senior vestigingsassistente

In juni 2016 ben ik gestart bij zorgdesQ, toen was het kantoor nog gevestigd in Heesch. Inmiddels werken we al weer een aantal jaar in ons super mooie pand in Oss. Het is echt een voorrecht om in een historisch pand te mogen werken samen met fijne collega’s! Bij zorgdesQ ben ik verantwoordelijk voor de planning. Een super afwisselende functie waarin ik contacten heb met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Elke dag wacht mij weer een mooie nieuwe uitdaging; onze kandidaten zoveel mogelijk aan het werk helpen en houden. 

Reggy Mulders – recruiter / planner

Anderhalf jaar geleden ben ik bij zorgdesQ begonnen met mijn eerste marketingbaan en in deze tijd heb ik ontzettend veel geleerd. Ik kreeg meteen de vrijheid om met mijn expertise het merk verder uit te bouwen. Wanneer ik mezelf met een cursus of opleiding verder wil ontwikkelingen krijg ik daar ook zeker de mogelijkheid toe. Daarnaast voel ik me gewaardeerd;  wanneer je iets goed doet, krijg je dit ook terug te horen. Ook wanneer er ergens nog kansen uit te halen zijn wordt dit op een fijne manier teruggekoppeld. Het leukste vind ik dat ik veel ideeën echt tot uiting kan brengen en dat we als team een gezamenlijk doel nastreven! – 8 april 2021

Myrthe Moet – senior marketeer

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details