Werving en selectie zorg

Wij zijn je ook van dienst als er behoefte is aan een permanente invulling van de vacature(s). Samen met jou bepalen we de wervingsstrategie en de vereisten waaraan de kandidaat moet voldoen. Wij hebben een eenvoudige maar effectieve werkwijze bij werving & selectie.

Vanuit een duidelijke opdracht maken we een voorselectie van geschikte kandidaten en wordt per kandidaat een uitgebreid antecedenten onderzoek uitgevoerd. Vervolgens worden de geschikte kandidaten persoonlijk gesproken en geselecteerd op diverse hard en soft skills. De uiteindelijke selectie wordt aan je voorgedragen en samen bespreken we welke kandidaten voor een kennismakingsgesprek zullen worden uitgenodigd. De kennismakingsgesprekken worden georganiseerd op een door jou gekozen locatie, datum en tijdstip. Het is bij zorgdesQ gebruikelijk om de consultant aanwezig te laten zijn bij het eerste gesprek ter ondersteuning van het proces. Na het eerste gesprek bepaal je met welke kandidaat de procedure wordt vervolgt en hoe de verdere procedure er uit ziet. Doorgaans is dat een tweede gesprek en een arbeidsvoorwaardelijk gesprek. Pas nadat jullie in het arbeidsvoorwaardelijk gesprek tot wederzijds akkoord komen voor in dienst treden, brengt zorgdesQ de werving en selectie fee in rekening  voor de bewezen diensten.

Werving en selectie is altijd maatwerk en samen met u kiezen we het type dienstverlening dat het beste bij uw organisatie past. Benieuwd naar de voorwaarden en tarieven? Neem contact met ons op via 085-2732250.