Uitzendbureau zorg

ZorgdesQ is specialist in de zorg voor het begeleiden, werven & selecteren en bemiddelen van personeel. ‘Onze mensen, onze kracht’ is het motto van ZorgdesQ en de basis van ons succes.

Via ZorgdesQ schakelt u gemotiveerde medewerkers in, die weten wat er speelt in uw sector en op de werkvloer. Iedere medewerker is gediplomeerd en vakbekwaam voor de werkzaamheden die ze zullen verrichten. Door onze expertise en uitgebreid bestand van inzetbare zorgmedewerkers kunnen wij u snel van dienst zijn.

Detacheringsbureau zorg

De werkwijze is conform ABU CAO uitzendkrachten met de fasesystematiek, er is normering NEN 4400-1 en onder SNA certificering van Pay for People B.V. welke ook beschikt over een WKA verklaring betalingsgedrag van de Belastingdienst.

Hierdoor bent u als opdrachtgever verzekerd van correct en gecontroleerd betalingsgedrag betreffende omzetbelasting, loonbelasting en sociale verzekeringspremies.

ZorgdesQ zet hiermee een goede en erkende dienstverlening in en tevens volledige vrijwaring op de wet-keten aansprakelijkheid.

Kunnen wij je helpen?

Neem contact op