Uitzendbureau zorg

ZorgdesQ is een detachering- en uitzendbureau in de zorg en specialist in het bemiddelen, begeleiden, werven en selecteren van zorgpersoneel. ‘Onze mensen, onze kracht’ is het motto van zorgdesQ en de basis van ons succes.  Via zorgdesQ schakel je gemotiveerde zorgmedewerkers in, die weten wat er speelt in jouw sector en op de werkvloer. Daarnaast is iedere medewerker gediplomeerd en vakbekwaam voor de werkzaamheden die ze zullen verrichten. Door onze expertise en het uitgebreide bestand van inzetbare zorgmedewerkers kunnen wij je snel van dienst zijn.

Detacheringsbureau zorg

In de zorgsector is voldoende bezetting op de werkvloer erg belangrijk. Zorgorganisaties moeten dan ook snel kunnen schakelen als de zorgvraag toeneemt of als er uitval bij jouw eigen zorgpersoneel ontstaat. Het vinden van bekwaam zorgpersoneel kan veel kostbare tijd in beslag nemen die je liever steekt in het bieden van goede zorg. Deze taak nemen wij dan ook graag van jou over. Door te kiezen voor zorgdesQ als jouw detacheringsbureau in de zorg ben je altijd verzekerd van professioneel en passend zorgpersoneel. Zo kan jouw organisatie zich focussen op het bieden van goede zorg.  Als detacheringsbureau voldoen wij aan de norm NEN 4400-1, waarmee wij ons SNA keurmerk behaald hebben. Hierdoor ben je als opdrachtgever verzekerd van correct en gecontroleerd betalingsgedrag wat betreft omzetbelasting, loonbelasting en sociale verzekeringspremies. ZorgdesQ zet hiermee een goede en erkende dienstverlening in en tevens volledige vrijwaring op de wet-keten aansprakelijkheid.

Waarom kiezen voor ZorgdesQ als uitzendbureau in de zorg?

Het is belangrijk dat zowel tijdelijk als vast personeel goed aansluit bij de cultuur, werkwijze en denkwijze van jouw organisatie. Een perfecte match maak je dus niet door alleen CV’s te scannen, maar creëer je door goed in gesprek te gaan met beide partijen. Wij gaan het gesprek aan met jou als werkgever en met de kandidaat. Alleen op die manier kun je een perfecte match tussen opdrachtgevers en personeel tot stand brengen. 

 • Wij kiezen voor een persoonlijke werkwijze met opdrachtgevers en kandidaten. 
 • Openheid, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen staan centraal binnen onze samenwerking. 
 • Wij matchen op hard skills, maar ook op softskills. In onze ogen misschien wel belangrijker.

 

Gratis whitepaper over het binden, boeien en behouden van zorgpersoneel

Naast het begeleiden, werven & selecteren houden we ons bij zorgdesQ bezig met het binden, boeien en behouden van professionals in de zorg. Wil jij leren hoe je jouw zorgmedewerkers kunt binden aan jouw organisatie en voorkomen dat waardevolle medewerkers vertrekken? Download dan onze gratis whitepaper.

Download de whitepaper

Vrijblijvend een afspraak plannen?

Kunnen wij jou helpen bij het uitzenden of detacheren van zorgpersoneel en sluit onze werkwijze aan bij jouw zorgorganisatie? Neem dan eens contact met ons. We plannen graag een kennismakingsgesprek.

 

Jordy zorgdesq
Vrijblijvende afspraak plannen? Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug!

  Referenties


  Beste zorgdesQ, wij zijn met jullie gaan samenwerken in de drukste periode: de coronatijd. Een tijd dat wij als planners niet snel zullen vergeten, maar ook een tijd waarin wij hebben gemerkt dat samenwerking met andere planners erg belangrijk is. De samenwerking met zorgdesQ was prettig: wij hoefde maar te mailen of te bellen en er werd meteen actie ondernomen. Dit was erg fijn, want jullie hebben ons zo uit de ‘brand’ geholpen!

  Wij willen Guillaume Deux in het bijzonder benoemen. Guillaume, we hoefde je maar te bellen en je stond ons te woord. De samenwerking met jou is als prettig ervaren. ZorgdesQ, wij hopen dat we nog veel kunnen samenwerken met jullie en ooit elkaar kunnen ontmoeten als corona voorbij is. Wanneer we allemaal de vaccinatie hebben gehad plannen we dit in.

  Robbert & Jamy – Planners Mijzo (Riethorst Stromenland)

  Sinds 1,5 jaar werkt de Wever naar tevredenheid samen met zorgdesQ. Onze ervaringen zijn positief. De lijnen zijn kort, de medewerkers van goede kwaliteit en eventuele aandachtspunten worden snel en adequaat opgepakt. We hopen vanuit Plan en Flex de Wever deze samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.

  Plan en Flex – De Wever

  Het kennismakingsgesprek vond ik erg prettig. Ik was toch vrij chaotisch, maar ondanks dat hadden we direct een klik. Ik vond en vind de communicatie altijd prettig. Ervaar deze als erg open en gelijkwaardig. Het laatste gesprek over de tarieven verliep naar mijn idee ook prima. Kortom de samenwerking ervaar ik als zeer positief!

  Esther Spijkers – Vivent

  Onze samenwerking met zorgdesQ ervaren wij als persoonlijk en toch heel professioneel. De lijntjes zijn kort en men houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ook onze ervaring met de Zzp-er is heel positief, van beide kanten wordt het als zeer prettig ervaren.

  Saskia Kreijveld – Coördinator – Joris Zorg

  Al vele jaren maken wij bij Schakelring gebruik van de diensten van ZorgdesQ via Joris de Vries. Joris is een gemakkelijk te benaderen persoon die snel meedenkt en het bijna altijd lukt om een oplossing te bedenken en een geschikte persoon voor de werkzaamheden te benaderen. Dit jaar waren er in een aantal locaties tijdelijk wat personeelsproblemen waarvoor Joris is benaderd door de teamleiders. Joris en zijn collega’s zorgen dan dat er snel geschikte ZZPérs kunnen worden ingeroosterd of geven tijdig dat dit niet gaat lukken en denken mee voor een andere oplossing.

  Elly Smulders – P&O adviseur – Stichting Schakelring

  We zijn positief over de samenwerking vooral de snelle, professionele en persoonsgerichte service. De zorgvuldigheid naar zowel onze organisatie als naar de medewerkers die ZorgdesQ inzet wordt gezien en erg gewaardeerd. De administratie loopt goed. Ik werk nu al drie jaar met ZorgdesQ samen en hoop onze samenwerking te continueren.

  Karin Bos-Hertroys – Hoofd Zorg en Welzijn – Stichting Teresia van Miert

  ECR Sibelius werkt sinds een aantal jaren prettig samen met ZorgdesQ. We maken regelmatig gebruik van de inzet van verpleegkundigen, verzorgenden-IG en/of helpende voor ons thuiszorgteam. ZorgdesQ werkt met gekwalificeerd personeel dat flexibel inzetbaar is. Er wordt snel geschakeld en goed gecommuniceerd.

  Wil van Gastel – Locatiemanager – ECR Sibelius Oss.

  We ervaren de samenwerking met zorgdesQ als een fijne samenwerking, ze zijn goed benaderbaar, meedenkend en hard werkend om de juiste personen te vinden.

  Simone Klein Hesselink – Manager Bedrijfsvoering – Bernhoven Ziekenhuis