Flexpool in de zorg

Dé oplossing voor ad hoc opdrachten

Lopen jullie vaak tegen een tijdelijk zorg personeelstekort aan? Of heb je geregeld te maken met ad hoc opdrachten waar je op korte termijn personeel voor nodig hebt? Dan zijn wij van zorgdesQ er om jou te helpen. Bij zorgdesQ begrijpen we dat de zorgsector dynamisch is en dat er vaak behoefte is aan tijdelijke of ad hoc inzet van zorgprofessionals. Onze zorg flexpool biedt een flexibele en efficiënte oplossing voor zorginstanties die snel willen inspelen op wisselende zorgvragen. De pool bestaat uit gekwalificeerd zorgpersoneel, precies wanneer je het nodig hebt. 

 

Flexibele inzet in de zorg

Met onze flexpool voor de zorg speel je als werkgever eenvoudig en snel in op piekmomenten of onverwachte situaties. Of je nu te maken hebt met ziekteverzuim, zwangerschapsverlof of een plotselinge toename in zorgvraag, wij zorgen ervoor dat je altijd beschikt over de juiste mensen. Onze flexpool biedt:

 

 • Directe beschikbaarheid van flexibel personeel: Altijd toegang tot een pool van gekwalificeerde zorgprofessionals.
 • Kwaliteit gegarandeerd: Al onze medewerkers zijn zorgvuldig gescreend en voldoen aan de hoogste normen.
 • Flexibiliteit: Kies zelf de duur en omvang van de inzet, van een paar uur tot meerdere weken.

 

Met de zorg flexpool kun je je volledig richten op het leveren van hoogwaardige zorg, zonder je zorgen te maken over personeelsbezetting. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Wil jij de hoge werkdruk in je organisatie aanpakken? Download de gratis whitepaper hieronder!

Whitepaper “Werkdruk in de zorg”

 

Voordelen van een flexpool in de zorg

Een flexpool in de zorg biedt tal van voordelen voor zorgorganisaties. Het stelt je in staat om snel en efficiënt te reageren op veranderingen en zorgt ervoor dat je altijd beschikt over voldoende personeel. De belangrijkste voordelen zijn:

 

 • Tijdwinst: Geen tijdrovende wervingsprocessen, wij regelen alles voor je.
 • Continuïteit van zorg: Altijd voldoende personeel om de zorgcontinuïteit te waarborgen.
 • Expertise: Toegang tot een breed scala aan zorgprofessionals.

 

Onze flexpool biedt een betrouwbare oplossing voor tijdelijke personeelsbehoeften zodat je zorgorganisatie altijd optimaal functioneert.

 

Hoe werkt de flexpool?

Het gebruik van onze flexpool is eenvoudig en transparant. Zo werkt het:

 

 1. Aanmelding: Meld je zorgorganisatie aan bij zorgdesQ en geef je specifieke behoeften en vereisten door.
 2. Selectie: Wij selecteren de meest geschikte zorgprofessionals uit onze pool.
 3. Inzet: De geselecteerde professionals worden direct ingezet op de door jou aangegeven momenten.
 4. Evaluatie: Na afloop van de opdracht evalueren we samen de inzet en bespreken we eventuele verbeterpunten.

 

Samenwerken met zorgdesQ

Bij zorgdesQ geloven we in samenwerking en het delen van kennis. Onze zorg flexpool is ontworpen om zorgorganisaties te ondersteunen bij hun personeelsbehoeften en om samen te werken aan het leveren van de beste zorg. We bieden:

 

 • Persoonlijk contact: Een vast aanspreekpunt voor al je vragen en behoeften.
 • Maatwerkoplossingen: Oplossingen die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van jouw organisatie.
 • Betrouwbaarheid: Een partner waarop je kunt rekenen, met jarenlange ervaring in de zorgsector.
 • 24/7 Bereikbaarheidsservice: Je kunt op elk moment van de dag of nacht bij ons terecht voor ondersteuning en vragen.

 

Samen zorgen we ervoor dat je altijd beschikt over de juiste mensen, precies wanneer je ze nodig hebt. Dát is de waarde van de flex in de zorg

Ontdek de voordelen van onze zorg flexpool

Ben je klaar om de voordelen van onze flexpool te ervaren? Neem dan contact op met zorgdesQ en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij het flexibel inzetten van zorgprofessionals. Of je nu te maken hebt met tijdelijke pieken, ziekteverzuim of andere ad hoc situaties, wij staan klaar om je te ondersteunen. Neem contact met ons op of maak een afspraak via onderstaand formulier om de mogelijkheden te bespreken. 

 

   

  Referenties


  “Beste zorgdesQ, wij zijn met jullie gaan samenwerken in de drukste periode: de coronatijd. Een tijd dat wij als planners niet snel zullen vergeten, maar ook een tijd waarin wij hebben gemerkt dat samenwerking met andere planners erg belangrijk is. De samenwerking met zorgdesQ was prettig: wij hoefde maar te mailen of te bellen en er werd meteen actie ondernomen. Dit was erg fijn, want jullie hebben ons zo uit de ‘brand’ geholpen!”

  Robbert & Jamy – Planners Mijzo (Riethorst Stromenland)

  “Sinds 1,5 jaar werkt de Wever naar tevredenheid samen met zorgdesQ. Onze ervaringen zijn positief. De lijnen zijn kort, de medewerkers van goede kwaliteit en eventuele aandachtspunten worden snel en adequaat opgepakt. We hopen vanuit Plan en Flex de Wever deze samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.”

  Plan en Flex – De Wever

  “Onze samenwerking met zorgdesQ ervaren wij als persoonlijk en toch heel professioneel. De lijntjes zijn kort en men houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ook onze ervaring met de Zzp-er is heel positief, van beide kanten wordt het als zeer prettig ervaren.”

  Saskia Kreijveld – Coördinator – Joris Zorg

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details