E-recruitment oplossingen

Wist u dat het merendeel van de werkzoekenden via-via een baan vindt? Uit ervaring blijkt dat vrienden en bekenden elkaar zowel online en offline wijzen op openstaande vacatures. Social media is daarom een uitermate geschikt platform voor het uitdragen van successen en het delen van mooie verhalen en ontwikkelingen. Dit draagt bij aan het de naamsbekendheid van je organisatie, zeker wanneer relaties en medewerkers als ambassadeur de boodschap van de organisatie gaan delen in hun eigen unieke netwerk. Door de likes, shares en reacties ervaren medewerkers waardering vanuit hun netwerk voor hun werk, dat maakt ze trots! Tevens zorgt het voor een enorm bereik bij het verspreiden van berichten over de organisatie en/of openstaande vacatures.
ZorgdesQ is zelf al jaren actief en succesvol op gebied van E-recruitment. Met onze kennis en ervaring op het gebied van E-recruitment, werving en selectie, zorg en binden en boeien van mensen zijn wij de aangewezen partij om organisaties hierbij bij te staan.

Werkwijze


Behoefte vertalen

We starten door de behoefte op te halen en deze te vertalen naar heldere doelen.

Maatwerkprogramma

Vervolgens stellen wij een maatwerkprogramma samen die hierbij aansluit.

Ambassadeurs

Samen gaan we medewerkers en relaties motiveren tot ambassadeurs en inspireren tot het maken en plaatsen van leuke berichten gelinkt aan de organisatie.

Campagnes

We zetten redacteuren in op locatie en we voeren campagnes met vacatures op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

Social media

Met onze unieke software zorgen we optimaal gebruiksgemak en een blijvend resultaat met social media.

Meer weten? Neem contact met ons op via 085-2732250.

Vrijblijvende afspraak plannen
-->