Bemiddelingsbureau ZZP’ers in de zorg

Als zorgorganisatie is het belangrijk om snel te kunnen inspelen op een stijgende zorgvraag door het inzetten van meer zorgpersoneel. Het blijft voor zorgorganisaties een uitdaging om voldoende geschikt zorgpersoneel aan te trekken. Dit resulteert in een stijgende werkdruk onder het zorgpersoneel. Komt deze situatie je bekend voor? Dan kan het interessant zijn om een bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg in te schakelen.

 

Voordelen van het inzetten van ZZP’ers in de zorg

ZZP’ers in de zorg beschikken over een flexibel en gemotiveerd karakter en zijn een aantrekkelijke aanvulling op het eigen zorgpersoneel. Ze zorgen voor een frisse blik op de huidige werkzaamheden en processen en beschikken over veel expertise in het vakgebied. Door een bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg in te schakelen, kun je eenvoudig gebruik maken van deze voordelen

Wil jij de hoge werkdruk in je organisatie aanpakken? Download de gratis whitepaper hieronder!

Whitepaper “Werkdruk in de zorg”

 

ZZP bemiddeling in de zorg voor werkgevers

Wij bieden ondersteuning aan organisaties bij het vinden van een geschikte ZZP’er in de zorg. Het werven en selecteren van ZZP’ers kan een tijdrovend proces zijn, maar door ons grote netwerk vinden wij altijd de juiste kandidaten die perfect aansluiten bij jouw organisatie. Al onze zorg ZZP’ers zijn gescreend en voldoen aan alle noodzakelijke criteria. Denk hierbij aan: 

 • Een passend afgerond diploma.
 • Afgeronde relevante bijscholingen en cursussen.
 • In het bezit van een KvK, VOG, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering.
 • Ingeschreven bij de klachtencommissie (wkkgz). 
 • Een recent bewijs inschrijving BIG register indien van toepassing. 

Onze ZZP’ers maken gebruik van een factoring constructie, waarmee ze hun uren en facturatie kunnen verwerken. De urenverwerking en de factuur worden op de juiste wijze conform alle wettelijke eisen verstuurd.

 

ZorgdesQ bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg

Als bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorgsector begrijpt zorgdesQ als geen ander dat het vinden van de juiste match tussen ZZP’er en organisatie van groot belang is. Het gaat niet alleen om het selecteren van kandidaten op basis van hun CV’s. ZorgdesQ gelooft in een persoonlijke aanpak en gaat daarom het gesprek aan met zowel de opdrachtgever als de kandidaat. Dit geeft ons de kans om te kijken of er sprake is van een match die past bij de cultuur en werkwijze van de organisatie.

ZorgdesQ staat voor:

 • Persoonlijke werkwijze met opdrachtgevers en kandidaten. 
 • Openheid, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen. 
 • Matchen op zowel hardskills als softskills.

 

Kies voor ZorgdesQ als bemiddelingsbureau voor ZZP’ers in de zorg

Bij ZorgdesQ ben je verzekerd van een persoonlijke aanpak en een goede match tussen opdrachtgever en ZZP’er. Met onze jarenlange ervaring en expertise in de zorgsector kunnen wij snel en efficiënt de juiste kandidaat voorstellen. Kies daarom voor zorgdesQ als bemiddelingsbureau!

 

Vrijblijvend een afspraak plannen?

Sluit onze werkwijze aan bij jouw organisatie en ben je benieuwd naar de voorwaarden en tarieven? Neem dan eens contact met ons. We plannen graag een kennismakingsgesprek.  

roy
Vrijblijvende afspraak plannen? Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug!

  Referenties


  Beste zorgdesQ, wij zijn met jullie gaan samenwerken in de drukste periode: de coronatijd. Een tijd dat wij als planners niet snel zullen vergeten, maar ook een tijd waarin wij hebben gemerkt dat samenwerking met andere planners erg belangrijk is. De samenwerking met zorgdesQ was prettig: wij hoefde maar te mailen of te bellen en er werd meteen actie ondernomen. Dit was erg fijn, want jullie hebben ons zo uit de ‘brand’ geholpen!

  Wij willen Guillaume Deux in het bijzonder benoemen. Guillaume, we hoefde je maar te bellen en je stond ons te woord. De samenwerking met jou is als prettig ervaren. ZorgdesQ, wij hopen dat we nog veel kunnen samenwerken met jullie en ooit elkaar kunnen ontmoeten als corona voorbij is. Wanneer we allemaal de vaccinatie hebben gehad plannen we dit in.

  Robbert & Jamy – Planners Mijzo (Riethorst Stromenland)

  Sinds 1,5 jaar werkt de Wever naar tevredenheid samen met zorgdesQ. Onze ervaringen zijn positief. De lijnen zijn kort, de medewerkers van goede kwaliteit en eventuele aandachtspunten worden snel en adequaat opgepakt. We hopen vanuit Plan en Flex de Wever deze samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.

  Plan en Flex – De Wever

  Het kennismakingsgesprek vond ik erg prettig. Ik was toch vrij chaotisch, maar ondanks dat hadden we direct een klik. Ik vond en vind de communicatie altijd prettig. Ervaar deze als erg open en gelijkwaardig. Het laatste gesprek over de tarieven verliep naar mijn idee ook prima. Kortom de samenwerking ervaar ik als zeer positief!

  Esther Spijkers – Vivent

  Onze samenwerking met zorgdesQ ervaren wij als persoonlijk en toch heel professioneel. De lijntjes zijn kort en men houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ook onze ervaring met de Zzp-er is heel positief, van beide kanten wordt het als zeer prettig ervaren.

  Saskia Kreijveld – Coördinator – Joris Zorg

  Al vele jaren maken wij bij Schakelring gebruik van de diensten van ZorgdesQ via Joris de Vries. Joris is een gemakkelijk te benaderen persoon die snel meedenkt en het bijna altijd lukt om een oplossing te bedenken en een geschikte persoon voor de werkzaamheden te benaderen. Dit jaar waren er in een aantal locaties tijdelijk wat personeelsproblemen waarvoor Joris is benaderd door de teamleiders. Joris en zijn collega’s zorgen dan dat er snel geschikte ZZPérs kunnen worden ingeroosterd of geven tijdig dat dit niet gaat lukken en denken mee voor een andere oplossing.

  Elly Smulders – P&O adviseur – Stichting Schakelring

  We zijn positief over de samenwerking vooral de snelle, professionele en persoonsgerichte service. De zorgvuldigheid naar zowel onze organisatie als naar de medewerkers die ZorgdesQ inzet wordt gezien en erg gewaardeerd. De administratie loopt goed. Ik werk nu al drie jaar met ZorgdesQ samen en hoop onze samenwerking te continueren.

  Karin Bos-Hertroys – Hoofd Zorg en Welzijn – Stichting Teresia van Miert

  ECR Sibelius werkt sinds een aantal jaren prettig samen met ZorgdesQ. We maken regelmatig gebruik van de inzet van verpleegkundigen, verzorgenden-IG en/of helpende voor ons thuiszorgteam. ZorgdesQ werkt met gekwalificeerd personeel dat flexibel inzetbaar is. Er wordt snel geschakeld en goed gecommuniceerd.

  Wil van Gastel – Locatiemanager – ECR Sibelius Oss.

  We ervaren de samenwerking met zorgdesQ als een fijne samenwerking, ze zijn goed benaderbaar, meedenkend en hard werkend om de juiste personen te vinden.

  Simone Klein Hesselink – Manager Bedrijfsvoering – Bernhoven Ziekenhuis

  Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

  Details