Bemiddelingsbureau ZZP’ers in de zorg


Als zorgorganisatie moet je snel in kunnen spelen op een stijgende zorgvraag door het inzetten van meer zorgpersoneel. Maar helaas blijft het voor zorgorganisaties een uitdaging om voldoende geschikt zorgpersoneel aan te trekken. Met een stijgende werkdruk onder het zorgpersoneel als gevolg.

Inzet ZZP’ers heeft veel voordelen!

Ervaar jij deze geschetste situatie binnen jouw organisatie? Dan is het erg interessant om via een bemiddelingsbureau ZZP’ers in de zorg in te schakelen om verschillende redenen:

 • ZZP’ers in de zorg beschikken over een flexibel en gemotiveerd karakter en zijn een aantrekkelijke aanvulling op de eigen zorgmedewerkers.
 • ZZP’ers zorgen voor een frisse blik op de huidige werkzaamheden en processen.
 • ZZP’ers beschikken over veel expertise in het vakgebied.

Wil jij de hoge werkdruk in je organisatie aanpakken? Download de gratis whitepaper hieronder!

Whitepaper “Werkdruk in de zorg”

ZZP bemiddeling in de zorg voor werkgevers

Wij ondersteunen organisaties graag bij ZZP bemiddeling in de zorg. Er gaat veel tijd zitten in de werving en het selecteren van ZZP’ers. Natuurlijk ben je op zoek naar ZZP’ers die perfect aansluiten bij de organisatie. ZorgdesQ gaat voor jou op zoek naar deze ZZP’ers. Door de jaren heen hebben we een groot netwerk opgebouwd, waardoor we altijd in contact kunnen komen met ZZP’ers geschikt voor jouw organisatie. Al onze zorg ZZP’ers zijn gescreend en voldoen aan alle noodzakelijke criteria: 

 • Ze zijn gediplomeerd.
 • In het bezit van een KvK, VOG, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, inschrijving klachtencommissie (wkkgz) en ID-bewijs. 
 • Een adequate portfolio van bijscholingen en cursussen. 
 • Een recent bewijs inschrijving BIG register indien van toepassing. 

Onze ZZP’ers verwerken hun uren en facturatie via een factoring constructie. Je kunt er zeker van zijn dat urenverwerking en de factuur op de juiste wijze conform alle wettelijke eisen naar je wordt verstuurd.

ZZP bemiddeling in de zorg voor ZZP’ers

Ben jij een ZZP’er in de zorg of zou je als ZZP’er aan de slag willen gaan? Dan ben je bij ZorgdesQ aan het juiste adres! Dagelijks bemiddelen wij zelfstandige zorgprofessionals en helpen hen om de opdracht te vinden die echt bij hen past. Dit kan niet zonder jou wat beter te leren kennen. Daarom plannen we een kennismakingsgesprek met je in, zodat we vervolgens op zoek kunnen naar een opdracht en opdrachtgever die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften.   Ben jij op zoek naar een leuke opdracht? Bekijk dan hier onze vacatures of schrijf je alvast in via onze website. We gaan graag met jou op zoek naar de juiste match!

ZorgdesQ als bemiddelingsbureau in de zorg

Als ZZP bemiddelingsbureau in de zorg gaan wij voor jouw organisatie op zoek naar een ZZP’er die aansluit bij de cultuur en werkwijze binnen de organisatie. Deze match kun je simpelweg niet maken door CV’s te scannen en te selecteren.  Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en gaan het gesprek aan met jou als opdrachtgever en de mogelijk geschikte ZZP’er. Zo leren we beide partijen goed kennen en alleen daar kan de perfecte match uit voort komen. 

 • Wij kiezen voor een persoonlijke werkwijze met opdrachtgevers en kandidaten. 
 • Openheid, betrokkenheid en wederzijds vertrouwen staan centraal binnen onze samenwerking. 
 • Wij matchen op hardskills, maar ook op softskills. In onze ogen misschien wel belangrijker.

 

Vrijblijvend een afspraak plannen?

Sluit onze werkwijze aan bij jouw organisatie en ben je benieuwd naar de voorwaarden en tarieven? Neem dan eens contact met ons. We plannen graag een kennismakingsgesprek.  

roy
Vrijblijvende afspraak plannen? Laat je gegevens achter, dan bel ik je terug!

  Referenties


  Beste zorgdesQ, wij zijn met jullie gaan samenwerken in de drukste periode: de coronatijd. Een tijd dat wij als planners niet snel zullen vergeten, maar ook een tijd waarin wij hebben gemerkt dat samenwerking met andere planners erg belangrijk is. De samenwerking met zorgdesQ was prettig: wij hoefde maar te mailen of te bellen en er werd meteen actie ondernomen. Dit was erg fijn, want jullie hebben ons zo uit de ‘brand’ geholpen!

  Wij willen Guillaume Deux in het bijzonder benoemen. Guillaume, we hoefde je maar te bellen en je stond ons te woord. De samenwerking met jou is als prettig ervaren. ZorgdesQ, wij hopen dat we nog veel kunnen samenwerken met jullie en ooit elkaar kunnen ontmoeten als corona voorbij is. Wanneer we allemaal de vaccinatie hebben gehad plannen we dit in.

  Robbert & Jamy – Planners Mijzo (Riethorst Stromenland)

  Sinds 1,5 jaar werkt de Wever naar tevredenheid samen met zorgdesQ. Onze ervaringen zijn positief. De lijnen zijn kort, de medewerkers van goede kwaliteit en eventuele aandachtspunten worden snel en adequaat opgepakt. We hopen vanuit Plan en Flex de Wever deze samenwerking nog lang voort te kunnen zetten.

  Plan en Flex – De Wever

  Het kennismakingsgesprek vond ik erg prettig. Ik was toch vrij chaotisch, maar ondanks dat hadden we direct een klik. Ik vond en vind de communicatie altijd prettig. Ervaar deze als erg open en gelijkwaardig. Het laatste gesprek over de tarieven verliep naar mijn idee ook prima. Kortom de samenwerking ervaar ik als zeer positief!

  Esther Spijkers – Vivent

  Onze samenwerking met zorgdesQ ervaren wij als persoonlijk en toch heel professioneel. De lijntjes zijn kort en men houdt zich aan de gemaakte afspraken. Ook onze ervaring met de Zzp-er is heel positief, van beide kanten wordt het als zeer prettig ervaren.

  Saskia Kreijveld – Coördinator – Joris Zorg

  Al vele jaren maken wij bij Schakelring gebruik van de diensten van ZorgdesQ via Joris de Vries. Joris is een gemakkelijk te benaderen persoon die snel meedenkt en het bijna altijd lukt om een oplossing te bedenken en een geschikte persoon voor de werkzaamheden te benaderen. Dit jaar waren er in een aantal locaties tijdelijk wat personeelsproblemen waarvoor Joris is benaderd door de teamleiders. Joris en zijn collega’s zorgen dan dat er snel geschikte ZZPérs kunnen worden ingeroosterd of geven tijdig dat dit niet gaat lukken en denken mee voor een andere oplossing.

  Elly Smulders – P&O adviseur – Stichting Schakelring

  We zijn positief over de samenwerking vooral de snelle, professionele en persoonsgerichte service. De zorgvuldigheid naar zowel onze organisatie als naar de medewerkers die ZorgdesQ inzet wordt gezien en erg gewaardeerd. De administratie loopt goed. Ik werk nu al drie jaar met ZorgdesQ samen en hoop onze samenwerking te continueren.

  Karin Bos-Hertroys – Hoofd Zorg en Welzijn – Stichting Teresia van Miert

  ECR Sibelius werkt sinds een aantal jaren prettig samen met ZorgdesQ. We maken regelmatig gebruik van de inzet van verpleegkundigen, verzorgenden-IG en/of helpende voor ons thuiszorgteam. ZorgdesQ werkt met gekwalificeerd personeel dat flexibel inzetbaar is. Er wordt snel geschakeld en goed gecommuniceerd.

  Wil van Gastel – Locatiemanager – ECR Sibelius Oss.

  We ervaren de samenwerking met zorgdesQ als een fijne samenwerking, ze zijn goed benaderbaar, meedenkend en hard werkend om de juiste personen te vinden.

  Simone Klein Hesselink – Manager Bedrijfsvoering – Bernhoven Ziekenhuis