Diensten


Flexpool in de zorg

Bij ZorgdesQ begrijpen we dat de zorgsector dynamisch is en dat er vaak behoefte is aan tijdelijke of ad hoc inzet van zorgprofessionals. Onze zorg flexpool biedt een flexibele en efficiënte oplossing voor zorginstanties die snel willen inspelen op wisselende zorgvragen.

Ik zoek flexibel zorgpersoneel

Bemiddeling ZZP zorg

Als zorgorganisatie moet je snel kunnen inspelen op een stijgende zorgvraag. Helaas blijft het vaak een uitdaging om geschikt zorgpersoneel aan te trekken. Het resultaat: een stijgende werkdruk. Een bemiddelingsbureau voor ZZP'ers in de zorg kan uitkomst bieden. Lees meer over de voordelen voor jou en wat je van ons kan verwachten.

Ik zoek ZZP'ers in de zorg

Werving en selectie zorg

Werving en selectie neemt veel tijd in beslag. Ben jij op zoek naar dé perfecte match, dan is het screenen van een cv simpelweg niet meer genoeg. Wij nemen deze taak graag uit handen! In overleg bepalen we de wervingsstrategie en de vereisten waar kandidaten aan moeten voldoen. Denk aan hard skills, maar vooral ook aan soft skills.

Werving en selectie partner nodig?

Uitzenden en detacheren zorg

Wees altijd verzekerd van gekwalificeerd zorgpersoneel. Zo kan jij je focussen op het bieden van goede zorg. Als detacheringsbureau voldoen wij aan de norm NEN 4400-1 en hebben we ons SNA keurmerk behaald. Zo ben je verzekerd van gecontroleerd betalingsgedrag wat betreft omzetbelasting, loonbelasting en sociale premies.

Uitzendkrachten of detacheerders nodig?

Opleiden en scholing zorg

Jij kent als geen ander het belang van scholing in de zorg. Ontwikkelingen binnen de zorgsector gaan razendsnel en als zorgprofessional ben je nooit uitgeleerd. Wij investeren daarom in goede begeleiding en indien nodig (bij)scholing voor onze zorgmedewerkers. Ook zijn we hard bezig met het ontwikkelen van onze eigen opleidingsacademie.

Alles over (bij)scholing


We geloven dat geluk en succes in je werk alleen kan ontstaan als je openstaat voor elkaars belangen en ruimte krijgt voor je ontwikkeling. Dan voel je pas echt dat je erbij hoort en kun je samen nog meer voldoening uit je werk halen.

Samen met onze kandidaten bepalen we de ruimte voor persoonlijke groei. Dat betekent meer persoonlijk contact, meer aandacht en meer groepsgevoel. Want alleen zo krijgen we nog meer inzicht in jouw drijfveren. Of je nu bijvoorbeeld wil groeien naar een betere werk-privé balans of toe bent aan een volgende stap in je carrière: We zijn er voor iedereen die op zijn eigen manier wil groeien en een steentje wil bijdragen aan ons gezamenlijk succes.

Voor organisaties en de relaties die met ons samenwerken betekent dit dat we graag meedenken en bewegen met de behoefte die er is. Dit reikt vaak verder dan alleen de inzet van extra personeel. We bieden toegevoegde waarde door een totaal partner te zijn alle vraagstukken op personeelsvlak. Met onze dienstverlening, het delen van onze kennis en expertise sluiten wij daar naadloos op aan.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details