Certificeringen en keurmerken in de zorg


ZorgdesQ heeft kwalitatieve dienstverlening hoog in het vaandel staan. Dat uit zich niet alleen in de gesprekken die wij voeren met onze partners en kandidaten, maar ook in de diverse certificeringen en keurmerken die wij hebben. Ieder kwartaal beschikken wij dan ook over een nieuwe WKA-verklaring. Met de WKA-verklaring kan aangetoond worden dat de aangegeven of nageheven loonheffingen en btw zijn betaald of dat hiervoor zekerheid verstrekt kan worden. Bovendien zijn wij lid van de NBBU en streven wij ernaar dat al onze interne medewerkers SEU-gediplomeerd (Stichting Examens Uitzendbranche) zijn. 

CertificeringenNEN-4400-1

Het NEN certificaat laat zien dat wij voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit onze bedrijfsactiviteiten m.b.t. het ter beschikking stellen van arbeid. Deze verplichtingen zijn onder andere juiste en tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelasting en het volgens de normen administreren van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten.

Keurmerken


bovib


Bovib-keurmerk

Dit is het keurmerk voor intermediairs en brokers die een inhuurketen beheren of activeren namens en voor opdrachtgevers. Het Bovib-keurmerk biedt onze opdrachtgevers de zekerheid dat wij als intermediair kwaliteit leveren, financieel gezond zijn en ons houden aan de geldende wet- en regelgeving.