Gehandicaptenzorg

Werken via zorgdesQ in de gehandicaptenzorg

28 juli 2021

Is een baan in de gehandicaptenzorg jou op het lijf geschreven? Misschien heb je al enige ervaring in de gehandicaptenzorg of misschien is het nieuw voor je. Werken in de gehandicaptenzorg is uitdagend, maar je krijgt er veel waardering en voldoening voor terug. Wil jij graag een carrière starten in de gehandicaptenzorg, dan zorgt zorgdesQ ervoor dat jij op de juiste plek terecht komt. 

Functies binnen de gehandicaptenzorg

Binnen de gehandicaptenzorg zijn er veel verschillende functies. De functies zijn vaak afgestemd op het type cliënt waarmee jij gaat werken. De gehandicaptenzorg bestaat namelijk uit mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. Heb jij al ervaring in de gehandicaptenzorg dan weet jij misschien al waar jouw voorkeur naar uitgaat. Of je nu wel of geen voorkeur hebt, bij zorgdesQ bespreken we alle mogelijkheden. De functie moet bij je passen en wij helpen je om deze keuze te kunnen maken. Misschien komen we er samen wel achter dat een andere functie ook heel goed bij je past. Door samen in gesprek te gaan komen we erachter waar jouw passie ligt. 

Groeien in de gehandicaptenzorg via zorgdesQ

Door te  werken via zorgdesQ in de gehandicaptenzorg verzekeren we je dat we er alles aan doen om jou op de juiste plek te krijgen. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat de functie niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Hiervoor zijn wij er uiteraard ook! We begeleiden je in alle stappen en houden goed contact om er zeker van te zijn dat je op je plek zit. zodat je kunt blijven groeien. Ook investeren we indien nodig in bijscholing van je kennis in de gehandicaptenzorg. Ontwikkelingen binnen de gehandicaptenzorg gaan razendsnel en je bent nooit uitgeleerd.

Werken via zorgdesQ

Bij zorgdesQ werken we vanuit de gedachte dat wanneer je met passie en trots naar het werk toe gaat je beter presteert en daardoor ook groeit! Niet alleen in je baan, maar ook als mens. We zijn persoonlijk betrokken bij jouw loopbaan binnen de gehandicaptenzorg. Zoals we al zeiden is werken in de gehandicaptenzorg uitdagend en kan het best pittig zijn. Daarom begeleiden we onze zorgprofessionals en soms bieden we gewoon een luisterend oor. 

Direct inschrijven

Wil jij graag aan de slag en beschik jij over een diploma richting de gehandicaptenzorg? Schrijf je direct bij ons in, zodat wij op zoek gaan naar een opdrachtgever die aansluit bij jouw persoonlijke wensen en behoeften. Op dit moment hebben wij opdrachtgevers in de regio Noord-Brabant en Gelderland, dus wanneer je uit deze regio komt hebben we wellicht meteen een passende opdracht voor je!

– Myrthe Moet vertellen –
Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details