Team desQ

Van student naar online marketeer bij zorgdesQ

8 september 2021

Hoi! En welkom bij mijn allereerste blog. Mijn naam is Julia Driessen en sinds 1 september ben ik werkzaam bij zorgdesQ. Ben je benieuwd naar een eerste indruk van mij? Ik vertel jullie graag wat meer over mezelf.

De afgelopen vier jaar ben ik veel te vinden geweest in Nijmegen, voor mijn studie Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Máár, na vier jaar tussen de boeken te hebben gezeten was het op 22 juni 2021 toch echt zo ver: ik was geslaagd. Een halfjaar lang hield ik me bezig met onderzoek doen en het schrijven van mijn scriptie. Maar wat was mijn plan nadat dit allemaal achter de rug was?

Doorstuderen zag ik niet zitten, maar ben ik op mijn 21e al uitgeleerd? Zeker niet! Daarom was mijn volgende doel een baan te vinden waar ik nog veel mocht leren, maar waar ik ook kon laten zien wat ik de afgelopen jaren heb verzameld in mijn spreekwoordelijke ‘’rugzak’’.

Ik had het geluk dat ik een aantal weken na mijn afstuderen werd benaderd door Myrthe Nijst op LinkedIn, voor de functie van online marketeer bij zorgdesQ. Voorheen vond ik het altijd lastig te bepalen waar ik nou precies naar op zoek was. Gelukkig stuitte ik op een recruiter zoals zij, die mij deze gouden tip gaf. Want twee hele leuke sollicitatiegesprekken later kreeg ik het telefoontje waar ik vanaf moment 1 al op had gewacht: ik mocht komen werken bij zorgdesQ!

Zelf heb ik dus ook mogen ervaren wat zorgdesQ voor mensen kan betekenen in het vinden van de juiste baan.

Waarom heb ik voor zorgdesQ gekozen?

Maar waarom is dit dan de juiste baan voor mij? Ik heb voor zorgdesQ gekozen omdat ik hier de ruimte krijg om nog te mogen groeien, er zijn veel ontwikkelingsmogelijkheden en ik heb een hele hoop fijne collega’s. Maar, misschien wel de belangrijkste reden van allemaal: ik had bij zorgdesQ gelijk een heel goed onderbuikgevoel!

Wat ga ik doen voor zorgdesQ?

Als online marketeer ga ik voornamelijk Myrthe Moet ondersteunen in het binden en verbinden van mensen aan onze organisatie. Naast de blogs, nieuwsbrieven en berichten op Facebook en LinkedIn zullen jullie ook meer van ons gaan zien op Instagram. Dus neem daar ook zeker eens een kijkje op! Heb je nog tips of ideeën die ik hierin mee kan nemen? Mail dan naar julia@zorgdesq.nl.

Julia Driessen