Team desQ

Leer Myrthe (online marketeer) beter kennen!

17 november 2021

Twee jaar verder… Hoe is het nu met onze online marketeer Myrthe?

Van net afgestudeerde student naar online marketeer met de nodige ervaring. Toen Myrthe twee jaar geleden bij zorgdesQ aan de slag ging schreef ze een blog om zichzelf voor te stellen aan haar toekomstige lezers. Hoe gaat het nu met haar en wat is er in die twee jaar veranderd? Tijd om haar eens te interviewen in plaats van andersom. 

Myrthe woont samen met haar vriend Daan in het altijd gezellige Nijmegen in een net nieuw appartement. 2 dagen geleden heeft ze haar oude vertrouwde plekje namelijk verlaten en is ze verhuisd naar een paar straten verder. De komende tijd zal ze dus nog wel even zoet zijn met alles inrichten en mooi maken! Ook op werkgebied staat ze niet stil. Lees je mee?

Thymen: ‘’Hoe ben je bij zorgdesQ terecht gekomen?’’

Myrthe: ‘’Toen ik net afgestudeerd was paste ik mijn LinkedIn profiel zo snel mogelijk aan naar: ‘Op zoek naar een baan’. Nadat ik heerlijk vakantie gevierd had, zag ik een bericht van Myrthe Nijst binnenkomen. Na het lezen van de vacature was ik meteen enthousiast. Er kwam veel terug van wat ik al op school had geleerd. Veel bedrijven waren op zoek naar marketeers met ervaring, maar bij zorgdesQ vonden ze het juist fijn om mij nog een beetje te ‘vormen’. Dat was precies wat ik nodig had!’’

Thymen: ‘’Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?’’

Myrthe: ‘’Vaak begin ik de dag met het checken en beantwoorden van mijn e-mails. Verder zien mijn werkdagen er (gelukkig) erg afwisselend uit. De ene keer ben ik bezig met het schrijven van een blog, de andere keer met het bedenken van een campagne, het inrichten van een beursstand of het schrijven van nieuwsbrieven, noem het maar op. Wat wel elke dag terugkomt is het bedenken van leuke social berichten, aan de hand van onze content planning natuurlijk!’’

Julia: ‘’Wat vind je het leukst om te doen?’’

Myrthe: ‘’Het leukst vind ik het schrijven van een mooi stuk. Dat ik achteraf denk: hier ben ik trots op! Maar tegenwoordig vind ik filmpjes maken ook wel heel leuk. Creatief mogen denken, daar maak je mij wel blij mee.’’

Thymen: ‘’Wat vind je een wat minder leuk onderdeel van jouw baan?’’

Myrthe: ‘’Als online marketeer is het logisch dat je veel achter de computer zit, maar van half 9 tot 5 naar een scherm staren is niks voor mij. Gelukkig krijg ik alle vrijheid om ervoor te zorgen dat dat niet hoeft. Nu het marketingteam is uitgebreid heb ik een team waar ik mee kan brainstormen. Dat is erg fijn en in ons marketingplan 2022 kunnen we ook zeker meer offline marketingactiviteiten meenemen.’’

Thymen: ‘’Op welke tijden werk jij het liefst en ben je het meest productief?’’

Myrthe: ‘’Ik zou het liefst geen wekker willen zetten en dan beginnen als ik uit mezelf wakker word. Soms lijkt het me ook wel lekker om in de avond wat uurtjes te maken, als het lekker weer is bijvoorbeeld. Ik ben in de ochtend en avond het meest productief.’’

Thymen: ‘’Hoe ben je opgevoed?’’

Myrthe: ‘Thuis was ik altijd met mijn ouders en mijn broer. Mijn ouders vinden gelijkwaardigheid heel belangrijk; iedereen hetzelfde behandelen en met respect. Dat heb ik wel overgenomen van ze. Verder was ik minder ‘meisjesachtig’ dan nu. Dat had misschien ook ergens met opvoeding te maken.’

Thymen: ‘’Welke herinnering uit je jeugd zal je nooit vergeten?’’

Myrthe: ‘’Vroeger zaalvoetbalde ik met jongens. Ooit heb ik vanuit het midden van de zaal een goal gemaakt. Iedereen was toen zo hard aan het juichen, dat maakte wel indruk. Ja, dat is het eerste wat me te binnen schiet.’’

Thymen: ‘’Waarover ben je tot nu toe in je leven het meest tevreden?’’

Myrthe: ‘’De mensen om me heen. Ik heb lieve familie, een fijne relatie en goede vriendinnen die ik al jaren ken. Ik vind het belangrijk om een goede band met mensen te hebben, niet te oppervlakkig. Dat ik dat heb, daar ben ik heel blij mee.’’

Thymen: ‘’Waar krijg jij je energie van op je werk?’’

Myrthe: ‘’Laatst ging ik met Guillaume en Julia naar een ARTRA event waar hele enthousiaste sprekers waren. Ik merkte dat ik echt energie kreeg van hun energie. Enthousiaste mensen om me heen vind ik fijn. Dat geldt ook voor het schrijven van een blog of andere teksten, dat geeft mij zeker energie. En bedrijfsuitjes uiteraard!’’ 

‘’Ik heb ook een keer een pubquiz georganiseerd met Sam, dat was heel leuk om te doen. Ik vind het leuk om het team betrokken te houden en niet alleen te werken samen maar ook zulke dingen te doen.’’ 

Thymen: ‘’Kun je andere mensen snel vergeven?’’

Myrthe: ‘’Ik kan niet lang écht boos blijven. Als iemand iets heeft gedaan wat niet kan, kan ik er wel een consequentie aan hangen. Al zal ik niet lang echt boos blijven, ik vergeet het ook zeker niet.’’

Thymen: ‘’Waarin vind jij je ontspanning?’’

Myrthe: ‘’Als ik ‘s avonds thuis ben kijk ik de ene dag een film en de andere dag doe ik iets actiefs. De afwisseling is leuk. Tegenwoordig zwem ik ook iedere week en af en toe speel ik padel. Ik merk dat ik dat heel leuk vind. In het weekend vind ik het heerlijk om een wijntje te drinken, een spelletje te spelen en af en toe een keer te stappen, als het weer kan.’’

Thymen: ‘’Speel je wel eens vals in spelletjes?’’

Myrthe: ‘’Ik ben heel eerlijk over het algemeen hoor, maar bij spelletjes ben ik fanatiek dus dan kan ik nog wel eens iets extra’s bedenken om te winnen. Bij 30 Seconds bijvoorbeeld, dan zegt iemand een verkeerd woord en doe ik net alsof die op het kaartje staat. Oké, bij degene die dit lezen kan dat niet meer dus… ’’

We kunnen wel concluderen dat Myrthe een harde werker is, goed is in wat ze doet en wel van gezelligheid houdt. Daarom ben ik ook extra blij dat ze mij als online marketing assistent begeleidt.  Myrthe is zelf ook een hele gezellige collega en tijdens de vrijdagmiddag borrel staat ze altijd vooraan in de rij als het gaat om het spelen van een spelletje! Ook al denk ik wel dat we wat beter moeten gaan opletten tijdens 30 Seconds… 

Een bijnaam van Myrthe die bij zorgdesQ veelal wordt gebruikt is ‘’Moetie’’. Dus bij deze: bedankt voor het leuke interview Moetie!

– Thymen de Vries

P.S. Benieuwd naar de rest van ons team? Bekijk hier de andere interviews!
Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details