Team desQ

Thymen (marketing assistent) en de switch naar het werkleven!

13 oktober 2021

Nu ik onderdeel ben van het marketingteam bij zorgdesQ, stel ik mezelf graag even voor. Mijn naam is Thymen de Vries en ik neem jullie mee in mijn persoonlijke verhaal en mijn nieuwe functie als online marketing assistent. 

Begin dit jaar heb ik stage gelopen bij zorgdesQ en hielp ik hier en daar met administratieve taken en marketingopdrachten. Ondertussen ben ik klaar met de middelbare school en heb ik mijn diploma binnen. Door mijn stage leek het mij hartstikke leuk om hier echt aan het werk te gaan. Gelukkig krijg ik deze kans en ga ik binnenkort een online studie volgen, zodat ik met die kennis mijn steentje nog extra kan bijdragen. 

Als ik mezelf zou moeten omschrijven, zeg ik: een sociale jongen, die overal 100% uit probeert te halen en iemand die graag wil leren. Mijn grootste droom is om te groeien in mijn carrière bij zorgdesQ. Dat lijkt me zeer tof ik zou de groei graag door willen blijven trekken.

Verder lijkt het me super tof om een influencer te worden en hier kan ik zelfs al wat ervaring in opdoen. Ik krijg namelijk de kans om zelf een TikTok account op te zetten voor zorgdesQ. Het doel hiervan is jongeren die net als ik net van school komen, een kijkje te geven in het bedrijfsleven. Dit is namelijk wel even wat anders dan school. Vandaag begin ik met het eerste filmpje, dus ik zou zeggen: ga ons alvast volgen op TikTok!

Verder help ik als online marketing assistent met veel verschillende taken. Denk aan het delen van social media berichten met het team, foto’s toevoegen aan de website, blogs schrijven – zoals deze – en het mee brainstormen over andere marketingactiviteiten. Het is fijn om Myrthe en Julia hierbij te kunnen ondersteunen, want met de groei van zorgdesQ komen er steeds meer dingen bij die moeten gebeuren. Het leren in de praktijk vind ik erg fijn, omdat je hierdoor alles sneller opneemt. Ik heb leuke collega’s om me heen en kan altijd om hulp vragen. De komende tijd ga ik mezelf verder verdiepen in onze organisatie en een ARTRA cursus volgen. Hierdoor zal ik meer leren over de branche, beter weten wat er allemaal speelt en wat iedere afdeling precies doet. Side note: dit kun je terugzien op TikTok!

– Thymen de Vries
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *