Team desQ

Leer Sterre (assistent sales & recruitment) beter kennen!

8 april 2024

Het is een tijdje geleden, maar we zijn weer terug met een splinternieuw team desQ interview! Dit keer staat Sterre in de spotlights. Sterre past zo goed binnen het team dat een paar maanden stage lopen niet voldoende voor ons was. Inmiddels is ze onderdeel van team desQ, als assistent sales & recruitment. Van paardrijden tot aan een wereldreis: ze heeft ons in ieder geval genoeg leuks te vertellen. Lees je mee?

Chantay: “Hoe ben je bij zorgdesQ terecht gekomen?”

Sterre: “Ik ben al jaren bevriend met Thymen, de zoon van Joris. Tijdens een dagje weg vertelde ik dat ik weer op zoek was naar een stage. Joris bood aan om bij zorgdesQ stage te lopen. Op de website stond een vacature open voor een sales stagiair. Deze vacature sloot goed bij mij aan, want ik volg de opleiding Junior Accountmanager. Na twee gesprekken en een middag gezellig meelunchen, kon ik hier aan de slag!

Mijn stage duurde 10 weken. Nadat ik mijn stage heb afgerond, vroeg Daniëlle mij of ik hier naast mijn opleiding wil blijven werken. Momenteel ben ik onderdeel van team desQ, als assistent sales & recruitment.” 

Chantay: “Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie?”

Sterre: “Het contact met de mensen. Met mensen bedoel ik niet alleen interne collega’s, maar ook onze kandidaten en klanten. Wanneer ik een intake heb ingepland voor een collega en vervolgens hoor dat het een goede kandidaat was, daar krijg ik echt energie van! Op de tweede dag van mijn stage ging ik met Roy (sales consultant) mee naar een klant. Ik wist niet wat ik kon verwachten, maar het was erg leuk. Het administratieve gedeelte ligt mij wat minder, maar het hoort er natuurlijk bij.”

Chantay: “Waar zie je jezelf over 5 jaar?”

Sterre: “Ik ben nu 19 jaar en 20 jaar als ik klaar ben met mijn opleiding. Na het afronden van mijn opleiding wil ik een jaar lang werken en veel sparen, zodat ik kan reizen. Na het reizen is het vooral tijd voor zelfreflectie. Wie weet heb ik het ergens zo enorm naar mijn zin dat ik er wil blijven. Mijn vader heeft vroeger een wereldreis gemaakt, waar hij nog steeds over praat. Ik wil niet op mijn oude leeftijd terugkijken en denken: had ik maar…”

Chantay: “Hoe zouden klasgenoten/collega’s/vrienden jou omschrijven?”

Sterre: “Ik kan het wel goed vinden met mijn huidige klasgenoten, maar het is niet dat ik buiten school veel contact met ze heb. Mijn oude klasgenoten zouden mij omschrijven als een sociaal persoon en een aanpakker. Mijn vader zou mij omschrijven als punctueel. Ik denk altijd een paar stappen vooruit en neem liever het zekere voor het onzekere.” 

Chantay: “Op welk moment van de dag ben je het meest productief?”

Sterre: “In de ochtend. Na de lunch krijg ik meestal een after dinnerdip. Laat in de avond kan ik ook productief zijn, maar in de middag het minst.”

Chantay: “Wat doe je graag in je vrije tijd?”

Sterre: “Ik hou ervan om bij paarden te zijn. Ik heb een eigen paard en mijn zus en beste vriendin hebben allebei een pony. Dus als wij in het weekend vrij zijn dan gaan wij er samen op uit, bijvoorbeeld naar het bos. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden. Ik hou ervan om lekker bezig te zijn. Het liefst zou ik iedere dag uren doorbrengen op de stal.”

Chantay: “Wat zijn de drie belangrijkste dingen die op jouw bucketlist staan?”

Sterre: “Ik wil en ga een wereldreis maken. Het lijkt me ook heel gaaf om op een ranch te werken in Texas of Tennessee. Een vriendinnenweekend lijkt me ook wel tof. Met z’n allen een huis huren of zelfs met vriendinnen wonen. Vooral genieten van het leven.”

Chantay: “Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?”

Sterre: “Op vakantie moet je me niet om 8 uur ’s ochtends wakker maken om een wandeling te maken. Daar zou ik echt chagrijnig van worden. Ik wil ook weer niet te laat wakker worden, want ik wil wel nog van mijn dag genieten. Op vakantie met het gezin namen wij vaak de boot, dus ik wil graag nog een keer leren zeilen. Ik word heel rustig van de zee. Mijn ideale vakantie zou zijn om met de boot rond te varen en in de avond lekker een cocktailtje!”

Chantay: “Wat doe je graag om te ontspannen?”

Sterre: “Als ik overdag vrij ben, ga ik het liefst naar de paarden. In de avond gezellig serie kijken met mijn zus en onze beste vriendinnen. Wat bijkletsen met hapjes, dat is voor mij wel echt ultiem genieten.”

Chantay: “Wat is je lievelingsgerecht?”

Sterre: “Heel erg, maar ik hou gewoon echt van pizza. Vooral een pizza margherita met kip en knoflooksaus. Daar mag je mij ’s nachts voor wakker maken haha.”

De eerste keer dat ik Sterre zag, zag ik gelijk dat ze heel spontaan is. Toch heeft ze mij positief verrast! Ondanks dat je elkaar dagelijks ziet op de werkvloer, leer je iemand écht beter kennen tijdens een team desQ interview. Erg leuk om haar zo enthousiast te zien spreken over haar toekomstplannen. Dus ik zeg zeker doen die wereldreis!

Liefs,

Chantay
Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details