Team desQ

Leer Quirijn (junior vestigingsassistent) beter kennen!

17 maart 2021

Bij zorgdesQ werken we vanaf het begin af aan al in een hecht team en sinds vorig jaar juni heeft onze organisatie ook nog eens wat weg van een familiebedrijf! Quirijn voegde zich namelijk toe aan onze ‘zorgdesQ club’ en sindsdien werken vader en zoon in één bedrijf. Quirijn werd ingewerkt op de backoffice en was direct al een echte toevoeging voor ons team. Zo kan ik me nog wel herinneren dat Yvonne, Moïsha en André erg blij waren met deze extra versterking op de administratieve afdeling. De taken werden snel opgepakt en zijn komst bracht ook zeker gezelligheid met zich mee!

Quirijn is de een na jongste van het stel (18 jaar) en gelukkig woont hij redelijk dicht bij kantoor; iets langer kunnen slapen is wel fijn he Q? Als administratief medewerker houdt Quirijn verschillende belangrijke zaken bij. Naast de administratieve taken zorgt hij gelukkig ook goed voor het kantoorteam: onze koelkast is altijd gevuld en we mogen zeker niet klagen over het comfortfood voor op de vrijdagmiddagborrel. Wanneer je bij ons aanbelt zul je waarschijnlijk hartelijk begroet worden door Quirijn; een echt mensen-mens die ook onze kandidaten, opdrachtgevers en andere contacten graag verwelkomt!

Myrthe: ‘’Een inkoppertje… maar hoe ben je bij zorgdesQ terecht gekomen?’’

Quirijn: ‘’Ja, Joris is natuurlijk mijn vader. In principe ben ik binnengerold door hem. Ik was eerst zweminstructeur, daar gaf ik les en zat ik ook op kantoor. Ik heb veel les gegeven aan kinderen en bedacht leuke activiteiten. Daarna heb ik nog in de logistiek gewerkt, maar op een gegeven moment zat ik thuis door corona. Joris en Daniëlle gaven toen aan dat er wel wat hulp nodig was op de administratie en dat ik bij zorgdesQ kon starten.’’

Myrthe: ‘’Waar krijg jij energie van en waarom?’’

Quirijn: ‘’Ik krijg energie van het zijn met vrienden, of van lekker reizen. Ook houd ik enorm van sporten. Wanneer de hockey weer door kan gaan, ga ik dat meteen weer doen! Gelukkig kan ik nu thuis wel gewoon fitnessen. Wat ik ook erg leuk vind om te doen is koken; dit doe ik wel een paar keer per week. Het allerbelangrijkste vind ik mensen op me heen, ik ben echt een gezelligheidsmens!’’

Myrthe: ‘’Welke dag zou je nog eens over willen doen?’’

Quirijn: ‘’Met die vraag stoeide ik al. Eigenlijk is ‘geen‘ mijn antwoord; elke nieuwe dag heeft weer nieuwe kansen. Voor nu is er nog niet zo’n grote gebeurtenis geweest die ik overnieuw zou willen doen.’’

Myrthe: ‘’Als je moet kiezen: LinkedIn, Facebook of Instagram?’’

Quirijn: ‘’Dan ga ik zeker voor LinkedIn en Facebook. LinkedIn is in het zakenleven natuurlijk belangrijk. Daar ben ik ook al veel mee bezig, mijn zakelijke netwerk uitbreiden.’’

P.S. connectieverzoeken zijn dus welkom! 😊

Myrthe: ‘’Met welke collega zou jij wel eens een dag willen ruilen?’’

Quirijn: ‘’Met jou! Ik vind dat je wel heel leuk werk doet. Thymen (trainee en tevens broertje van) helpt jou natuurlijk nu. Ik merk dat hij daar ook echt energie van krijgt. Daarnaast zou ik wel eens een dag met Guillaume willen ruilen, omdat hij iedere dag weer veel voor mekaar krijgt. En hij belt natuurlijk erg veel, dat vind ik ook leuk, het contact met mensen.’’

Myrthe: ‘’Hoe zouden onze collega’s jou denk je omschrijven?’’

Quirijn: ‘’Ik denk wel een beetje als de lolbroek. Of de veelvraat; ik ben altijd veel aan het eten. ‘’

Uiteraard heb ik dit nog even nagevraagd aan Yvonne (senior vestigingsassistente):

‘’Quirijn is een vrolijke, behulpzame collega. Negen van de tien keer is hij degene die op vrijdagmiddag de lunch bestelling regelt. Daarnaast regelt hij alle IT-zaken op kantoor en kun je met vragen hierover altijd bij hem terecht en zorgt hij voor alle benodigdheden op kantoor. Ook is het een echte smulpaap, hij zorgt goed voor zichzelf tijdens de lunch en als er iets te snoepen is op kantoor, dan weet hij dit te vinden!’’

Myrthe: ‘’Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen?’’

Quirijn: ‘’Geniet van het leven en laat anderen geen beslissingen voor jou maken! Dit was destijds een advies van een oud leraar. Hij gaf toen aan: ‘Jouw leven is jouw leven, dus maak zelf je beslissingen’. Sindsdien heb ik wel echt vaker aan dat advies gedacht.‘’

Myrthe: ‘’Welk onderdeel van je werk vind je het leukst?’’

Quirijn: ‘’Het contact met mensen via de telefoon, de mail én intern natuurlijk! Ik vind het ook belangrijk dat we af en toe gezellig een praatje kunnen maken, dat collega’s af en toe langskomen. Reggy bijvoorbeeld, die komt soms langs om even wat leuks of inhoudelijks te vertellen. Zo houden we verbinding met het team.’’

Myrthe: ‘’Hoe ziet jouw ideale teambuildingsactiviteit eruit?’’

Quirijn: ‘’Het liefst hutje mutje met het team in de Ardennen ofzo, of proberen te survivallen. In ieder geval iets sportiefs! We hebben wel wat sportievelingen in de groep, dus dat moet wel goedkomen. Als we een wekelijks sportuurtje zouden hebben, zou ik wel een zakkenrace willen doen. Zie het al helemaal voor me, allemaal met een vuilniszak rondspringen, heerlijk!’’

Myrthe: ‘’Wat ben je echt vastbesloten te bereiken?’’

Quirijn: ‘’Ik zie mezelf hier sowieso nog wel een aantal jaar werken, want dat bevalt erg goed. Verder zou ik later wel graag in het buitenland willen wonen, bijvoorbeeld Amerika, gewoon voor een jaar. Ook zou ik echt graag nog een wereldreis willen maken voor mijn 25ste! ‘’

Genoeg tijd nog om te sparen voor die wereldreis! Die droom hebben we zeker gemeen. Naast de belofte die we aan kandidaten doen: ‘Aandacht voor jou als persoon’, is het natuurlijk ook belangrijk om aandacht te geven aan jezelf. Het stellen van zulke doelen helpt daar wel bij. Zelf zou ik Quirijn trouwens omschrijven als hulpvaardig, grappig, open en eerlijk. Wanneer Quirijn ergens iets van vind, dan horen we het wel. Q, bedankt voor het gezellige interview!

Liefs, Myrthe

Myrthe Moet vertellen –
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *