Team desQ

Leer Moïsha (vestigingsassistente zorgdesQ) beter kennen!

25 maart 2020

Beste lezer, ken jij Moïsha al? Deze week is Mo aan de beurt om al mijn ‘moeilijke’ vragen te beantwoorden. Het kantoorteam vraagt nu al wie ik volgende keer ga vragen, haha! Een goede voorbereiding is het halve werk, toch? Als je naar ons kantoor belt, kan het heel goed zijn dat je ‘onze Mo’ aan de lijn krijgt. Na haar afstudeerstage bij zorgdesQ is ze door Daniëlle gevraagd om te blijven werken. Dat is pas echt samen groeien! Ik ken Mo nog maar net, maar tijdens het teamweekend in oktober merkte ik al snel hoe goed ze in de groep ligt. Alle collega’s spreken vol lof over haar! Dat snap ik wel, want ook ik vind haar een hele fijne collega.

Wie is Moïsha?

Moïsha is 20 jaar en werkzaam als vestigingsassistente bij zorgdesQ én careerdesQ. In 2019 heeft ze de opleiding Directiesecretaresse/Managementassistente afgerond op ROC De Leijgraaf in Oss. Ver van ons kantoor is ze niet geboren, want Oss is haar geboorteplaats en ook de plaats waar ze nu woont. 

Myrthe: “Hoe ben je bij zorgdesQ terecht gekomen?”

Moïsha: ‘’Toen ik in mijn laatste jaar zat van mijn opleiding moest ik een stage gaan zoeken op stagemarkt.nl, daar stond zorgdesQ op ingeschreven. Ik keek op de website en heb meteen een mail gestuurd met CV. Daarna werd ik vrij snel uitgenodigd om op gesprek te komen en mocht ik hier stage komen lopen van november tot februari. Na mijn stage ben ik weer benaderd door Daan. Ik wist niet zo goed wat ik wilde, maar ik wilde wel werken. Ik had nog niet echt gezocht naar een baan. Toen ben ik in juni begonnen als vestigingsassistente. Ik werk er in juni alweer een jaar!’’

Myrthe: “Welke (werk)ervaring met collega’s is jou het meest bijgebleven?”

Moïsha: ‘’Het teamweekend van oktober 2019. We hebben natuurlijk 3 afdelingen en daardoor heb ik niet met iedereen veel contact. Je leert iedereen dan op een andere manier kennen en ik heb met iedereen wel apart gepraat.’’

Myrthe: “Waarvoor zou jij lang kunnen sparen?

Moïsha: ‘’Ik ben niet heel goed in sparen, maar ben toevallig deze maand begonnen. Voor als ik straks bijvoorbeeld op mezelf ga wonen, of een auto ga kopen.’’

Myrthe: “Voor wie zou jij meteen alles laten vallen om te helpen?

Moïsha: ‘’Eigenlijk verschillende mensen: mijn moeder, mijn zussen natuurlijk en mijn nichtjes. Als het echt noodzakelijk is dan he!’’

Myrthe: “Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Moïsha: ‘’Doordeweeks ben ik in de avond vaak thuis. In het weekend ga ik graag uit. Tegenwoordig sport ik ook 2 keer in de week. Daar had ik in het begin wel moeite mee, maar nu wil ik het ook echt en nu vind ik het ook wel leuk. Ik doe het niet alleen, maar samen met mijn nicht.’’

Myrthe: “Waarin verschil jij van persoonlijkheid met je beste vriend(in)?

Moïsha: ‘’Ik praat altijd veel over mijn werk, wat ik op werk doe en wat ik heb meegemaakt. Vriendinnen van mij denken soms dan wel hou nou eens op. Ik ben er wel veel mee bezig nog en zij niet. Ik ben ook wel (samen met een andere vriendin) echt gemotiveerd qua werk.’’

Myrthe: “Wat heb jij onlangs nog geleerd?

Moïsha: ‘’Bij mijn stage was ik een stuk stiller en durfde ik niet veel te vragen, dat kwam ook omdat ik iedereen natuurlijk niet goed kende. Nu ik iedereen beter ken, praat ik ook meer, durf ik meer te vragen en durf ik ook nee te zeggen. Ook als ik nu ergens geen tijd voor heb dan durf ik dat te zeggen.’’

Myrthe: “Waar krijg je vaak complimenten over?

Moïsha: ‘’Ik denk als ik mijn werk goed heb gedaan, dan ben ik daar ook wel echt blij mee. Of als ik dan hoor van: je was een week op vakantie en dan stresst iedereen hier, dat vind ik wel een mooi compliment.’’

Myrthe: “Zou je stoppen met werken als je 1 miljoen zou winnen?

Moïsha: ‘’Nee, ik zou niet stoppen met werken, maar wel parttime gaan werken. Dan zou ik denk ik 24-32 uur gaan werken, anders zou ik me echt vervelen als ik thuis ben. Ik zou ook wel op mezelf gaan wonen en natuurlijk wat geld opzij zetten.’’

Myrthe: “Noem één gebeurtenis waar je naar terug blikt waarvan je denkt: ‘‘ik kan niet geloven dat ik dat gedaan heb?

Moïsha: ‘’Tijdens het teamweekend op een 7 meter hoge paal geklommen en daar vanaf gesprongen, dat vond ik wel heel spannend!’’

Teamweekend

Leuk dat het teamweekend een paar keer terugkomt bij Mo. Dat was inderdaad een spannende activiteit, van die paal springen! Zelf durfde ik het niet, maar ben stiekem toch wel een beetje jaloers op degene die het wel gedaan hebben. 9 van de 16 hebben het gewoon gedaan. Well done Team desQ! Van wie van mijn collega’s zou jij graag meer willen weten? Laat een reactie achter en wie weet is diegene de volgende keer wel aan de beurt!

Liefs, Myrthe

– Myrthe Moet vertellen –

Wil jij ook via zorgdesQ werken?