Team desQ

Leer Kim (recruiter) beter kennen!

23 november 2022

Loop eens bij zorgdesQ de kantoortuin binnen op een dinsdag, woensdag of donderdag en je zult Kim gegarandeerd in actie zien! Haar inzet voor de zaak blijft niet onopgemerkt, want zowel voor als na haar zwangerschapsverlof boekt ze mooie successen. Communicatie is ‘the key’ en dat kan Kim als geen ander. Een fijne recruiter en teamgenoot, wat onder andere te maken heeft met haar open uitstraling, humor en gezelligheid. Bij Kim thuis mogen vriend Roy en kinderen Bobby, Charlie en Diaz ook van geluk spreken met zo’n moeder. En wederzijds, want zoals ze zelf aangeeft is het samenzijn met haar gezin echt een geluksmomentje. 

KimzorgdesQ

Kim is net terug van haar verlof en dit leek me een mooi moment om eens aan haar leidinggevende te vragen om iets over Kim te schrijven!

Myrthe Nijst: “In september 2021 is Kim gestart bij zorgdesQ en wat mij meteen op viel was haar enthousiasme en drive. Het recruitmentvak was voor haar compleet nieuw, maar ze had er ontzettend veel zin in om het vak haar eigen te maken. Inmiddels zijn we een dik jaar verder en past de functie van recruiter helemaal bij Kim. Ze werkt hard, is betrokken en erg sociaal. Ze weet wat er speelt bij haar kandidaten en klanten, maar ook bij haar collega’s. Ze zorgt voor gezelligheid op kantoor en we kletsen altijd wel gezellig met elkaar. We hebben Kim dit jaar een aantal maanden moeten missen omdat zij moeder is geworden van Diaz. Tijdens haar afwezigheid heb ik haar gezelligheid gemist op kantoor en ik ben blij dat ze sinds dit najaar weer terug is in de kantoortuin van zorgdesQ!’’

Myrthe: “Hoe ben je bij zorgdesQ terecht gekomen?”

Kim: “Ik ben via Ellen bij zorgdesQ terecht gekomen. Ze gaf aan dat zorgdesQ op zoek was naar nieuwe recruiters. Ik hoorde zoveel positieve verhalen dus ik dacht: dat wil ik wel! Ik kwam zelf uit een hele andere branche, maar wie niet waagt wie niet wint! Het kwam ook echt op mijn pad, want ik werkte net 3 maanden bij een ander bedrijf waar ik een administratieve functie had.”

Myrthe: “Waar ben jij goed in en wat wil je hier nog ontwikkelen?”

Kim: “Ik ben goed in het communiceren met mensen en ik vind mezelf ook erg sociaal. Dit heeft grote voordelen voor het hebben van intakes met onze kandidaten. Ook heb ik goede mensenkennis waardoor ik snel door heb welke kandidaat bij welk opdrachtgever past. Verder wil ik mezelf nog ontwikkelen door meer kennis op te doen van de uitzendwereld.”

Myrthe: “Waar raak jij echt geïrriteerd van?”

Kim: “Heb je even? Hahaha. Nee ik kan echt niet tegen onrecht en liegen. Bijvoorbeeld als ik zeker weet dat ik iets gezegd heb en iemand probeert mij te overtuigen dat ik iets anders zei. Ik hou ervan als mensen eerlijk en oprecht zijn. Verder kan ik er niet zo goed tegen als mensen die niet doorrijden in het verkeer.”

Myrthe: “Wanneer deed je voor het laatst iets buiten je comfortzone?”

Kim: “Ik denk dat het toch wel het aannemen van deze baan is. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging, maar tegelijkertijd vond ik het erg spannend. Het was voor mij namelijk echt heel wat nieuws. Als recruiter kan ik nu wat betekenen voor de mens en de zorgsector.”

Myrthe: “Welke werkzaamheden of taken geven jou de meeste energie?”

Kim: “Ik vind het fijn als mijn agenda overvol is zodat ik lekker bezig blijf. Dan zit ik er lekker in. Het houden van de intakes vind ik erg leuk. En als ik een kandidaat daadwerkelijk plaats, ben ik echt blij.”

Myrthe: “Kun je andere mensen snel vergeven?”

Kim: “Zeker. Ik houd niet van ruzie en ik vind het ongemakkelijk als mensen dan niet met elkaar praten. Maar mocht er echt iets ergs zijn voorgevallen is het ook klaar. Dan moet je wel echt ver zijn gegaan door bijvoorbeeld alles bij elkaar te liegen.”

Myrthe: “Waar word je gelukkig van?”

Kim: “Ik word van verschillende dingen gelukkig. Ik word o.a. gelukkig van mijn gezin. Ik vind het heerlijk om met hun op vakantie te gaan en leuke dingen te doen. Ook word ik gelukkig als ik succesjes heb op het werk. Of als ik leuke dingen kan doen met familie en vrienden. Ik word er ook gelukkig van als mijn kinderen het naar hun zin hebben en ik hun weer zie genieten.”

Myrthe: “Aan wie heb je voor het laatst een compliment gegeven?”

Kim: “Aan mijn dochtertje van 4 die haar zwemdiploma heeft behaald. Bobby was heel trots op haarzelf voor het behalen van haar zwemdiploma. Ik geef best vaak complimenten. Als iemand in mijn omgeving goed bezig is of net dat duwtje in de rug nodig heeft. Je vindt het zelf ook fijn om het te horen als je goed bezig bent.”

Myrthe: “Zou je beroemd willen zijn?”

Kim: “Nee, ik hou er niet van om op de voorgrond te staan. Als ik dan toch een beroemd iemand zou MOETEN kiezen die ik voor een dag zou zijn, zou het Chantal Janzen zijn. Ik vind haar erg grappig en ze kan leuk presenteren.”

Myrthe: “Welke droom wil jij nog waarmaken?”

Kim: “Op dit moment heb ik geen specifieke droom en ben ik erg tevreden. Wel heb ik in de toekomst zeker de ambitie om mezelf verder te ontwikkelen. Ik wil beter worden in mijn werk en wie weet ooit een hogere functie bekleden. Wel pas als mijn kindjes iets groter zijn. Je hoort vaak dat mensen dromen over lange reizen en dat heb ik in het verleden ook gedaan, maar ik word gelukkiger van mijn leven nu in Nederland.”

Een speciaal bedankje voor Ellen die Kim bij ons heeft binnengebracht. Het blijkt maar weer dat het goed kan zijn om buiten je comfort zone te stappen, want dit kan mooie en nieuwe ervaringen opleveren. In het geval van Kim kan ze nu echt wat betekenen voor mensen in de zorgsector. Daarnaast valt het me op dat Kim tevreden is met wat ze heeft; ook een mooie eigenschap. De les van Kim die ik uit ons gesprek heb gehaald: geniet van de kleine dingen en waardeer wat je hebt! Neem je die les ook mee? 🙂

Liefs, 

Myrthe 

P.S. Benieuwd naar de rest van ons team? Neem hier eens een kijkje!
Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details