Team desQ

Leer Julia (online marketeer) beter kennen!

20 juli 2022

Afgelopen week hebben we Julia (online marketeer) geïnterviewd. Julia is een jonge vrouw die weet waar ze voor gaat! Zelf ervaar ik Julia als een lieve en zorgzame collega die anderen graag helpt. Als ik ergens tegenaan loop of even geen inspiratie heb kan ik altijd bij Julia terecht voor creatieve ideeën. Ook kan ik zeggen dat ze heel gefocust te werk kan gaan. Als ze een blog aan het schrijven is dan is ze héél geconcentreerd en raakt ze zeker niet afgeleid. Ben jij nou benieuwd naar haar verhaal? Lees vooral verder!

Ik werk samen met Julia dus het leek me leuk om zelf iets over haar te schrijven.

Thymen: “Julia is vorig jaar september begonnen toen Myrthe Moet en ik nog met zijn tweeën waren. Ik werkte hier toen nog als trainee dus ze was een goede aanwinst voor team marketing. Ineens was er iemand bij die veel van Myrthe kon overnemen, waardoor er ook weer ruimte vrij kwam voor andere marketingactiviteiten. Julia viel goed in het team van zorgdesQ en had meteen goede connecties. Dit is fijn want dit betekent dat ze met plezier en passie naar het werk gaat. Ondanks dat ze een uur moet reizen om op bestemming te komen zit Julia hier elke dag. Ze neemt verantwoordelijkheid voor haar werk en ze is een fijne collega om mee samen te werken!”

Thymen: “Hoe ben je bij zorgdesQ terecht gekomen?”

Julia: “Ik was in juli 2021 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waar ik de opleiding Communicatie volgde. Na het afstuderen heb ik eerst een maand thuisgezeten. Het thuis zitten was ik al snel zat dus ben ik op LinkedIn gaan zoeken naar vacatures. Al snel kreeg ik een bericht van Myrthe Nijst op LinkedIn dat er een vacature was voor de functie Online Marketeer. Ik heb mijn eerste gesprek gehad met Fleur en Myrthe M. en mijn tweede gesprek met Daniëlle en Jordy. Na de gesprekken ben ik al vrij snel aan de slag gegaan.”

Thymen: “Wat kan bij zorgdesQ, waardoor werken voor jou gemakkelijker wordt?”

Julia: “Vooral dat je veel eigen regie hebt. Ik kan zelf bepalen wat mijn planning is en wat ik wil leren. Ik heb veel eigen inbreng. Aan de ene kant werk ik veel zelfstandig, maar toch ook weer samen in een team. Dat is erg fijn. Zo kan ik voor vragen altijd bij mijn mede-marketeers terecht.”

Thymen: “Wat doe je om je klaar te maken voor de dag?”

Julia: “Ik douche sowieso elke ochtend, anders word ik niet wakker. Verder heb ik niet zo veel tijd omdat ik best ver moet rijden. Ik woon in Doornenburg, een dorp in Gelderland. Ontbijten doe ik meestal op het werk.”

Thymen: “Hoe omschrijf jij je functie aan vrienden en vriendinnen?”

Julia: “Ik vertel dat ik werkzaam ben als online marketeer in de arbeidsbemiddeling in de zorgsector. Ook vertel ik dat ik een veelzijdige functie heb. Ik hou me o.a. bezig met de website, vacatures schrijven, social media en beurzen. Eigenlijk van alles wat en daar ben ik heel blij mee.”

Thymen: “Wat is jouw favoriete feestdag?”

Julia: “Heel cliché, maar ik vind kerst altijd het leukst. Wij gaan nooit uiteten maar we eten gezellig met het gezin thuis. We maken dan zelf een menukaart. Samen met mijn ouders, mijn zus en haar vriend en mijn vriend. Met zijn zessen borrelen en het eten voorbereiden natuurlijk. ’s Avonds gezellig spelletjes spelen en kaarten, want daar zijn we allemaal heel fanatiek in. Mijn familie en ik vinden het met de feestdagen het fijnst om gewoon gezamenlijk thuis te zijn.”

Thymen: “Wat zou je nog heel graag willen leren?”

Julia: “Hier moet ik even over nadenken. Deze vraag vind ik denk ik wel het moeilijkst. Ik hou van skiën en wintersport dus ik zou een keer willen leren snowboarden. Dat wil ik echt nog graag doen.”

Thymen: “Hoe ga je om met stress op de werkvloer?”

Julia: “Stress daar ga ik nooit heel goed op. Dat heb ik altijd al gehad. Ik denk hier op het werk gewoon door het echt uit te spreken. Er is hier altijd wel iemand die even tijd voor je vrij maakt. Of even naar buiten om een frisse neus te halen, helpt mij ook.”

Thymen: “Helpt sporten met stressvermindering?”

Julia: “Bij mij wel. Ik voetbal al heel lang, 12 jaar. Ik heb altijd gevoetbald met hele leuke meiden. Tijdens het voetballen heb je ook geen tijd om aan minder leuke dingen te denken.”

Thymen: “Helpt samenwerken met een collega jou?”

Julia: “Ja ik vind samenwerken altijd heel leuk, omdat je verschillende meningen hoort. Vooral met mijn eigen team (team marketing), maar ook met andere collega’s. Soms heb je zelf niet zo veel inspiratie dan kan het helpen als je kan sparren met andere collega’s. ‘’

Thymen: “Wat hoop jij nog te bereiken bij zorgdesQ?”

Julia: “Nieuwe dingen leren. Ik heb mijn studie al afgerond, maar je stopt nooit met leren. Ik kan me ook goed verdiepen in nieuwe dingen. Het scheelt dat het hier allemaal kan en mag. Ik heb onlangs nog de SEU behaald, dus daar ben ik al erg blij mee!”

Na Julia geïnterviewd te hebben kan er zeker geconcludeerd worden dat ze graag actief bezig is. Ze houdt van activiteiten als voetballen en skiën, alleen de stap naar snowboarden moet ze nog zetten. Misschien is dit interview net het duwtje in haar rug geweest en wie weet zien we haar de volgende keer op een snowboard staan. Ik hoop dat we nog lang kunnen genieten van Julia haar aanwezigheid en harde werk! 

Groetjes, 

Thymen