Team desQ

Leer Ilse (vestigingsassistente) beter kennen!

21 september 2023

Leer Ilse kennen, de kracht die onmisbaar is voor zorgdesQ als vestigingsassistente. Deze nuchtere en enthousiaste Ossenaar kunnen we niet meer wegdenken binnen het team. Ze woont twee minuutjes van kantoor af, dus ze komt ook nooit te laat. Mijn eerste indruk van Ilse is een drukke stuiterbal die altijd in is voor gezelligheid. Maar wie Ilse nou echt is, is te lezen in dit interview. Van haar favoriete avondmaal tot haar uit de hand gelopen hobby toen ze nog klein was. Veel leesplezier!

We hebben voor dit interview ook collega Yvonne gevraagd om een stukje te schrijven over hoe het is om met Ilse te werken. Zij als senior vestigingsassistente werkt namelijk het meeste direct met haar samen. 

Yvonne: “Onze enige echte “Nederlands kampioen Eenwieleren” Ilse is bij zorgdesQ binnengekomen omdat onze Varety met zwangerschapsverlof ging en we op zoek waren naar vervanging voor deze periode. Tijdens haar sollicitatiegesprek kwam ze op ons al meteen over als een frisse jonge meid met een open, eerlijke en ontwapenede uitstraling. Maar Myrthe en ik zeiden ook tegen elkaar “wat een ontzettende druktemaker”. Met het motto “ik heb het nog nooit gedaan, maar ik denk dat ik het wel kan” is ze in maart 2023 gestart op de backoffice van zorgdesQ. Zonder administratieve ervaring beet ze zich vast in de werkzaamheden en toen Varety plotseling eerder met verlof ging dan we hadden verwacht heeft ze zich ontpopt als een waardige vervanger. Met Ilse werken is een feestje! Vrolijk, altijd even oprecht, soms ietsje naïef, hardwerkend, niet bang om vragen te stellen of zich kwetsbaar op te stellen en met verantwoordelijkheidsgevoel voor haar werk. Problemen zoekt ze uit tot op de bodem en lost deze adequaat op. Als leidinggevende van Ilse kan ik niet anders zeggen dan dat ik trots ben op “ons druktemakertje” en hoe ze zich de afgelopen tijd heeft ontpopt tot een niet weg te kunnen denken collega van zorgdesQ.

Yordi: “Hoe ben je bij zorgdesQ terecht gekomen?”

Ilse: “Ik heb voorheen al bij zorgdesQ gewerkt als uitzendkracht bij de GGD-vaccinatie als administratief medewerker. Ik begon net toen de GGD begon met afschalen, dus ik heb ook maar iets van drie diensten gedraaid. Na een tijdje kreeg ik een mail van Lisa voor deze vacature. Ik heb diezelfde dag nog gereageerd, omdat ik erg geïnteresseerd was. Ik werd kort daarna uitgenodigd om op sollicitatie te komen voor deze interne vacature. Mijn eerste gesprek had ik met Yvonne en Varety en een week later ook nog een gesprek met Daniëlle en Chantal. Het bleek een goede match te zijn.”

Yordi: “Hoe vind je het om te werken bij zorgdesQ?”

Ilse: “Ik vind het erg leuk hier. Nu ik mijn team en de rest van de collega’s steeds beter leer kennen, wordt het ook steeds leuker. Ik hoef ook steeds minder dingen na te vragen en kan alsmaar meer zelfstandig te werk gaan. Ik werk inmiddels iets langer dan een half jaar bij zorgdesQ.”

Yordi: “Wat vind je het leukste aan je functie?”

Ilse: “Het is altijd druk en dat vind ik superleuk. Iedere dag lopen er een soort mini-casussen. Daarnaast vind ik het ook heel fijn om te zien dat ik vooruitkom en steeds meer dingen afkrijg. Het leukste vind ik om zwart op wit te kunnen zien dat ik gewerkt heb, aangezien ik iedere dag dingen kan afstrepen die nog moesten gebeuren.”

Yordi: “Wat doe je het liefste in je vrije tijd?”

Ilse: “In mijn vrije tijd ben ik het liefste met mijn vriendinnen. Voor mij is vriendschap superbelangrijk. Met mijn vriendinnen ga ik het liefste stappen, terrassen, wandelen of spelletjes spelen. Als ik ga stappen ga ik het liefste naar plekken als Oyster Club en Café in the City in Rotterdam. Maar een avondje regenwormen met mijn vriendinnen op de bank vind ik ook echt leuk om te doen!”

Yordi: “Wat deed je vroeger graag?”

Ilse: “Vroeger deed ik heel erg graag aan eenwieleren. Ik deed het niet alleen graag, maar ik was er ook nog eens goed in! Ik ben namelijk ooit Nederlands kampioen eenwieleren geweest. Maar hoe ik dat heb bereikt is eigenlijk best simpel. Ik zag ooit een meisje op de camping met een éénwieler en dat wilde ik ook. Ik heb toen een éénwieler gekocht en ben gaan oefenen. Uiteindelijk merkte ik dat ik er best goed in begon te worden en toen besloot ik de tijden van het NK op te zoeken. Ik ben gaan oefenen om die tijden te verslaan en dit lukte me. Zo ben ik dus Nederlands kampioen eenwieleren geworden op de 100 meter haha!”

Yordi: “Wat is jouw guilty pleasure”

Ilse: “Ik binge-watch een goede serie van Netflix graag! Als ik een serie vet vind, kan ik deze goed doorkijken. Als ik tegelijkertijd met mijn vriendinnen een serie begin te kijken, heb ik het al uitgekeken als zij pas bij aflevering twee zijn. Als ik in een goede serie zit dan kijk ik Netflix op ieder mogelijk moment. Of het nou onderweg of thuis is, ieder moment zie je mij kijken. Ik houd voornamelijk van Thrillers, maar ik kijk ook vaak bekende series.”


Yordi: “Voor wat kan jij ’s nachts wakker worden gemaakt?”

Ilse: “Aan de ene kant denk ik aan biefstuk. Ik vind namelijk alle biefstukken lekker, zolang ze maar niet doorbakken zijn. Aan de andere kant kan je mij ook altijd wakker maken om uit te gaan met vriendinnen.”

Yordi: “Als je ooit de kans zou krijgen om te emigreren, waar zou je dan naartoe gaan?”

Ilse: “Ik ben niet zo moeilijk, zolang er maar een zonnetje is. Het is niet dat ik een speciaal land heb. Amerika lijkt me wel wat, maar daar ben ik nog nooit geweest. Ik hou van het strand en een grote stad. Je kan me wel een citygirl noemen.”

Yordi: “Als je nog maar één gerecht de rest van je leven zou mogen eten, wat zou dit dan zijn?”

Ilse: “Ik zou dan toch kiezen voor een AVG’tje. En dan zou ik specifiek gaan voor aardappelgratin, bloemkool en een biefstukje.”

Yordi: “Wat zou je graag nog willen bereiken?”

Ilse: “Ik zou nog heel erg graag mijn hbo-diploma willen halen. Ik heb nu een tussenjaar, maar ik studeer op dit moment Medische beeldvorming & Radiotherapeutische technieken. Ik heb gekozen voor deze studie omdat ik geïnteresseerd ben in het menselijk lichaam. Ook vind ik het exacte aspect van de studie erg interessant. De combinatie van de techniek maar ook het werken met mensen past bij mij.”

Yordi: “Als je nog een tip mee zou kunnen geven aan de lezers, wat zou dit dan zijn?”

Ilse: “Leef en laat leven!”

En daar sluit ik mij volledig bij aan. Door dit interview heb ik Ilse beter leren kennen en heb ik een beter beeld van wie zij eigenlijk is. Een hbo-diploma ga je zeker halen, dat weet ik zeker! Ik zal haar ook vast een keer in de Oyster Club tegenkomen en dan is het drankje op mij. Hopelijk heb jij Ilse nu ietsje beter leren kennen!

Liefs,

Yordi
Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details