Team desQ

Leer Glenn (sales consultant) beter kennen!

25 mei 2022

Thymen heeft vorige week onze nieuwste sales consultant Glenn geïnterviewd. Glenn is begin mei begonnen bij zorgdesQ en heeft in een korte tijd al laten zien dat hij een leuke aanwinst is voor team desQ. In dit interview vertelt hij niet alleen over zijn carrière switch, maar ook over zijn privéleven. Benieuwd wat er allemaal is besproken? Lees dan maar mee! 

glennzorgdesq

Voordat Glenn bij ons startte, was er één interne collega die hem al kende, namelijk Guillaume. Aan hem dus de taak om Glenn te omschrijven.

Guillaume: “Glenn heeft een warme persoonlijkheid. Met zijn charme en goedlachse humeur is hij een aanwinst voor het team. Samen met zijn verloofde Dominique en dochtertje wonen zij in het Gelderse Westervoort. Glenn sport veel, doet onder andere aan voetbal en is geregeld in de gym te vinden voor een personal training. Hij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en is super loyaal. Voor Glenn gaat er een nieuwe wereld open, maar ik weet zeker dat hij zijn tanden hierin gaat zetten. Soms is een carrière switch net dat stukje extra motivatie om succesvol te zijn en ik denk dat Glenn nog heel veel mooie momenten bij team desQ gaat beleven.  Ik wens hem daarom ook alle geluk van de wereld en een mooi avontuur binnen de arbeidsbemiddeling.”

Thymen: “Hoe ben je bij zorgdesQ terecht gekomen?”

Glenn: “Via Guillaume. We hebben in onze jongere jaren samen bij een callcenter gewerkt. Daarnaast ken ik hem ook van voetbal. Ik belde Guillaume op een dag dat hij in de auto zat met Daniëlle. Het telefoontje was een half jaar geleden, maar na een pittige discussie bij mijn vorige werkgever heb ik besloten om toch weer contact op te nemen met Guillaume. Na twee gesprekken ben ik uiteindelijk aangenomen bij zorgdesQ.”

Thymen: “Wat deed je voordat je bij zorgdesQ was gekomen?”

Glenn: “Ik werkte hiervoor bij een organisatie in Den Bosch, waar ik koude acquisitie deed. Zij kochten grootschalig ontroerend goed, voornamelijk grond. En daar zochten zij investeerders voor. Ik heb in mijn jongere jaren gewerkt bij een callcenter.”

Thymen: “Hoe ga je om met stress?”

Glenn: “Stress is iets wat iemand van je verwacht. Bijvoorbeeld als iemand een situatie voor je voeten legt en je dan moet proberen het op te lossen. Ik ga er mee om door dingen op te pakken. Als je iets weet, regel het en als je het niet weet dan vraag het gewoon. Ik hou ervan om snel te handelen. In mijn privéleven ervaar ik heel weinig stressmomenten. Als ik ze wel heb dan wil ik het gelijk regelen en het niet de kop indrukken.”

Thymen: “Wat doe je graag in je vrije tijd?”

Glenn: “Ik ben 39 en dan zit je in een hele ander levensfase dan wanneer je 18/20 bent. Bijvoorbeeld in de zin van uitgaan. Nu besteed ik mijn tijd liever aan uitjes met mijn gezin.”

Thymen: “Waar ga je dan heen?’’

Glenn: “Met mijn dochter van 5 ga ik bijvoorbeeld graag fietsen en naar Monkeytown of Center Parcs. Ze houdt wel van water, maar heeft nog geen zwemdiploma. Daarnaast gaan we regelmatig op bezoek bij familie.”

Thymen: “Wat hoop je over 5 jaar te doen?”

Glenn: “Ik heb een switch gemaakt van accountmanager naar consultant. Ik vind het contact met opdrachtgevers en kandidaten erg leuk. Bij een opdrachtgever praat je natuurlijk over andere materie dan met de kandidaat. Ik zou in mijn rol als consultant graag willen groeien door diploma’s en/of certificaten te behalen. Over vijf jaar zal ik mezelf willen zien als een hele goede consultant.”

Thymen: “Wat maakt jou echt gelukkig?” 

Glenn: “Mijn gezin staat op nummer 1. Ik vind dat je stappen moet maken in het leven zowel privé als op het werk. Als je die stappen maakt zal het ook makkelijker worden om je werk en privéleven gescheiden te houden. Werk en privé balans is erg belangrijk. Ik kan thuis over werk praten, maar op het werk ook over privé. Ik ben blij dat ik bij zorgdesQ mijn verhaal kwijt kan en dat er ook naar gevraagd wordt door collega’s. Op het werk weten ze bijvoorbeeld dat ik verloofd ben en een dochter heb.

Thymen: ‘’Waarom past de zorg bij jou?’’

Glenn: “Allereerst is de zorg natuurlijk nodig. Als iemand gewond is of langdurig ziek dan heeft diegene zorg nodig. Het draait om mensen en ik ben graag in contact met mensen. Ik ben een tijd ZZP’er geweest en ik miste daarbij wel echt het contact met mensen. Het is belangrijk om mensen om je heen te hebben waarmee je het samen doet. Het lijkt mij hartstikke leuk dat wanneer er een vacature openstaat en iemand op zoek is naar een baan in bijvoorbeeld de ouderenzorg, dat ik werkzoekende, opdrachtgever (en de ouderen) daarbij kan helpen.”

Thymen: “Wat doe jij om fit en gezond te blijven?”

Glenn: “Mijn gewicht schommelt nu tussen de 118 en 120 en in een goede week 116. Ik kwam van 125 kilo. Mijn eerste doel was afvallen. Soms met het voetballen werd ik al snel na de eerste helft gewisseld, omdat ik het niet meer vol kon houden. Ik ben voor de coronacrisis begonnen met zwemmen en dat heeft mijn conditie een boost gegeven. Ook ben ik tijdens de coronacrisis begonnen met boksen tegen een zak. 

Thymen: ‘’Voetbal je al lang?”

Glenn: “Ik begon met voetballen toen ik 18/19 was en ben er toen mee gestopt. Nu ga ik elke zondag weer lekker vroeg mijn nest uit om heerlijk te voetballen.”

Thymen: ’’Hoe zou je jouw manier van opvoeden beschrijven?”

Glenn: “Ik vind respect en manieren heel erg belangrijk. Het ligt een beetje aan de persoonlijkheid van een kind. Mijn dochter is 5 en ik merk al heel snel wat haar karakter is. Ze kijkt heel erg de kat uit de boom. Ze is heel erg op de regels en zij ziet dat als goed. Ik zit er bij sommige dingen echt wel bovenop. Bijvoorbeeld bij kleine dingen als de dop terug op de stiften zetten of wanneer iemand iets geeft diegene aankijken en dankjewel zeggen. Iedereen kent het ook wel dat je te snel wil verbeteren.”

Op Glenn zijn eerste werkdag werd het al duidelijk dat hij perfect past bij team desQ. Hij komt graag gezellig babbelen en toont oprechte interesse in wat team Marketing gedurende de dag doet. Hij is leergierig, sociaal, open en heeft ook nog eens een dosis humor. Met die mooie eigenschappen gaat het zeker goed komen bij zorgdesQ!

Liefs, 

Chantay en Thymen