Interview

Leer Claudia (recruiter zorgdesQ) beter kennen!

25 februari 2020

Hey allemaal! In mijn missie om jullie een kijkje te geven in de keuken van zorgdesQ, vraag ik iedere maand een collega het hemd van het lijf.  ‘Onze mensen, onze kracht’ geldt natuurlijk voor onze kandidaten, maar ook voor de medewerkers op kantoor. Ik stel vragen die werkgerelateerd zijn, maar ook privé krijgen jullie meer over het team te weten. 😊

Wie is Claudia?

We trappen deze reeks af met Claudia. Zij is bij zorgdesQ werkzaam als recruiter. Na de middelbare school heeft ze de opleiding toerisme afgerond en heeft ze op verschillende plekken werkervaring opgedaan. Zo heeft ze 10 jaar bij Schouten & Nelissen gewerkt als teammanager en was toe aan een nieuwe stap. Het werven gaf haar altijd nieuwe energie en ze wilde hier bewust meer mee doen. Claudia is geboren in Leidschendam, maar al 20 jaar woonachtig in het ‘mooie Brabant’. Ze heeft eerst 16 jaar in Den Bosch gewoond  en woont sinds 4 jaar in Heesch met haar man en 2 dochters (1) en (5). 

Myrthe: “Hoe ben je bij zorgdesQ terecht gekomen?

Claudia: ‘’Ik kwam een vacature tegen op Indeed en heb daar eigenlijk meteen op gereageerd. Ik was op zoek naar een baan dichterbij huis en zorgdesQ was toen gevestigd in Heesch.’’

Myrthe: “Welke werkervaring is jou het meest bijgebleven?

Claudia: ‘’Ik vond een kandidaat van Afrikaanse afkomst die al een tijd niet aan het werk kwam via werk.nl. Hij is bijgeschoold door zorgdesQ in risicovolle handelingen en is als uitzendkracht gestart bij ZZG. Hij is mij persoonlijk komen bedanken met een bloemetje, ik geloofde in hem waar anderen bureaus en zorginstellingen het niet aan durfden. Hij werkt op dit moment nog steeds via ons.’’

Myrthe: “Zou je stoppen met werken als je 1 miljoen zou winnen?

Claudia: ‘’Nee, zeker niet. Ik vind het namelijk leuk om met mensen samen te werken en een doel te bereiken.’’

Myrthe: “Waarom heb je gekozen voor het recruitment vak?

Claudia: ‘’Het contact hebben met mensen. Daarnaast is geen dag hetzelfde en krijg ik er energie van om mensen te helpen bij hun zoektocht naar een baan.’’

Myrthe: “Wat doe je het liefst in je vrije tijd?

Claudia: ‘’Leuke dingen ondernemen met mijn gezin (man en dochters) en uitgebreid koken voor vrienden en familie.’’ (Claudia)

Myrthe: “Waar krijg jij energie van?

Claudia: ‘’Nieuwe kandidaten zoeken en deze plaatsen op een nieuwe passende opdracht, zodat er een mooie 3-samenwerking gestart kan worden.’’

Myrthe: “Wat heb jij onlangs nog geleerd?

Claudia: ‘’Toen ik hier startte, heb ik een SEU-opleiding gevolgd. Deze opleiding gaat over basiskennis van de uitzendbranche om zo de opdrachtgevers en uitzendkrachten nog beter te informeren.’’

Myrthe: “Waar krijg je vaak complimenten over?

Claudia: ‘’Over mijn integriteit, enthousiasme en collegialiteit”

Myrthe: “Noem één gebeurtenis waar je naar terug blikt waarvan je denkt: Ik kan niet geloven dat ik dat gedaan heb?”

Claudia: ‘’Ik ben met vliegangst naar de andere kant van de wereld gevlogen, maar… een super vakantie in Australië gehad dus het was het waard!’’

Myrthe: “Als je één wens zou kunnen laten uitkomen, welke wens zou dat dan zijn?

Claudia: ‘’Dan wens ik veel gezondheid voor mijn directe familie/gezin zodat we mooie memories kunnen maken met elkaar.’’

Unieke recruiter

Als ‘kantoorgenoot’ van Claudia kan ik wel zeggen dat ze een unieke recruiter is. Optimistisch, maar ook zeker realistisch. Ben jij op zoek naar werk in de zorg en wil jij dat er ook goed voor jou gezorgd wordt? Je vrijblijvend inschrijven kan altijd! >> Direct inschrijven

In mijn volgende blog ga ik in gesprek met een verpleegkundige over onregelmatige werktijden. Wil je op de hoogte blijven van mijn blogs? Volg onze bedrijfspagina op Facebook en LinkedIn!

Liefs, Myrthe

– Myrthe Moet vertellen –

Benieuwd naar onze vacatures?
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *