Team desQ

Afgestudeerd, en NU?!

11 februari 2020

Hey allemaal! Welkom bij het eerste blog van Myrthe Moet vertellen😊 Toch wel handig zo’n achternaam, al zeg ik het zelf…

YES, mijn doel was bereikt: in juni had ik de opleiding Ad Marketing Management op de Avans in Den Bosch succesvol afgerond. Maar wat nu..? Ik had geen idee waar ik moest beginnen. Eerst nog maar even genieten van de vakantie en daarna zouden de banen voor het oprapen liggen… Althans, als ik mijn oud-klasgenoten moest geloven. Voor mijn gevoel hadden zij allang een baan gevonden en wisten ze precies wat hun volgende doel was. Helaas was ik nog niet zover. Wat ik wel wist, was dat ik aan de slag wilde. Maar hoe weet je nou wat je wil, als er zoveel opties zijn? Nu dat ik hier bij zorgdesQ werk, zie ik dagelijks kandidaten die met dezelfde vraag worstelen. Ik denk dat dat ook een voordeel is om te werken via een intermediair: wij kunnen jou hierin adviseren.

Hoe weet je nou wat je wil, als er zoveel opties zijn?

Anderhalve maand nadat ik mijn diploma heb mogen ontvangen, werd ik benaderd door Myrthe Nijst. Of ik een nieuwe uitdaging zocht als online marketeer? Nou, toevallig wel! Ze stuurde me een link naar de vacature. Waar mijn oog meteen op viel: ‘Ontwikkelingskansen, leuke collega’s, ruimte voor eigen initiatief, vrijdagmiddagborrels, een lease-auto’… Dit was serieus de eerste vacature die me echt aansprak. Als starter krijg je niet snel veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief. Dat dit vervolgens in de praktijk ook echt zo is, ben ik heel blij mee. Ik weet nog goed dat ik zenuwachtig was voor mijn eerste sollicitatiegesprek. Dit gesprek voerde ik met Daniëlle en Myrthe. Gelukkig voelde ik me snel op mijn gemak en heb ik kunnen vertellen wat ik wilde vertellen. Met succes, want na het tweede gesprek met Luuk en met Wesley (onze marketingpartner bij Scherp Online) werd ik gebeld dat ik was aangenomen. Het ‘grote mensen leven’ kon beginnen!

Het ‘grote mensen leven’ kon beginnen!

Een eigen blog is één van die dingen waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Waarom bloggen? Op die manier kan ik jullie meenemen in de trends en ontwikkelingen binnen de zorgwereld. Omdat wij bij zorgdesQ verbinding heel belangrijk vinden, zie ik het als de uitgelezen kans om andere zorgprofessionals en mijn eigen collega’s nader aan jullie voor te stellen. Heb jij ook een verhaal dat je wil delen of heb je interesse in een bepaald onderwerp? Jouw inbreng wordt gewaardeerd! Je kunt me altijd een e-mail (myrthe.moet@zorgdesq.nl) of Whatsappje sturen (06-39834989)! 

Jouw inbreng wordt gewaardeerd!

In mijn volgende blog leer je één van mijn collega’s beter kennen. Ben jij benieuwd wie? Houd onze Facebook en LinkedIn pagina dan goed in de gaten!

Liefs, Myrthe

– Myrthe Moet vertellen –

Wil jij ook werken via zorgdesQ?