Baan met opleiding tot recruiter


Groeien doen we samen en dat hebben wij de afgelopen jaren als een speer gedaan. Om die reden zoeken wij voor onze nieuwste vestiging in hartje Breda meerdere nieuwe collega’s.

Opgeleid worden tot recruiter?

Is het tijd voor jou dat je echt een nieuwe weg in slaat? Dat kan bij zorgdesQ! Ben jij iemand die blij wordt van de gedachte om mensen te adviseren? En mensen bij te staan bij het vinden van een fijne nieuwe baan of juist om begeleiding te bieden bij van ‘werk-naar-werk’. Dan is de functie van recruiter echt wat voor jou.

Hoe ziet dit avontuur eruit?

Je komt meteen bij zorgdesQ in dienst en start vrijwel direct met de opleiding. In 8-10 weken tijd word je klaargestoomd voor het mooiste vak ter wereld. Samen met Artra dé opleider voor arbeidsmarktprofessionals, hebben wij deze dan ook met grote zorg samengesteld.

Op een interactieve manier ga je de nodige (basis-)kennis van het personeelsvak opdoen. Onder de vleugel van jouw betrokken praktijkbegeleider bij zorgdesQ ga je ook al direct in de praktijk aan de slag. Op die manier kan je het geleerde meteen in praktijk toepassen en blijft het ‘top of mind’ waardoor je het ook eigen maken.

Wie zoeken we?

Ondernemende types die zowel communicatief en sociaal vaardig als commercieel handig zijn. Onze organisatie is vrijwel altijd in beweging en jij bent in staat flexibel met ons mee te bewegen. Belangrijke elementen in ons DNA zijn lef, teamgevoel en samenwerken, interesse in mensen, hoge arbeidsethos, open communiceren, integriteit, ambitieus, gezonde dosis humor en authenticiteit. We zijn op zoek naar collega’s die zich hierin herkennen.

Geen ervaring = Geen probleem

Het is voor ons veel belangrijker dat iemand beschikt over de juiste motivatie en vaardigheden. Die ingrediënten vormen immers de basis voor succes bij zorgdesQ. Mocht je wel al ervaring hebben, ben je ook van harte welkom om te reageren.

Een aantal harde eisen die we stellen tijdens de selectieprocedure:

 • Je hebt minimaal 2 jaar gewerkt in een commerciële omgeving of je hebt een opleiding in een commerciële richting afgerond;
 • Aantoonbaar MBO+ / HBO werk-denk niveau;
 • Je bent bij voorkeur 40 of 32 uur per week beschikbaar. 

Zie jij dit toffe avontuur wel zitten? Solliciteer door je CV achter te laten via onderstaand formulier. Vervolgens maken wij een selectie van mensen die we uitnodigen voor de sollicitatieprocedure. Die is als volgt:

 • Game-based assessment;
 • Persoonlijk kennismakingsgesprek;
 • Bij positief doorlopen; arbeidsvoorwaarden gesprek.

Naar verwachting starten we in april met het opleidingstraject.

  Geef aan waarom jij denkt dat dit opleidingstraject bij jou past:

  Upload hier je CV!

  Onze HR-adviseur Fleur Schellekens – van Houtum is aanspreekpunt voor deze vacature, zij is bereikbaar via 085-2732250.