E-recruitment

Social media is een geschikt platform voor het uitdragen van successen, mooie projecten en tevreden klanten. Door de likes, shares en reacties ervaren medewerkers waardering vanuit hun netwerk. Daarom helpt ZorgdesQ organisaties medewerkers op socail media te activeren.

Wij veranderen medewerkers en relaties in ambassadeurs, zetten redacteuren op locatie in en voeren campagnes op Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Met onze unieke Redact software en implementatie volgens Social Shift Academy zorgen we voor een blijvend resultaat met social media.

Wist u dat het merendeel van de werkzoekenden via-via een baan vindt? Vrienden en bekenden wijzen elkaar online en offline op openstaande vacatures. Het lijkt eenvoudig om social media in te zetten voor het werven van nieuw personeel. In de praktijk lopen werkgevers echter tegen obstakels aan.

De Social Recruitment oplossing van ZorgdesQ zorgt ervoor dat recruitment via social media wél werkt. Met de combinatie van het Social shift traject, redacteuren op locatie, slimme software en gerichte campagnes staat uw bedrijf midden in de doelgroep en werft u de beste werknemers.

Medewerkers zijn een onmisbaar onderdeel van uw organisatie. Zonder medewerkers kan de organisatie immers niet functioneren. Maar hoe bind je medewerkers aan je organisatie en zorg je dat ze trots zijn op hun werk en werkgever? Onderzoek geeft aan dat medewerkers die zich verbonden voelen, waardevolle merkambassadeurs zijn die nieuwe klanten en medewerkers aantrekken, dit wordt ook wel Social Binding genoemd.