Partners

 

Logo Pay for People

Pay for People

ZorgdesQ heeft voor de algemene backoffice, uitzendadministratie, contractbeheer en facturatie gekozen voor een samenwerking met Pay for People B.V. Door onze backoffice uit te besteden aan Pay for People B.V. en hen als mede contractpartij op te voeren, voldoet ZorgdesQ volledig aan alle normeringen volgens de juiste, meest recente flexwetgeving.

 

 

Logo Recruiter XL

Recruiter XL

ZorgdesQ werkt samen met Recruiter XL en maakt gebruik van de expertise geleverd door middel van het frontoffice systeem. Hiermee wordt dagelijks gewerkt enZorgdesQ fungeert als lokale reselling partner voor Recruiter XL.

 

 

GoedZorgen

Medewerkers in de zorg dienen gecertificeerd te zijn om gespecialiseerde handelingen te verrichten bij cliënten. Goed Zorgen uit Tiel is onze partner als het gaat om het opleiden en certificeren van onze zorgprofessionals.

 

 

Apostle

ZorgdesQ werkt met samen met Apostle om de gerichte socail media campagnes op te zetten en e-recruitment te verbeteren. Niet alleen voor eigen gebruik maak ook voor de klanten van ZorgdesQ.

Apostle en ZorgdesQ zijn partners op het gebied van marketing & sales, recruitment en employee satisfaction via Social Media. Apostle is onder andere gespecialiseerd in het voeren van gerichte campagnes op Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter.